Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Ναι ρε συ σε κατααλαβαίνω, δεν αντέχω άλλο με τα μαθήματα, επιτέλους τώρα 2 βδομάδες θα ηρεμήσω από τα πολλά. Έχω κι αυτές τις αναγούλες ανα διαστήματα μέσα στη μέρα, ζόρι.  Την Τετάρτη έχω 16/4. Εσύ 17 καλά θυμάμαι; Άντε να πάρουμε άλλη μία ανάσα, να κάνουμε Πάσχα ήρεμες!
    • Καλά είμαι, κουράζομαι πολύ εύκολα γμτ… Κάνω 6 ώρες μάθημα κ μετά είμαι σκουπίδι λες κ έσκαβα…. Πότε έχεις γιατρό;;;
    • Καλημέρα αγάπη, εδώωω μια καλά μια κομμάτια. Μετράω αντίστροφα για την επόμενη βδομάδα! Εσύ πως είσαι;  Εγώ δεν ρωτησα αλλά καλά λες να ρωτήσουμε, καλά μαγειρίτσα ποτέ δεν έτρωγα. Νομίζω όμως πως δεν κάνει συκώτι 
    • Καλημέρα κορίτσια μου, τι κάνετε;; @Naty_ Πως είσαι αγάπη;;; Να σας πω, ρώτησε καμία το γιατρό της αν επιτρέπεται μαγειρίτσα, κοκορέτσια κλπ ;;;
    • Καλησπέρα σας! Θα ήθελα την βοήθεια σας στην εύρεση ρευματολόγου. Έπειτα από κάποιες εξετάσεις που πραγματοποίησα στο τμήμα αποβολών του Ελενα βρέθηκαν αυξημένα ΝΚ κύτταρα και θετικά ΑΝΑ 1:640! Ακολούθησαν επαναληπτικές εξετάσεις όπου και παλι τα ΝΚ είναι αυξημένα και περιμένω και την τιμή από τα ΑΝΑ.. η αιματολόγος σύστησε κορτιζόνη (περιμένουμε απλά τα αποτελέσματα από τα ΑΝΑ για να δούμε την δόση). Σκεφτόμουν όμως να δω και ρευματολόγο για να δω τι παίζει με αυτοάνοσο.. έχετε παρόμοια εμπειρία ή να μου συστήσετε κάποιον ρευματολόγο που εξειδικεύεται σε θέματα κύησης; 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...