@Katerinioo να σου ζήσει κορίτσι μου το παιδάκι σας !! Να είναι γερό κ καλότυχο !!
Πως είσαι ;; Πως πήγε η πρωτη μέρα ;; Με το θηλασμό ;
Εμείς είμαστε μεγάλα αγόρια 57εκ 4.5 κιλά τη Δευτέρα κ τα πρώτα μας φορμάκια δεν μας κάνουν … όπως κ κάτι φανελάκια από πρεναταλ που έχει μικρά νούμερα ..
κάναμε κ εμείς προληπτικά υπέρηχο στα ισχία κ είναι όλα καλά ..
Με τον θηλασμό εγώ αυτό που προτείνω είναι κάθε μα κάθε φορά που είναι να φάει το μωρό να μπαίνει στο στήθος για όσο τρώει (15-20 λεπτά σε κάθε στήθος).. εμείς το έχουμε βρει δόξα το θεό, ήρθε κ το θήλαστρο κ βγάζω 120 συνήθως σε κάθε άντληση ίσως κ παραπάνω , αναλόγως πόσο θα το κρατήσω κ πόση ώρα έχω να θηλάσω .. έτσι αφήνω τον μικρό λίγο με την γιαγιά κ ξεμυτιζω .. είχα μια επαγγελματική υποχρέωση, μια μέρα πήγα ένα σούπερ μάρκετ για τη βόλτα κ χθες στη γιορτή μου βγήκαμε με τον άντρα μου κ ήπια κ ένα κρασί.. νιώθω ότι το έχω ανάγκη να βγαίνω κ να πιω κ ένα κρασάκι… άντε να μεγαλώσει λίγο ακόμη να τον παίρνουμε συνέχεια μαζί μας .. γενικά τον βγάζω εγώ , την Κυριακή πήγαμε στη ναυπακτο που ήρθε ο παππούς μας (ο μπαμπάς μου) κ ήπιαμε έναν καφέ κ τσιμπήσαμε κιόλας ! 4 ώρες έκατσε κύριος με 2 θηλασμούς … ο πατέρας μου είδε άλλο παιδί με διαφορά 3 εβδομάδων , έπαθε πλάκα … αχ πως μεγαλώνουν ;;
Περιμένω νέα σου!!!εγώ για αυτό πηγα πιο αργά στο γιατρό!δεν μπορούσα αυτό το μαρτύριο!!!πήγα 6+3 που ακούσαμε καρδούλα..αλλά έβγαινε στον υπέρηχο 6+5 ...άρα έγινε νωρίς η σύλληψη!
Με το καλό να ακούσετε 🙏 καρδούλα ❣️❣️❣️
Γεια σου κορίτσι μου!!!! Καλά είμαι..ας τα λέμε καλά!!με έχει ταράξει στις αναγουλες!!!! 😛 Πολύ ναυτία!!! Τρώω πιο ελαφριά...γιατί δεν μπορώ λιπαρά φαγητά πλέον! Εντωμεταξυ εχθές έψαχνα σαν τρελή Ροξ 🤣 και δεν ήθελα από το ζαχαροπλαστείο!!ήθελα το κλειστό το συσκευασμένο από το σούπερ!!!μετά από ψάξιμο στη γειτονιά κατάφερα να το βρω 🤣 μιλάμε αν δεν έτρωγα θα έσκαγα! Έλειπε και ο σύζυγός επαγγελματικο ταξίδι και δεν μπορούσα να τον στείλω να μου πάρει!🤣
Αλήθεια;;; γεννησες;;;ποπό πόσο γρήγορα πέρασε ο καιρός!!! Να σας ζήσει 🥳 ❣️ ήρθε και ολοκλήρωσε την οικογένειά σας!!!να είναι ευλογημένη!!!καλή λοχεία και σε εσένα