Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 61
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

η αληθειαειναι οτι κ εγω στο χερακι σταματησα..δεν μπορεσα να δω παραπανω κ ουτε προκειται απλα φανταζομαι τι μπορει να δειχνει κ θυμωνω ακομα περισοτερο:angry:

Δημοσίευση

Οχι δεν ειναι δυαντον;;;Ποιο καθαρμα,ποιος αψυχος,ποιο ζωο τελος παντων καθησε και εφτιαξε αυτο το βιντεο της ντροπης;;;;Και με ποιο δικαιωμα γελοιοποιει τον Χριστο;;;;;Με ποιο δικαιωμα παρουσιαζει αυτα τα ατυχα πλασματα την ωρα του φονου τους;;;;Εγω εκει θελω να εστιασω!!!Σε αυτη την ντροπη!!!Σε αυτες τις Μηδειες εστιαζω!Πραγματικα δεν ξερω τι να πω...Αλλες προσπαθουμε για παιδι,αλλες παλευουν 9 μηνες στο κρεβατι για να το φερουν στην ζωη,αλλες εχουν αρρωστα παιδια και στεκονται διπλα τους και τωρα παρουσιαζει καποιος,καποια ΑΝΕΥΘΥΝΗ να σκοτωνει το παιδι της και μαλιστα βαζει και μουσικη!!!!Πραγματικα ΘΛΙΒΕΡΟ! :angry: :angry: :angry:

Χιλια συγνωμη για το ξεσπασμα μου αλλα δεν αντεχω στην ιδεα πως 1.400.00 παιδια δολοφονουνται πριν ακομα γεννηθουν...

Δημοσίευση

Αχ γιατι μας το κανεις αυτο?

Ειδα μονο τους τιτλους.Δε θα αντεχα να δω παραπανω.

Με την ευκαιρια να πω οτι σημερα το πρωι ειχα ραντεβου με το γιατρο μου.Εκει λοιπον που βλεπαμε τη μπεμπουλα μας με τον υπερηχο χτυπησε το τηλεφωνο του γιατρου.Ηταν μια πελατισα του γιατρου που αποτι καταλαβα απο αυτα που της απαντουσε ηταν εγκυος και δεν ηθελε το μωρο οποτε και της ηθελε να κλεισει ραντεβου για να το ριξει.

Θυμωσα παρα πολυ εχοντας την εικονα του μωρου μου μπροστα μου και ακουγοντας ολα αυτα.Σοκαριστηκα...

Δημοσίευση

bre koritsia fisika kai einai to pio kako pragma tou kosmou alla den einai ola panta rodina!!!den kseroume tis sinthikes pou auth i kopela mporei na to erixne...mporei na itan apo biasmo...mporei na itan 15 xronwn...den kseroume.....!!!!!!!kai mporw na sas brw ena swro logous oxi oti dikaiologeite auto to pragma...alla DEN KSEROUME

Δημοσίευση

.......Κορίτσια όσες έχουμε κόρες να τις μάθουμε να σέβονται την ανθρώπινη ζωή που κουβαλάνε!!!! Να τις μάθουμε ότι ένα μωρό δεν είναι ΠΟΤΕ λάθος!!!! Να τους μάθουμε ότι η έκτρωση δεν είναι αντισύλληψη, αλλά ΦΟΝΟΣ εν ψυχρώ.....

..Τώρα για αυτό το βίντεο φταίνε κάποιοι άλλοι, μετά από χρόνια εάν οι κόρες μας κάνουν έκτρωση τότε θα φταίμε ......ΕΜΕΙΣ και μόνο ΕΜΕΙΣ...

Δημοσίευση

Κοριτσια συγνωμη αν εγω ακουγομαι λιγο απολυτη με το θεμα αλλα ειναι απο την λαχταρα μου να κανω μωρακι...προσπαθουσαμε 1,5 χρονο...και τωρα που ειδα και τα διδυμακια μου στον υπερυχο αναρωτιεμαι πως αντεχουν...Τελος παντων η καθε μια εχει την αποψη της στο θεμα:)

Δημοσίευση

καλησπερα.συμφωνω κ εγω πως το χειροτερο ειναι να τραβανε αυτα τα βιντεο και να τα παρουσιαζουν σαν βιντεοκλιπ τραγουδιου...

δε μπορεσα να δω παραπανω απο τους τιτλους κ το αιμα στην αρχη πριν το κλεισω,γιατι τετοια πραγματα στην κατασταση μας εμεις οι εγκυμονουσες δεν ειναι οτι καλυτερο να τα βλεπουμε..

ολες ομως λιγο πολυ φανταζομαστε τι μπορει να δειχνει παρακατω..

