Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η nikona είπε:

Με το καλο να τα παρετε κ να ξεκινησετε!!!

Το μακρυ σε μενα γυρω στον μηνα κρατησε. Ακριβως δεν θυμαμαι. Τα εχω γραμμενα θα τα δω αυριο κ θα σου στειλω. 

Η αλήθεια είναι πέρα από το φιλισιν μου χει ακόμα 1 για 30 ημέρες κ νομίζω είναι το πρεζολον ... ΑΛΛά δεν παίρνω κ όρκο και ουτροτζεσταν

Δημοσίευση

@ElektraGr κοίταξα το πρωτοκολλο που ακολουθησαμε. Ξεκίνησα τις ενέσεις της καταστολής (αρβεκαπ) στις 15/11 και ωοληψια έγινε 14/12.

Τις γκονάλ τις ξεκίνησα 30/11 μέχρι 12/12

Αλλά φυσικά η διάρκεια διαφέρει από οργανισμό σε οργανισμό.

Δημοσίευση
στις On 14/3/2018 at 9:35 ΠΜ, ο/η ElektraGr είπε:

ovitrelle & averkap !! Από το κέντρο μου είπανε μόνο η γκοναλ 0% ! Ε η κοπέλα μου βαλε και τις άλλες για να τις πάρουμε λέει από το νοσοκομείο ... Αλλά αν δεν λογικά θα μπορεί να μου το αλλάξει ...

Τις γκοναλ δεν τις περνεις απο το φαρμακειο το εοπυυ δωρεαν?

Δημοσίευση
στις πριν 26 λεπτά, ο/η love30 είπε:

Την. Κορτιζονη την δινιυν για τυχον θρομβοφυλια και τις inohep αντιπικτικες ειναι αλλα προλυπτικα αλλα οντως ζαχαρι και αλατι δεν αλλα χαλαλι

Μα τον καφε μ με υποκαταστατο τον πινω .. κ τα φαγητα μ θεωρουνται αναλατα χιχιιιι

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η love30 είπε:

Την. Κορτιζονη την δινιυν για τυχον θρομβοφυλια και τις inohep αντιπικτικες ειναι αλλα προλυπτικα αλλα οντως ζαχαρι και αλατι δεν αλλα χαλαλι

Οντως αλατι πολυ προσοχη! Την πρωτη φορα το ειχα κοψει μαχαιρι, την δευτερη χαλαρωσα οτι δεν ειναι πολυ η κορτιζονη και τωρα εχω γινει σα γιουβαρλακι? 

Για ζαχαρη δε το ηξερα ?

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η semarbosi είπε:

Σε τι βοηθά άραγε η κορτιζόνη?

Η κορτιζόνη είναι για να ρίξει το ανοσοποιητικό μας, ώστε ο οργανισμος να δεχτεί πιο εύκολα το/α εμβρυα!!! Το δίνουν και σε περιπτώσεις που υπάρχει κάποιο αυτοάνοσο!! Για τη θρομβοφιλια είναι μόνο οι αντιπηκτικες και το salospir σε ορισμένες περιπτώσεις!! 

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια.  Πήρα χθες τα φάρμακα από τοφαρμακείο και όντως δεν πλήρωσα την μία οβιτρέλ και τα δύο άβερκαπ.  Όντως όπως στα γράψει ο γιατρός τα παίρνεις.  Χθες κι ο γιατρός που χω επιλέξει ν με παρακολουθεί μου είπε όταν αδιαθετήσω και σύμφωνα με το πρόγραμμα πρόκλησης πο3 θαχω,  να πάω γτ θα πρέπει να κάνουμε υπερήχους και ορμονικές εξετάσεις που είναι απαραίτητες. Κι έτσι για άλλη μια φορά μου επιβεβαιώνει πόσο καλός γιατρός είναι :)

Δημοσίευση

Μπραβο @ElektraGr που τα πηρες δωρεαν!! Πολυ καλο αυτό!!

Υπερηχους κ ορμονικες εξετασεις θα κανεις αρκετα συχνα την περιοδο που θα κανεις διεγερση γιατι πρεπει να παρακολουθουν στενα τις ορμονες κ τα ωοθηλακια. 

Εγω τις 12 μερες που εκανα διεγερση εκανα 5 υπερηχους κ εξεταση ορμονων

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η nikona είπε:

Μπραβο @ElektraGr που τα πηρες δωρεαν!! Πολυ καλο αυτό!!

Υπερηχους κ ορμονικες εξετασεις θα κανεις αρκετα συχνα την περιοδο που θα κανεις διεγερση γιατι πρεπει να παρακολουθουν στενα τις ορμονες κ τα ωοθηλακια. 

