Μετάβαση σε περιεχόμενο

Πόσες ξεκινάμε εξωσωματικη τον Οκτώβρη?

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η loralora είπε:

Τι να πω. Είμαι και μεγαλοκοπέλα 39 ετών.  Φοβάμαι μήπως έχασα το τρένο. 

Loralora αν επιτρέπεται για ποιον λόγο προχωρήσατε σε εξωσωματική;

Η ηλικία σου είναι καλή. Μην απογοητεύεσαι. Προσπάθησε να έχεις θετική ενέργεια.

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η love30 είπε:

@eriv με το καλο ολα καλα να σου πανε !!!!!καλη επυτιχιααααααααα!!!!!!!!

@love30 Σε ευχαριστώ πάρα πολύ που αντί να επικεντρωθείς σε εσένα, βρίσκεις χρόνο και διάθεση να μου ευχηθείς καλή επιτυχία ! :x

Ελπίζω όλα να σου πάνε καλά την επόμενη φορά και να είναι και η τελευταία.. :)

Δημοσίευση

Το ευχομαι και εγω!!!!!! δεν ειναι τιποτα να ευχηθεις κατι μεσα απο την καρδια σου για καποιον που παλευει και αυτος οπως και εσυ με χιλια σκαμπανευασματα!!!!! Πραγματικα σου ευχομε οοοολα να ειναι τελεια να πανε οπως εσυ θελεις και να το ζησεις στο επακρον!!!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 30 λεπτά, ο/η nikona είπε:

Loralora αν επιτρέπεται για ποιον λόγο προχωρήσατε σε εξωσωματική;

Η ηλικία σου είναι καλή. Μην απογοητεύεσαι. Προσπάθησε να έχεις θετική ενέργεια.

Η ηλικία μου και το οτι δεν έχω χρονικά περιθώρια. Οι εξετάσεις μας είναι καλές προς μέτριες και θέλουμε να εξαντλήσουμε όλες τις ευκαιρίες. Η ΑΜΗ μου 0,45ng οπότε τα αποθέματα χαμηλά πολύ. 

Κάθε προσπάθεια και έξτρα βάρος. Ελπίζω η 3η να πάει καλά

Δημοσίευση

Love30 ευχαριστώ για τις ευχές παρά τις δυσκολίες που περνάς> Να σου ευχηθώ οτι καλύτερο στο μέλλον και στην επόμενη προσπάθεια σου. Το πέρασα τον Ιούλιο και ξέρω πόσο δύσκολο και επώδυνο είναι

Δημοσίευση
στις πριν 21 λεπτά, ο/η love30 είπε:

Το ευχομαι και εγω!!!!!! δεν ειναι τιποτα να ευχηθεις κατι μεσα απο την καρδια σου για καποιον που παλευει και αυτος οπως και εσυ με χιλια σκαμπανευασματα!!!!! Πραγματικα σου ευχομε οοοολα να ειναι τελεια να πανε οπως εσυ θελεις και να το ζησεις στο επακρον!!!!!!

Να είσαι καλά, σε ευχαριστώ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ! 

Επικεντρώσου μόνο στην επόμενη φορά. [smilie=love9.gif] Το πέρασα και εγώ το πρώτο χοριακή οκ, 2η πάτος. Όχι με τις τιμές σου λιγότερο αλλά σε καταλαβαίνω.. 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η loralora είπε:

Τι να πω. Είμαι και μεγαλοκοπέλα 39 ετών.  Φοβάμαι μήπως έχασα το τρένο. 

Τίποτε δεν έχεις χάσει δεν παίζει ρόλο η ηλικία τα νούμερα αλλά το πως αντιδρά ο οργανισμός όλα καλά θα πάνε εύχομαι ότι καλυτερο

Δημοσίευση

Κοριτσια θα ειμαστε θετικες οσο μπορουμε και με ολη μας τη δυναμη να πανε ολα καλα και θα ξεχαστουνε οοοοοοολα!!!!!!!!εχω περασει τοσα και προσπαθω να μην το βαζω κατω απο την πρωτη μεχρι και την τεταρτη εξωσωματικη παντα σκεφτομουνα οτι παω ενα βημα ποιο κοντα στο ονειρο δεν με πηγε ουτε ενα βημα πισω ουτε οι δυο επεμβασειςνουτε τα λαθοι των γιατρων το μονο που ηθελα ηταν να παω μπροστα και θα το κανω καποια στιγμη θα γινει και θα γινει σε ολες μας!!!! ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ?????

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η loralora είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Σήμερα ξεκίνησα κι εγω την 1η μου ένεση και από αύριο θα κάνω 4 κάθε πρωί. Είναι η δεύτερη διέγερση μου και 3η εξωσωματική. Ελπίζω να τα καταφέρω αυτή τη φορά. 

1η μηδενική χοριακή

2η θετικό , παλλινδρομησε 7η εβδομαδα

3η μόλις ξεκίνησε. 

