Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΜΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΗ ΜΑΣ SWAN.ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ <ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ-ΑΠΩΛΕΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ-ΖΩ ΕΝΑΝ ΕΦΙΑΛΤΗ.>

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΦΙΕΡΩΣΟΥΜΕ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ....

ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤ΄ΕΥΧΗΝ....

ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ...

Δημοσίευση

ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ.ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΞΑΝΑ ΕΝΑ ΥΓΕΙΕΣ ΜΩΡΑΚΙ, ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΓΙΑ ΣΕΝΑ. ΕΣΥ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΡΑΒΗΞΕΣ. ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΣΟΥ. ΜΙΑ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΕΤΙΚΗ ΜΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ

Δημοσίευση

Και απο μενα μια προσευχουλα για τους γονεις αλλα κ το μικρο μωρακι!!

να πανε ολα καλα!!

Ειμαι εγκυος ξανα μετα απο εννια ολοκληρα χρονια ......κ μονο με μια επαφη εκεινο το μηνα...

υπαρχει καποιος απο εδω που δεν πιστευει σε θαυματα?

κι ομως γινονται!!

Δημοσίευση

ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ..

ΑΣ ΔΩΣΕΙ ΔΥΝΑΜΗ Ο ΘΕΟΣ Σ' ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ..

ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΔΩ Η ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΤΟΥΣ...

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΓΙΑΤΙ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ..

Δημοσίευση

Efi mou

pisteva PANTA sta thaumata

kai esy eisai i apodeiksi mou!!!

Thaumata alithina!!!

Ena gero mwraki euxomai

KAI se sena KAI stin Swan

KAI se mena

ALLA KAI se oles tis kopeles

tou "apwleia kai ypostiriksi"...

Se olous tous goneis

ston kosmo

pou theloun na zisoun to thavma tis zwis!!!

Kaneis den aksizei

ligoteres i parapanw proseuxes!

O Theos exei gia olous...

Kai emeis exoume pisti!!!!!!!!

Δημοσίευση

................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................

ΑΜΗΝ....

Δημοσίευση

Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΝΑ ΤΗΣ ΧΑΡΙΣΟΥΝ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΜΩΡΑΚΙ. ΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΕΣ ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΤΕΛΟΣ Η ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ ΤΟΥΣ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΑΝΟΥΛΕΣ. Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΙΣΕΙ ΓΕΡΑ ΜΩΡΑΚΙΑ.ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ.

Δημοσίευση

Κορίτσια θα προσεύχομαι κι εγω για το μωράκι της swan. Πιστεύω στα θάυματα γιατί θαύμα είναι η μπέμπα μου. Όπως οι προσευχές σας βοήθησαν εμένα και το μωρό μου, έτσι εύχομαι να βοηθήσουν και τη φίλη μας.

Είθε όλανα πανε καλα... και θα πάνε αν το πιστεψουμε!

Θετική ενέργεια κορίτσια!

Δημοσίευση

ΚΛΕΙΣΕ ΤΑΜΑΤΙΑ ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ, ΑΝΑΨΕ ΕΝΑ ΚΑΝΤΗΛΑΚΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΔΙΠΛΑ ΣΕ ΜΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΜΑΣ..ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΚΑΝΤΗΛΑΚΙ ΚΑΙΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 36 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΜΕΡΕΣ...ΘΑΥΜΑ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟ ΕΞΩΜΗΤΡΙΟ ΛΑΠΑΡΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΥΚΥΣΤΙΚΕΣ ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΩΣΗ....Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ...

ΕΧΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΣΟΥ ΘΑΥΜΑΤΑΚΙ.....

Δημοσίευση

Να ενώσω κι εγώ την προσευχή μου μαζί με των υπόλοιπων κοριτσιών..

Θεέ μου, στείλε την ευλογία σου σ'αυτήν την οικογένεια και κάνε το θαύμα σου, να πάνε όλα καλά για την swan και το μωρό της..

Δημοσίευση

ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΟΣΕΥΧΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ SWAN ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΚΑΝ Η' ΒΑΣΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΑΔΙΚΑ..ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΘΕΟ ΝΑ ΧΑΡΙΖΕΙ ΣΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΥΓΙΗ ΜΩΡΑΚΙΑ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΤΥΧΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ..!!

Δημοσίευση

Ευχομαι ο καλος Θεουλης να ακουμπησει το χερι του στην κοιλια της Swan κ να ευλογησει το μωρακι της να ειναι υγειες! Μεγαλη η χαρη Σου Κυριε κ σιγουρα θα το κανεις το θαυμα Σου γιατι της το χρωσταει! Μεσα απο την καρδια μου καλα αποτελεσματα κ ενα γερο μωρο!