Εγω τις 12 μερες που εκανα διεγερση εκανα 5 υπερηχους κ εξεταση ορμονων

Καλημέραααααααα !! Να σου πω δεν με ενδιαφέρει το δωρεάν .. φοβήθηκα μην χρειαστεί αλλαγή η συνταγή κ μου πουν ξέρεις δεν μπορούμε γτ έχουν γραφτεί ... Δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει με τα συστήματα τους . Κορίτσιααααα έχω αρχίσει λίγο να σκέφτομαι την διαδικασία παραπάνω από όσο πρέπει . Το είπα κ στο αντράκι μου κ μου πε να ηρεμήσω .. να κάνω αυτά που κάνω τώρα για να κάνουμε λέει καλά και πολλά ωάρια !! Αχουτοοοοοοοοοοο 

• 1 month later...
Δημοσίευση

Λοιπόν τις μέρες της διέγερσης (από αυτα που είχα διαβασει στο ινερνετ) έτρωγα πολλά φρούτα και λαχανικά, δεν επινα αλκοολ, εναν καφέ μόνο την ημερα και είχα κόψει τη ζάχαρη και τα αλάτια.

Δημοσίευση

Γειααααα.... Χάθηκα αλλά εκανα εργασιοθεραπεια. Αλλα όπως λέει ο άντρας μου δουλεια που δεν πληρώνεται είναι χόμπι. Αρα εκανα χομποθεραπεια. Πολύ τρέξιμο, πολύ κούραση, δεν σκεφτομουνα τπτ. Αύριο πάω να πάρω τα 2α φάρμακα κ σήμερα ήρθε η ακατανομαστη, 4 μέρες νωρίτερα. Αρα αύριο θα δουμε ορμόνες και ωοθηλακια κ θα αποφασίσουμε αν ξεκινάμε αυτό το μήνα. Άντε κ ο θεός μαζί μας. Εσείς τσουπρες? 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η ourania είπε:

Γειααααα.... Χάθηκα αλλά εκανα εργασιοθεραπεια. Αλλα όπως λέει ο άντρας μου δουλεια που δεν πληρώνεται είναι χόμπι. Αρα εκανα χομποθεραπεια. Πολύ τρέξιμο, πολύ κούραση, δεν σκεφτομουνα τπτ. Αύριο πάω να πάρω τα 2α φάρμακα κ σήμερα ήρθε η ακατανομαστη, 4 μέρες νωρίτερα. Αρα αύριο θα δουμε ορμόνες και ωοθηλακια κ θα αποφασίσουμε αν ξεκινάμε αυτό το μήνα. Άντε κ ο θεός μαζί μας. Εσείς τσουπρες? 

Καλώς την! Και σε σκεφτόμουν κατά καιρούς. Όλα καλά; Τι δουλειά κάνεις? Να πάνε όλα καλά στη νέα σου προσπάθεια.

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η peacock είπε:

Λοιπόν τις μέρες της διέγερσης (από αυτα που είχα διαβασει στο ινερνετ) έτρωγα πολλά φρούτα και λαχανικά, δεν επινα αλκοολ, εναν καφέ μόνο την ημερα και είχα κόψει τη ζάχαρη και τα αλάτια.