Φοβάμαι και ανησυχώ πολύ, όπως πάντα άλλωστε.

Καλη τυχη κοπελα  μου!!!

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η loralora είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Σήμερα ξεκίνησα κι εγω την 1η μου ένεση και από αύριο θα κάνω 4 κάθε πρωί. Είναι η δεύτερη διέγερση μου και 3η εξωσωματική. Ελπίζω να τα καταφέρω αυτή τη φορά. 

1η μηδενική χοριακή

2η θετικό , παλλινδρομησε 7η εβδομαδα

3η μόλις ξεκίνησε. 

Φοβάμαι και ανησυχώ πολύ, όπως πάντα άλλωστε.

@loralora Να πάνε όλα καλά !!! Προσπάθησε (όσο μπορείς) να σκέφτεσαι θετικά ! (*)

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η love30 είπε:

Κοριτσια θα ειμαστε θετικες οσο μπορουμε και με ολη μας τη δυναμη να πανε ολα καλα και θα ξεχαστουνε οοοοοοολα!!!!!!!!εχω περασει τοσα και προσπαθω να μην το βαζω κατω απο την πρωτη μεχρι και την τεταρτη εξωσωματικη παντα σκεφτομουνα οτι παω ενα βημα ποιο κοντα στο ονειρο δεν με πηγε ουτε ενα βημα πισω ουτε οι δυο επεμβασειςνουτε τα λαθοι των γιατρων το μονο που ηθελα ηταν να παω μπροστα και θα το κανω καποια στιγμη θα γινει και θα γινει σε ολες μας!!!! ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ?????

Μπράβο  ??????έτσι να σαι συνέχεια από λάθη γιατρων είχα και γω στο παρελθόν  και συστημένη και κορυφή υποτίθεται λάθη που μου στοίχισαν πολλά και εσκεμμένα για να κόνομανε αυτά τα λάθη δεν τα συγχωρώ  ναι είπαμε γιατροί είναι όχι Θεοί γίνονται και λάθη και αυτοί σπούδασαν δεν γεννήθηκαν αλλά λάθη για χρήμα δεν ....Αντε πάμε γερά δυνατά με έκανες κααι χαμογελασα    εγώ περιμένω πως και πως ν αδιαθετησω.  

Δημοσίευση

@karen χαρηκα που χαμογελασες ?? παρε μια αγκαλιτσα τωρα χαχα!!!! Και εγω απο μεγαλο την πατησα εκανα τρεις εξωσωματικες χωρις σαλπιγγογραφια και με διαφραγμα με αποτελεσμα να χασω την μια σαλπιγγα και με εξοργιζει που μας βλεπουν σαν χρηματα και οχι ανθρωπους με συναισθηματα!!!!!!και εγω ετσι να αδιαθετισω να παμε παρακατω!!!!!

Δημοσίευση

Αχ βρε κορίτσια βλέπω αυτή την Τατιάνα με το κορίτσι που δολοφονήθηκε να μου πεις πόσα γίνουνε συνέχεια αχ αυτή η μάνα που να βρει κουράγιο και πως να συνεχίσει  ????και μεις στεναχωριόμαστε για μια αποτυχημένη προσπάθεια εμείς έχουμε ελπίδες και συνεχίζουμε αυτή πως να φέρει το κοριτσάκι της πίσω. Αχ υγεία πάνω από όλα και θα έρθουν ολα

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η karen είπε:

Αχ βρε κορίτσια βλέπω αυτή την Τατιάνα με το κορίτσι που δολοφονήθηκε να μου πεις πόσα γίνουνε συνέχεια αχ αυτή η μάνα που να βρει κουράγιο και πως να συνεχίσει  ????και μεις στεναχωριόμαστε για μια αποτυχημένη προσπάθεια εμείς έχουμε ελπίδες και συνεχίζουμε αυτή πως να φέρει το κοριτσάκι της πίσω. Αχ υγεία πάνω από όλα και θα έρθουν ολα

Όπως τα λες!Υγεία πανω απο όλα!

Δημοσίευση

να ρωτήσω κι εγώ βρε ''συμπάσχουσες''...φουσκώνετε και ξεφουσκώνετε κι εσείς απότομα;;; κι αυτά τα κλάμματα; βρύσες τα μάτια μου!!! και μετά μου λένε πως δεν έχω καλή ψυχολογία!!!μα μόνα τους έρχονται!!!ποπο!!!δεν μπορώ να περιμένω μέχρι την χοριακή!!!αυτό το αρνητικό τεστ μ' εχει ρίξει στα πατώματα!!!