Δημοσίευση

ευχομαι να μην ταλαιπωρηθει αλλο αυτο το ζευγαρι

και να πανε ολα καλα,ο Θεος να σας δωσει κι αλλη δυναμη

οτι και να συμβει,οποια κι αν ειναι τα αποτελεσματα

στο τελος της βδομαδας,να μην υπαρξει αλλη λυπη στην καρδουλα σας...

υπομονη,κουραγιο και πολλες προσευχουλες!

μακαρι πραγματικα να πανε ολα καλα....

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Κοριτσια ειπα να κανω σημερα ενα για πλακα τεστακι. Κι βλεπω αυτο. 🙃 Τι να πιστεψω τωρα;; Δεν ειχα κανενα συμπτωμα ωορρηξιας. 🫠 Ολα τα προηγουμενα εβγαιναν πολυ αχνα (αρνητικα).  
    • Άντε να σας πω και γω το δικό μου love story 😂😂 Πολλά χρόνια κολλημένη με έναν άνθρωπο που γνώρισα στα 22. Χωρίζαμε, τα ξαναβρίσκαμε τοξική σχέση αλλά γεμάτη πάθος και έρωτα. Ξεκιναω ψυχοθεραπεία και τον χωρίζω οριστικά!  Ζω όλη μου τη ζωή στην Αθήνα, το λέω για να καταλάβετε ότι είχα άπειρες ευκαιρίες. Έπεφτα από τον έναν ακατάλληλο στον άλλον. Πάντα ήθελα οικογένεια όμως, αλλά αυτό δεν θα με έκανε να μείνω με τον οποιονδήποτε που δεν μου άξιζε.  Στα 30 μέσω εφαρμογής γνωρίζω τον τωρινό σύζυγο. Έναν άνθρωπο που ακόμα κάνω τον σταυρό μου που βρέθηκε στον δρόμο μου. Το 2020 τον γνώρισα, το 2022 κάναμε την πρώτη προσπάθεια για παιδί. Τώρα έχουμε ένα κοριτσάκι 19 μηνών και είμαι έγκυος στο 2ο κοριτσάκι μας.  Και να σας πω το καλύτερο; Αυτός ο "μεγάλος έρωτας" του παρελθόντος, έκανε δική του οικογένεια και παρόλαυτα μου στέλνει που και που (κρύβοντας μου ότι παντρεύτηκε και η σύζυγός ήταν έγκυος, το έμαθα από τρίτους). Και το ίδιο και ένας άλλος πρώην που μόλις έκανε παιδί που έστελνε συνεχώς να βρεθούμε μέχρι που τον μπλόκαρα. Γι αυτό λεω ότι συμφωνώ με την Ελπίδα, κοιτάω πίσω και λέω Παναγία μου, γλίτωσα!!Τότε βέβαια, ήμουν στα πατώματα, κλάμα και κακο. Τώρα λέω ότι αν δεν είχα χωρίσει, δεν θα είχα γνωρίσει αυτόν τον καταπληκτικό άνθρωπο που κάναμε οικογένεια μέσα σε 2 χρόνια γνωριμίας με μια σχέση που δεν πίστευα ποτέ ότι θα έχω!!
    • Ο επομενος κυκλος ειναι η διεγερση. Αυτο το μηνα ειχαμε και πηγε "χαμενος". Σαν να ψαχνω το χαμενο θησαυρο ενιωθα. Σημερα ειμαι 22η μερα του κυκλου. Δεν ελπιζω σε πολλα.
    • Να μην στεναχωριέσαι καθόλου χαλάρωσε για να σου έρθει η περίοδος και δώστε πόνο στον επόμενο κύκλο,δεν ξέρω τι θα δούμε 5+2 δυσκολακι να δούμε κάτι 
    • Καλησπέρα κορίτσια, χαίρομαι που είναι όλα καλά με τα μωράκια σας.  Εμείς δυστυχώς νοσηλευτήκαμε για 2 μέρες. Σταμάτησε ξαφνικά να τρώει και γκρίνιαζε πολύ όταν της έδινα γάλα. Ωστόσο ήταν πολύ ευδιάθετη και δεν είχε άλλο σύμπτωμα. Τελικά την πήγαμε στο νοσοκομείο και μας βρήκαν πολύ χαμηλό νάτριο και πολλή αφυδάτωση. Πήρε όρο και ευτυχώς συνήλθε. Μετά από πολλές εξετάσεις στο ενδιάμεσο μας βρήκαν και πολύ χαμηλές τρανσαμινες με αποτέλεσμα τώρα να οδηγούμαστε σε άλλες εξετάσεις (υπέρηχο ήπαρ και αιματολογικές).  Μας είπαν πως ίσως πέρασε κάποια ίωση ή γαστρεντερίτιδα γιατί μας έκανε και λίγες διάρροιες.  Ευτυχώς τώρα είμαστε σπίτι και κοιμάται σαν πουλάκι γιατί ταλαιπωρήθηκε πολύ.  Αυτά τα νεα μας !!!!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...