οντως δε ξερουμε τους λογους που οδηγουν τη καθε κοπελα να κανει αυτο το πραγμα και ισως να μη πρεπει να κρινουμε,αλλα οχι και βιντεο....

ομως...,,απο την αλλη,ισως αυτη η φρικη που σιγουρα δειχνει παρακατω,μπορει να αποτρεψει καποιες κπελες απο το να μπουν σε αυτη την διαδικασια.....και να αλλαξουν γνωμη,να συγκινιθουν και να καταλαβουν το θαυμα που τους χαρισε ο ΘΕΟΣ για τους λογους που Εκεινος ξερει και να το κρατησουν....

αντε την επομενη φορα πιο χαρουμενα βιντεο κοριτσια...

οχι πως δε πρεπει να αναφερουμε και τα λιγοτερο χαρουμενα.....

φιλια

Δημοσίευση

γεια οσες ειστε καινουργιες, παλιοτερα ειχε δημιουργηθει φασαρια επειδη ανοιξα ξανα παρομοιο ποστ για τις εκτρωσης.μιλησα χυμα κ πολλες κοπελες με κατηγορησαν λεγοντασ οτι ανοιγω τετοια θεματα για να προκαλω φασαριες:blink: αν ειναι δυνατον..πλεον δε με νιαζει αν δεχτω ξανα επιθεση γιατι σαυτο το θεμα ειμαι καθετη.οταν δεν θελουμε παιδι απλα προσεχουμε.τι ειναι γατι το βρηγκα στο δρομο κ το πατησα ελεοοοοοος:angry:

Δημοσίευση

egw to eida olo se pausediladi mono eikones oxi kinish.den nomizw oti geliopoiei ton xristo opos graftike apo kapoia kopela.isa isa pou sto telos exei apagelia apo thn apokalipsh thn telikh krish.thelei na mas balei se skepseis.kai kala kanei den theorw oti den prepei na uparxoun tetia video gia na sokaroun kai na kseroun oi kopeles ti kanoun me mia ektrosh.an den yphrxan auta tha nomizane oti spane mpimpiki kai auto htan.kalhtera na sokaristoun kai na skeutoun an theloun na to perasoun h oxi.exw barethei pantos na sigaliptoume kai na glukenoume auth thn praksh me mporei to ena mporei to alo.h pliopsifia twn ektrosevn den einai apo biasmous einai apo elipsh mialou.akoma kai 15 xronon na einai den kserei ti einai profilaktiko?exei dikio h filh mas pou leei oti einai euthinh tvn goniwn mas na mas mathoun na prosexoume.makari h epomenh genia na einai prosektikoterh apoti tora.kai egw annaki mou eimai katheth na mhn uparxei pia edw mesa logokrisia.apla htan periergh epoxh tote kai ta mazepses esei pou hsouna kai kainourgia kai den gnorizes ti eixai ginei.ksexasetw den einai pia edw kamia apo autes pou tha se katigorousan ,as kanoume oloi mia kainourgia arxh me tis kainourgies kopeles .

Δημοσίευση

koritsia

anarwtiemai pragmatika...

Ti mporei na eixe ginei " edw mesa"?

Ti gnwmi mas leme kai den exw synantisei

kamia kakoproaireti kopela, ws twra!

Isa isa...

Egw vriskw apolyto sevasmo

akoma k se akrws antithetes gnwmes...

Kai to themataki auto, twn ektrwsewn,

frikto einai alla diaforetikes apopseis

katathesame oles...

Den malwsame!

Δημοσίευση

...Κορίτσια μην χάνουμε την ουσία!!! Για μένα δεν φταίει η δημοσιοποίηση ενός τέτοιου βίντεο. Σοκάρει! Αλλά όσες προβαίνουν στην έκτρωση, να ξέρουν τουλάχιστον τι κάνουν! Να ξέρουν ότι σκοτώνουν έναν απροστάτευτο άνθρωπο και όχι να νομίζουν ότι ακόμα δεν έχει δημιουργηθεί και ότι το έμβρυο δεν καταλαβαίνει!!!!

...Συμφωνώ ότι δεν πρέπει να κρίνουμε γιατί δεν ξέρουμε τι οδήγησε αυτές τις κοπέλες να το κάνουν. Δεν κρίνω τις κοπέλες, αλλά η έκτρωση είναι ΦΟΝΟΣ και στις ημέρες μας που είμαστε ενημερωμένες και με βίντεο για το πως γίνεται και τι σημαίνει, θα έπρεπε ΕΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΗΣ ΑΠΡΟΣΕΞΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΓΕΝΝΗΘΕΙ!!!!

annaki καλά έκανες και το έβαλες! Δεν πρέπει να κλείνουμε τα μάτια σε ότι μας σοκάρει γιατί είμαστε μανούλες και μεγαλώνουμε κορίτσια!