Δημοσίευση

Καλημερα @papou το test δεν θα το σκεφτεσε και κακος που το εκανες δεν δειχνει τιποτα αυτο να σκεφτεσε!!!!!οσο για τα δακρυα και πριν και τωρα καθομε και μου φευγουν βρυση ανοιγει δεν ξερω απλα μυλας για οτι δηποτε και αυτα τρεχουνε!!!! Ειδηκα οταν βλεπω τον αντρα μου ασε που απο συγκεντρωση μηδεν ρωταω τα ιδια μου απαντανε και λεω ε τι? Γιατι ρωτησα κατι αλου σου λεω εντελως!!!!!!! Ποτε κανεις χωριακη?

Δημοσίευση
στις πριν 18 ώρες, ο/η papou είπε:

να ρωτήσω κι εγώ βρε ''συμπάσχουσες''...φουσκώνετε και ξεφουσκώνετε κι εσείς απότομα;;; κι αυτά τα κλάμματα; βρύσες τα μάτια μου!!! και μετά μου λένε πως δεν έχω καλή ψυχολογία!!!μα μόνα τους έρχονται!!!ποπο!!!δεν μπορώ να περιμένω μέχρι την χοριακή!!!αυτό το αρνητικό τεστ μ' εχει ρίξει στα πατώματα!!!

δυο αρνητικα τεστ κ κρατω στο χερι μου 2 παιδια....αυτο λεω μονο

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
    • Κορίτσια μου γεννησαμε κι εμείς αισίως σήμερα 13:15 το μεσημέρι! Μπήκα 7:30 το πρωί κι ενώ έδειχνε να πηγαίνει πιο αργά από το πρώτο ξαφνικά αρχισσ να ποναω να πιεζομαι, φώναξα τη μαια , ηρθε ο γιατρός μεσα, εσπρωχνα κ μεσα σε ένα 20 λεπτό είχα γεννήσει. Δεν πρόλαβα να βάλω επιπλέον δόση είχα την πρώτη που είχα βάλει όταν άρχισα να δυσκολεύομαι. Ωστόσο ήταν τόσο ώστε να καταλαβαίνω φουλ, να βοηθάω φουλ με έναν πόνο διαχειρισιμο.  Δεν περίμενα πως στο δεύτερο παιδί θα ήταν τόσο έντονη και δυνατή η εμπειρία, ήταν ακόμη πιο δυνατή από την πρώτη! Εκεί ήμουν πιο στα χαμένα... 🤣  2690 ο ποντικομικρουλης μας κ 48 πόντους! Όντως μικρούλης τελικά, ο μικρούλης της κλινικής αλλά χαίρει άκρας υγείας!!! 💙🥹 έπιασε κ στήθος κι έφαγε 3 φορές ήδη... μέχρι να τον πάρει ο ύπνος ! Έχω και γάλα,  ήδη πίνει από το ένα και τρέχει και το άλλο... οπότε ελπίζω να πάρει γρήγορα τα πάνω του!  Εγώ σηκώθηκα αμέσως μόνη μου πήγα τουαλέτα,   έκανα και ντουζ πριν καμιά ώρα όλα καλά, δεν πονάω κ νιώθω σούπερ!  Καλή συνέχεια σε όλες !  Εύχομαι να είστε καλά όλες ... να μας ζήσουν!  @Katerina1990 γύρισες σπίτι;;; 
    • Ναι κορίτσι μου μην ανησυχείς. Κ η παιδίατρος αν δει κάτι που την προβληματίζει θα στο πει. Κ αυτό που λες ότι κάνει τα περισσότερα με τον μπαμπά του, για μένα δεν έχει καμία σημασία ούτε δείχνει κάτι. Πχ κι εμένα ο άντρας μου ασχολείται πάρα πολύ να διαβάζει παραμύθια με τον μικρό όσο εγώ κάνω δουλειές κ τον βλέπω ότι μαθαίνει πολύ περισσότερα πράγματα από την ώρα που περνάει με τον μπαμπά του απ' ότι με εμένα. Μαζί κάνουμε κυρίως διάφορα παιχνιδάκια. Αλλά δεν έχει σημασία, ο καθένας έχει να δώσει πολλά κ διαφορετικά πράγματα κ το παιδί έχει την δική του ξεχωριστή κ όμορφη σχέση με τον καθένα!
    • @Tina23 ισχύει αυτό που λες για την ψυχολογία, η αλήθεια είναι ότι σε αυτόν τον κύκλο νιώθω καλύτερα ψυχολογικά από τους προηγούμενους δεν ξέρω τι γίνεται. Παντως οι ορμονολογικες μου ήταν καλές.  Θα φανεί όπως και να χει!  Εσύ θύμισε μου μπήκατε πάλι στο παιχνίδι σε αυτόν τον κύκλο ε;  @afr γενικά τις τελευταίες φορές ναι πρηζεται το στήθος και πονάει αλλά τώρα έχω πάθει αυτό που λες βγάζω σουτιέν και υποφέρω, περπατάω και πονάω αν πάει να με αγγίζει ο σύζυξ άνετα τον δαγκώνω 😄 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...