Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Αχ ακριβώς στα ιδια είμαι κ εγω. Εμένα ειναι 2 ο δικός μου κ ειναι να παει πρώτη χρονιά και φοβάμαι κ εγω πολυ πως θα παει με τις ιώσεις και θα πρεπει να προσέχω κ εγω πολυ, αν κ δεν ξέρω κατά πόσο είναι δυνατόν να μη με κολλάει. Κι εμεις έχουμε τωρα τον Σεπτέμβρη παιδίατρο κ θα το συζητήσω γιατί ειναι ενα παιδι που νομίζω οτι δεν μπορει να περασει άλλη χρονιά στο σπίτι, δε θα αντέξει ουτε αυτός ούτε εγω 😛 κ δευτερευοντως θα με βοηθούσε κι εμενα λογω υποχρεώσεων δουλειας και σπουδων να εχω λιγες ωρες τη μερα σπιτι μονη μου γιατί αλλιώς δε θα μπορέσω να προχωρήσω τίποτα φέτος...
    • Θα ειναι η πρώτη του χρονιά ή ειχε παει κ περισυ? Ρωτάω γιατί λένε οτι η πρώτη ειναι η χειρότερη..
    • Και εγώ έχω ένα παιδάκι 18 μηνών. Έχουμε κάνει αίτηση για τον βρεφονηπιακό, ακόμα βέβαια δεν ξέρουμε αν θα μας πάρουν. Λογικά θα μας πάρουν. Ακόμα δεν έχω κάνει κουβέντα στον γιατρό για το ζήτημα αυτό, η αλήθεια είναι. Ελπίζω να είναι οκ και ο γιατρός, γιατί θα ήθελα από πολλές απόψεις να ξεκινήσει "σχολείο" το αγοράκι μας! Και σ' εκείνον θα κάνει καλό, και σε μένα που έχω ακαδημαϊκές εκκρεμότητες και πρέπει να δουλέψω. Τρέμω στην ιδέα των ιώσεων. Θα ρωτήσω και την παιδίατρο τι μπορούμε να κάνουμε για να προστατευτούμε.
    • Εχω ενα παιδακι ακομα που ειναι τριων χρονων. Θα τον στειλω και βλεπουμε ποτε και αν θα χρειαστει να σταματησει.
    • Αχ βρε κορίτσι μου, εύχομαι απο την καρδιά μου να είσαι καλα! 💗
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...