Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Χαιρομαι πολυ κοριτσι μου ❤️ ❤️ ❤️ αντε σιγα σιγα θα φτασουμε στην αυχενικη να παρουμε μια ανασα. Ποσο εισαι τωρα;
    • Καλησπέρα κορίτσια!! Είχαμε υπέρηχο το απόγευμα, είδαμε  μικρό μας φασολάκι που μεγάλωσε και  πλέον έχει χεράκια και  ποδαράκια και όλο κουνιόταν. Αχ κορίτσια επιτέλους δείχνει να πηγαίνει καλά!! Είμαι τόσο χαρούμενη!! 
    • Καλησπέρα κορίτσια!! Είχαμε υπέρηχο το απόγευμα, είδαμε  μικρό μας φασολάκι που μεγάλωσε και  πλέον έχει χεράκια και  ποδαράκια και όλο κουνιόταν. Αχ κορίτσια επιτέλους δείχνει να πηγαίνει καλά!! Είμαι τόσο χαρούμενη!! 
    • Καλησπέρα σε όλες !! Που γέννησε αυτή η φίλη σου και έχουν πρωτόκολλο να τα κρατάνε μέχρι 37?? Ισχύει παντού αυτό άραγε; Εμένα με τρομάζει πολύ η ιδέα της ΜΕΝΝ !! Μπήκα λοιπόν και εγώ στην 28η εβδομάδα, είχα χθες εμβρυολόγο 1 κιλό η μια και 1.200 η άλλη, τσούκου τσούκου μεγαλώνουν, τώρα από δω και πέρα θα παίρνουν πιο πολύ βάρος από ότι πιο πριν.Έχω βαρύνει και εγώ πολύ, δε μπορώ να με σηκώσω, τα πόδια μου με το κάθε περπάτημα υποφέρουν, η δε αλλαγή στάσης στο κρεβάτι ή το να σηκωθώ από ξάπλα είναι το πιο δύσκολο μου. Περιμένω πως και πως να δω τον ενδοκρινολόγο τέλος άλλης βδομ΄άδας που επιστρέφει να δω τι θα μου πει, γενικά μέσα στη μέρα οι μετρήσεις ζαχάρου μου καλές είναι μετά τα γεύματα, μόνο άμα φάω τπτ πιο "κακό" άντε να τσιμπήσουν λίγο, με τα της νηστείας έχω θέμα που άσχετα με το τι θα φάω κ πότε πάντα βγαίνουν τσιμπημένα και έχω αγωνία να το τον δω, ήδη πάνε κάμποσες μέρες και φοβάμαι. Τώρα θέλω να ψωνίσω και εγώ μερικά φορμάκια,κορμάκια, τπτ πάνες, σαμπουαν ,μπουρνούζια κλπ.Δευτέρα έχω ραντεβού και με τη γυναικολόγο μου να δω και αυτή τι θα μου πει, η εμβρυολόγος με ρωτούσε αν έκανα ακόμα το εμβόλιο κοκκύτη, λογικά θα μ το πει τώρα η γυναικολόγος υποθέτω. Να κυλήσουν οι μέρες και οι βδομάδες ήσυχα εύχομαι!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...