Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• @Kate.san1998καλησπερα και καλωσηρθες στην ομαδα μας😊 εγω σημερα μπηκα 9η βδομαδα,εχουμε τα ιδια συμπτωματα!!Βεβαια εγω βρηκαμε πως εχω κ αιματοκριτη 30 κ ξεκινησα σιδηρο οποτε μπορει η κοπωση να ειναι απο αυτο.Κατα τα αλλα σε καταλαβαινω απολυτα εχω περασει κ παλινδρομη κ βιοχημικη κ το αγχος σου το συμμεριζομαι.Υπομονη μεχρι την 16η βδομαδα περιπου,μετα θα κανουν αισθητη την παρουσια τους τα μικρακια❤️ Ολα να πανε τελεια στην αυχενικη ευχομαι!
    • Καλωσηρθες στην ομαδα μας @magda93_skg με το καλο η αυχενικη,να πανε ολα τελεια ευχομαι😊 τα αποτελεσματα της αυχενικης βγαινουν αμεσως και συνδιαστικα με την papp a καποιες μερες αργοτερα,εξαρταται εαν θα σου παρουν αιμα εκεινη την ημερα.Σιγουρα μετα το πρωτο τριμηνο τα συμπτωματα υποχωρουν πολλες φορες εντελως..το δευτερο τριμηνο ειναι το καλυτερο γενικα,μετα παραφουσκωνουμε αλλα ειμαστε τυχερες που θα εχει δροσισει μεχρι τον 8ο 9ο...στην πρωτη μου εγκυμοσυνη γεννησα 2/9 κ οι ζεστες δεν βοηθουν καθοοοολου😅
    • Καλησπέρα κορίτσι! Είναι αναλόγως το πρωτόκολλο που θα σε βάλει ο γιατρός αφού δει τις τιμές των ορμονών σου (κυρίως AMH, FSH) και τον αριθμό ωαρίων στον υπέρηχο. Δεν επιλέγεις εσύ, αλλά αυτός. Βλέποντας και κάνοντας. Μπορείς βεβαίως να πεις ότι δεν θέλεις να πάρεις φάρμακα και να πας με φυσικό κύκλο (το ωάριο του μήνα), αλλά έτσι ρισκάρεις να μην γονιμοποιηθεί το ένα σου ωάριο. Και είναι λίγο χαζό, εφόσον έχεις αρκετά ωάρια, να μην τα μεγαλώσει και τα πάρει όλα, ώστε να έχετε περισ΄σοτερες γονιμοποιήσεις και να μην μπαίνεις για ωοληψία συνεχώς. Τα φάρμακα διέγερσης θεωρούνται ασφαλή. Σε μένα δεν προκάλεσαν καμία παρενέργεια. Κάποιες κοπέλες ίσως είχαν ενοχλήσεις, αλλά είναι παροδικές. Η διαδικασία ξεκινάει την δεύτερη ημέρα του κύκλου με την διέγερση. Και διαρκεί περίπου 10 μέρες μέχρι να φτάσεις στην ωοληψία. Βεβαίως μπορεί να καταψύξεις έμβρυα για επόμενο κύκλο. Ή να κάνεις μεταφορά αμέσως. Και αυτό ο γιατρός θα στο πει. Όλα εξατομικεύονται. Υγ. Για την τόνωση σπέρματος που λέγαμε στο άλλο θεματάκι, η φίλη μου είπε ότι ο σύζυγός της έκανε τότε ενέσεις τεστοστερόνης. Για έναν μήνα περίπου. Και θεραπεία με βιταμίνες κάποιους μήνες, δεν θυμόταν. Και μόλις αυξήθηκε λίγο ο αριθμός σπερματοζωαρίων, τότε πήραν δείγμα από σπέρμα και το κατέψυξαν. Και μετά προχώρησαν σε εξωσωματική, ώστε να πάνε με καλύτερες τιμές.
    • Ντρεπομαι πραγματικα που 6 χρονια παρακαλετε να παρετε ενα παιδακι σπιτι σας να του δωσετε αγαπη και εκεινοι οχι μονο ταλαιπωρουν εσας,αλλα "κλεβουν" χρονο κι απο ενα παιδι που ια μπορουσε να εχει οικογενεια..Εχω αρχισει να πιστευω οτι δεν δινουν τα παιδια για να εχουν "λογω λειτουργιας"ολα αυτα τα ιδρυματα και χωρις να θελω να σκεφτω οτι θυσιαζουν παιδικες ψυχες στον βωμο του χρηματος και τον επιχορηγησεων,δυστυχως εκει καταληγω... Αυτο που ξερω απο συντομες κουβεντες,ειναι οτι η υιοθεσια απο το εξωτερικο ειναι αρκετα πιο συντομη και πολλοι γονεις καταληγουν εκει..
    • Καλησπέρα κορίτσι μου!!! Η διαδικασία χωρίζεται σε δύο φάσεις την ωοληψια κ την εμβρυομεταφορά. Στην πρώτη φάση ακολουθείται πρωτόκολλο ανάλογα την περίπτωση έχει από τελείως φυσικό κύκλο για το ένα ωάριο του μήνα μέχρι φουλ διέγερση για πιο πολλά. Η επιλογή εξαρτάται από το προφίλ της γυναίκας!!! Μετά την ωοληψια γίνεται η γονιμοποίηση κ ή κάνεις την εμβρυομεταφορά μετά από λίγες μέρες ή πας σε επόμενο κύκλο. Αυτό πάλι επιλέγετε κατά περίπτωση κ γίνεται είτε φυσικά ή με φάρμακα. Κ αν υπάρχουν άλλα έμβρυα τα βάζουν κατάψυξη για επόμενη φορά. Στα είπα πολύ γενικά γτ έχει πολλούς συνδυασμούς. Οι πιο πολλές γυναίκες επιλέγουν με φάρμακα, γτ την κάνεις που την κάνεις να έχεις απόθεμα κ για μετά αν χρειαστεί. Αλλά υπάρχουν κ γυναίκες που δεν έχουν κάποιο όφελος με τα φάρμακα πχ δεν δίνουν πολλά ωάρια με η χωρίς φάρμακα κ πάνε με πιο ήπιο ή με τελείως φυσικό κύκλο. Για όλα αυτά σε καθοδηγεί ο γιατρός που έχει κ το ιστορικό του ζευγάριου!!!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...