Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά.
Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.
Κορίτσια μου δεν έχω κανένα θέμα ας το ανοίξει οποία θέλει αλήθεια ,εγώ εδώ θα είμαι πάλι να σας στέλνω θετικά βαϊμπς όπως λέμε και στο χωριό μου χαχαχαχχα
Ετσι κι αλλιως ο γιατρος μου ειπε να περιμενω μεχρι τη Δευτερα να δουμε αν θα εμφανιστει η περιοδος. Λογικα θα παω το Παρασκευη ή Σαββατο για χοριακη ξανα. Για να δουμε.......
Και δεν εχω καποιο ιδιαιτερο συμπτωμα οτι ερχεται η περιοδος. Κατι διασπαστα πονακια και κραμπουλες. Ελαχιστα. Μονο τα καφε που ειχα το σκ κι ειπα α τωρα ερχεται. Τωρα τιποτε αλλο.
Ναι κορίτσι μου όπως και να έχει πρέπει να πας για να ξεκαθαρίσει το τοπίο είναι κ πριν την έναρξη της διεγερσης και που ξέρεις αν το θέλει ο Θεός θα το αποφύγεις..
Αχ κορίτσι μου μακάρι!!!!! Μακάρι να έγινε το θαύμα!!! Στην φωτο πάντως φαίνεται η Γραμμή!!! Αναμένουμε χοριακή!!!! Φαντάζομαι το σοκ σου...ήταν έτσι άστατος αυτός ο κύκλος σου οπότε όλα πιθανά είναι...
Recommended Posts
Συμμετοχή στη συζήτηση
Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.