Δημοσίευση

Afroditi ,ωραιο το ποιηματακι!

Σιλια συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ μαζι σου.Θα επρεπε και τα κοριτσια και τα αγορια να μαθαινουν να χαιρονται τον ερωτα χωρις να γινονται δολοφονει.Τα κοριτσια να μαθαινουν να ζητανε προφυλάξη απο τον συντροφο τους αν δεν τους επιτρεπεται η χρηση αντισυλληπτικων λογο μικρης ηλικιας,και να οριζουν εκεινες το σωμα τους ανεξαρτητα απο το τι λεει το αγορι τους.Τα αγορακια παλι να ειναι προσεχτικα για να μην χρειαστει να υποβαλλουν την κοπελα τους αλλα και τον εαυτο τους στο θλιβερο αυτο γεγονος.Νομιζω καλυψα απολυτα και τις δυο πλευρες;)

Δημοσίευση

Silia και Afroditi συμφωνώ απόλυτα μαζί σας, μόνο που θέλω να πω, οκ αν δεν θέλουν το μωρό, ας το γεννήσουν και ας το δώσουν για υιοθεσία, τόσα ζευγάρια κοιμούνται και ξυπνούν με το όνειρο να αποκτήσουν ένα παιδάκι!

Δημοσίευση

Silia26 έγραψε:

.......Κορίτσια όσες έχουμε κόρες να τις μάθουμε να σέβονται την ανθρώπινη ζωή που κουβαλάνε!!!! Να τις μάθουμε ότι ένα μωρό δεν είναι ΠΟΤΕ λάθος!!!! Να τους μάθουμε ότι η έκτρωση δεν είναι αντισύλληψη, αλλά ΦΟΝΟΣ εν ψυχρώ.....

..Τώρα για αυτό το βίντεο φταίνε κάποιοι άλλοι, μετά από χρόνια εάν οι κόρες μας κάνουν έκτρωση τότε θα φταίμε ......ΕΜΕΙΣ και μόνο ΕΜΕΙΣ...

Σιλια 26 ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ!!!

Πρόσφατα έμαθα μια ιστορία που μου προκάλεσε την ίδια φρίκη που μου προκάλεσε το "βίντεο".

Κοριτσάκι 12 χρονών έχει πρώτη φορά περίοδο...δεν το ενημερώνει η "μαμά" καθόλου, δεν ξέρει τίποτα από περίοδο , εγκυμοσύνη κτλ...

Πάει κ κάνει ελεύθερα κ συλλαμβάνει με την πρώτη!!!

Μετά από 5 μήνες που το ανάκαλυψε ήταν πολύ αργά για εκτρωση..το είπε στη "μάνα" και εκείνη το έδιωξε από το σπίτι...γέννησε με καισαρική γιατί ήταν πολύ μικροσκοπικό παιδάκι κ όπως είπε χαρακτηριστικά ο γυναικολόγος, δεν θα άντεχε σε μια γέννα..

Το μάζεψε η πεθερα και ζουν απ οτι εμαθα όλοι μαζι...

Ποιός φταίει τώρα;

Δημοσίευση

ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ. Ο ΘΕΟΣ ΑΣ ΤΗΝ ΚΡΙΝΕΙ..

ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΣΤΑ ΣΠΛΑΧΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΦΟΝΟ.. ΑΠΑΝΘΡΩΠΟ ΤΕΛΕΙΩΣ..

ΝΑ ΕΙΧΑ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΟ ΤΣΙΜΠΙΔΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΣ ΕΒΓΑΖΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ..

ΕΠΑΘΑ ΣΟΚ. ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΘΡΩΠΙΑ..

Δημοσίευση

Annaki καλησπέρα από μένα! Δεν θα κρίνω αν έκανες σωστά που έβαλες το βίντεο. Το σίγουρο είναι ότι εγώ δεν είμαι τόσο θαρραλέα για να το δω. Δεν άντεξα και το σταμάτησα. Είναι ασύλληπτο! Τώρα όσο αναφορά τις εκτρώσεις είναι ένα θέμα που πονάει. Δεν πρέπει όμως να κρίνουμε ελαφρά την καρδία. Εγώ ευχαριστώ το Θεό που παρόλο που μεγάλωσα σε μια διαλυμένη οικογένεια με προστάτευσε ώστε να μην βρεθώ σε τέτοια θέση και εύχομαι να μην αξιωθώ ποτέ να βρεθώ σε αυτή τη θέση. Φιλιά σε όλες!

• Προσθήκη...