Ααα...  Επειδή εγώ έπινα τον καφέ με την στεβια  η μαυρη ανάλογα,  μπορώ αντί καφέ  να πίνω πράσινο τσάι σκέτο που μου αρέσει;  Επίσης πήρα γαλοπούλα βρήκα με σχεδόν καθόλου αλάτι .. Ευκαιρία να τρώμε και πιο υγιεινά..  ;)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Κορίτσια πήρα αυτό το τετράδιο για την καταγραφή των τεστ ωορηξίας από το amazon.  πολύ προσεγμένο και πολύ όμορφο.. αναμένω τις επόμενες ημέρες και τα τεστ ωορηξίας της easy Home.. Θα τα δοκιμάσω και θα σας πω εντυπώσεις συγκρητικά με τα hometest που χρησιμοποιούσα για ενα 3μηνο.
    • @Katiana1987 θα δοκιμάσω να περνάω και τα σκληρά φρούτα στον τρίφτη και θα σου πω... Εγώ χτες τ απόγευμα του έφτιαξα πρώτη φορά κρέμα με βρώμη...εγώ που δοκίμασα δεν μου άρεσε..δεν τα τρώω κιόλας αυτά αλλά ο μικρός την τσάκισε ...θα του φτιάξω πάλι σήμερα...έχουμε και γιατρό τ απόγευμα..δεύτερη δόση bexero ...ας ελπίσουμε να παει καλά..
    • Βάζεις το γάλα το σιμιγδάλι και το φρούτο κι ανακατεύεις μέχρι να πήξει φαντάζομαι...ωραία ιδέα κι αυτή..δεν πιστεύω ότι παίζει ρόλο στην ομιλία..απλά όσο μεγαλώνουν δέχονται πιο δύσκολα κάποια φαγητά..ας πουμε τον μεγάλο μου τον γιο τον άργησα στα κομμάτια...14 μηνών και χρησιμοποιούσα μπλέντερ..και όταν το κόψαμε δεν έτρωγε λαχανικά και πολλά άλλα γιατί δεν είχε μάθει ..δεν τα παίρνε στο χέρι ας πούμε από μωρό να το φάει...μεγάλο λάθος αυτό...για αυτό προσπαθώ τώρα με πατημένα και κοματια
    • 🤣🤣🤣 είναι να μην πάρω φόρα εγώ, κατάλαβες.. αγάπη δεν θα μπορούσα να αντέξω άλλο και να νομίζω ότι δεν με θέλει και ότι δεν είμαι ποθητή.. εντάξει κι αυτός η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν 100% γιατί το καταλάβαινα.. ήταν όπως το είχαμε αφήσει πριν την εξωσωματική με όχι πολύ καλή ψυχολογία, του τύπου ότι δεν ήταν καλά γιατί ήξερε ότι δεν μπορεί να μου προσφέρει παιδιά.. αλλά τώρα τουλάχιστον εμένα δεν με νοιάζει αυτό το κομμάτι γιατί ξέρω ότι έχω πιθανότητες να με περιμένουν κάπου.. είμαι πιο χαλαρή και το μόνο που θέλω είναι να απολαμβάνω τον άντρα μου και τπτ άλλο.! Οπότε τον θέλω, μου έλειψε και τον διεκδικώ όπως παλιά. Χωρίς να με ενδιαφέρει άμεσα το κομμάτι των παιδιών.. και να σου πω ίσως είναι και καλύτερα έτσι.. είμαστε πιο χαλαροί και οι δύο, θα απολαμβάνουμε περισσότερο ο ένας τον άλλο, θα υπάρχει καλή διάθεση και ωραίο κλίμα στο σπίτι και όταν με το καλό έρθει και ο καιρός για την ετ θα ξέρουμε ότι πάμε με γονιμοποιημένα ωάρια που απλά θα μεριμνούμε να δούμε αν γίνει η εμφύτευσή τους και εννοείται η μετέπειτα εξέλιξη τους.! Αυτός για να ψάχνει οικογενειακό αυτοκίνητο, και να θέλει να δώσει το δίπορτο το τζιπ του πάει να πει ότι το περιμένει το μπεμπέ και το θέλει και πολύ..!! και αφού έπιασα και με την πρώτη σου λέει που θα πάει έχουμε τόσα, κάποιο θα ρθει για να μείνει και να μας κάνει γονείς..!!!! Το είδε κι όλας το πρώτο στον υπέρηχο, οπότε πιστεύω πως τώρα ένα παρα πάνω το θέλει.. αυτή η εικόνα δεν σβήνει εύκολα.. όπως και να είχε η εξέλιξη σε έχει κάνει γονιό μιας ψυχής που είναι στον ουρανό.
    • Ήμουν παλιά στο fertilia και τωρα ξανά επέστρεψα με τα εμβρυακια μου εκεί! Πολυ καλές εντυπώσεις από το κέντρο..σε σχέση με άλλα..σε κάνουν να νιώθεις καλά!  Για τον γιατρό  ,επειδή πηγα και σε αυτόν και δεν με ενέπνευσε καθόλου δεν το συνεχισα μαζί του. Είναι έμπειρος αλλά δεν ασχολείται πολύ μαζί σου και τον βλέπεις ελάχιστα...Εγώ τωρα επέλεξα τον Σταυρακ..και προς το παρόν είμαι πολύ ικανοποιημένη μαζί του ασχέτως που ακόμα δεν έχουμε μπει στην διαδικασία μεταφοράς.  Το θέμα είναι να βρεις κάποιον που να σε εμπνέει και να ξέρεις ότι μπορείς να προχωρήσεις μαζί του σε κάθε βήμα.  Εύχομαι να σου πάνε όλα καλά κορίτσι μ! 🙏   Το πες και το κανες !!! Και μετά λες εμένα!!! 🤣🤣🤣  είδες μετά την αποπλάνηση νιώθετε και οι 2 καλύτερα!!  Μπράβο Χριστινάκι μου! Δωστου να καταλαβει ..δωστου βιταμινες και αναπλήρωσε τους χαμένους μήνες!!! 🤣🤣
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...