Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

μολις ξεκινησα την δευτερη προσπαθεια για την εξωσωματικη ημουν ατυχη και ειχα ακομη μια αναποδια....

εχω παρει φαρμακα εκανα τις απαραιτητες εξετασεις και απλως περιμενα να μου ερθει....

μολις μου ηρθε πηρα τηλεφωνο το γιατρο με εκλεισε ραντεβου στην κλινικη πρωι πρωι πηγα και νομιζα οτι θα ξεκινησω....

με εκανε υπερηχο και με βρηκε κυστη 2 εκατοστα.... απο την αλλη με βρηκε 5 ωοφυλακια....

εκανα αιματολογικες και ειναι ενεργη η κυστη, περιμενα να ειναι ανενεργες.....

οι αιματολογικες εχω οιστριαδιολη 220... αν ειχα εως 50 με 60 θα ξεκινουσαμε....

ετσι πηρε αναβολη για την επομενη περιοδος εφοσον εχει υποχωρησει.....

θα παιρνω 1 την ημερα για 3 βδομαδες....LABOUS....

ΑΚΟΜΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ....

γνωρισει καμια για κυστη η αν την εχει τυχη αυτο στην εξωσωματικη?

Δημοσίευση

κοριτσια καλησπερα...θελω την βοηθεια σας ειμαι στην 12 μερα που εκανα εξωσωματικη κ αυριο ειναι να κανω την β χοριακη αλλα δυο μερες τωρα εχω ροζ κ καφε υγρα...κ φοβαμαι...

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η niktwn είπε:

κοριτσια καλησπερα...θελω την βοηθεια σας ειμαι στην 12 μερα που εκανα εξωσωματικη κ αυριο ειναι να κανω την β χοριακη αλλα δυο μερες τωρα εχω ροζ κ καφε υγρα...κ φοβαμαι...

μην ανησυχεις, εγω δευτερη φορα πηγα να κανω εξωσωματικη αλλα δεν μπορεσα.

αυτο που θελω να σε πω ειναι να μην εχεις αγχος, εγω την πρωτη φορα ειχα ροζ και καφε υγρα αλλα εμεινα εγκυος μετα απεβαλλα.

σημασια εχει να κανεις αυτο που σε λεει ο γιατρος κατα γραμμα.

μην σε νοιαζει οτι εγινε αυτο... συνεχισε ακριβως κατα γραμμα οτι σε λεει ο γιατρος με τα φαρμακα και παρακαλα τον ΘΕΟ για μια μεγαλη χοριακη

Δημοσίευση

το ευχομαι πραγματικα κοριτσι...το εχεις περασει κ ξερεις πως νιωθω μου ειναι πολυ δυσκολο να αποβαλω το αγχος για αυριο το πρωι για β χοριακη...παρακαλαω να πανε ολα καλα...εσυ γιατι δν εκανες την δευτερη εξωσωματικη?

Δημοσίευση
στις πριν 14 ώρες, ο/η niktwn είπε:

το ευχομαι πραγματικα κοριτσι...το εχεις περασει κ ξερεις πως νιωθω μου ειναι πολυ δυσκολο να αποβαλω το αγχος για αυριο το πρωι για β χοριακη...παρακαλαω να πανε ολα καλα...εσυ γιατι δν εκανες την δευτερη εξωσωματικη?

εγω οπως εγραψα παραπανω ξεκινησα να κανω και την πρωτη μερα με βρηκε μια μικρη κυστη 2 εκατοστων ενεργη ειχα 220 οι ορμονες ειναι παρα πολυ με ειπε ο γιατρος.

θα κανω στην επομενη περιοδο αν προλαβω λογο πασχα αλλιως στην μεθεπομενη περιοδο.

φυσικα να εχει φυγει και η κυστη με την θεραπεια που κανω....

περιμενω αποτελεσμετα να με πεις....

καλη τυχη

Δημοσίευση
στις πριν 23 ώρες, ο/η niktwn είπε:

Καλή επιτυχία μεσα από την καρδιά μου για μια μεγάααααλη χοριακή!

Δημοσίευση
στις On 9/3/2017 at 2:14 ΜΜ, ο/η niktwn είπε:

Καλησπερα niktwn τι εγεινε κοπελα σου ευχομαι απο καρδιας να γυρισες με θετικα αποτελεσματα:x

Δημοσίευση
στις On 9/3/2017 at 1:08 ΜΜ, ο/η xarikleia είπε:

μολις ξεκινησα την δευτερη προσπαθεια για την εξωσωματικη ημουν ατυχη και ειχα ακομη μια αναποδια....

εχω παρει φαρμακα εκανα τις απαραιτητες εξετασεις και απλως περιμενα να μου ερθει....

μολις μου ηρθε πηρα τηλεφωνο το γιατρο με εκλεισε ραντεβου στην κλινικη πρωι πρωι πηγα και νομιζα οτι θα ξεκινησω....

με εκανε υπερηχο και με βρηκε κυστη 2 εκατοστα.... απο την αλλη με βρηκε 5 ωοφυλακια....

εκανα αιματολογικες και ειναι ενεργη η κυστη, περιμενα να ειναι ανενεργες.....

οι αιματολογικες εχω οιστριαδιολη 220... αν ειχα εως 50 με 60 θα ξεκινουσαμε....

ετσι πηρε αναβολη για την επομενη περιοδος εφοσον εχει υποχωρησει.....

θα παιρνω 1 την ημερα για 3 βδομαδες....LABOUS....

ΑΚΟΜΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΟΝΗ....

γνωρισει καμια για κυστη η αν την εχει τυχη αυτο στην εξωσωματικη?

Χarikleia μου καλσησπέρα κυστη ειχα και εγω παλιοτερα αλλο οχι σε διαδικασια εξωσωματικης την οποια και αφαιρεσα εσενα ειναι μικρουλα και μαλλον και το ευχομαι θα την αποροφησει οργανισμος αντισυλλιπτικα ειναι αυτα η κανω λαθος?Λυπαμαι για τη καθυστερηση και αναβολη της 2 σου προσπαθειας και σε καταλαβαινω ξερω τι ειναι να περιμενεις πως και πως να ξεκινησεις την επομενη σου προσπαθεια και εμφανιζονται εμποδια τα οποια σε πανε πιο πισω δεν πειραζει ομως τον επομενο μηνα να σαι καλα εσυ και ο συζυγος σου και συνεχιζετε μη στεναχωριεσαι και μην ανγχωνεσαι εμενα μου συναιβει κατι το προηγουμενο μηνα το οποιο με εκανα  και  ανεβαλα  την 6 μου προσπαθεια στεναχωρηθηκα αλλα τελικα μου βγηκε σε καλο,ολα εχουν το σκοπο τους σου ευχομαι οτι καλυτερο και συντομα!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρα...πριν χρονακια ήμουν πάλι εδώ! Δυστυχώς με αποβολή κατέληξε!  Να θυμίσω στις παλιές κ να συστηθω στις νέες, είμαι 38 χρόνων με δύο παιδιά μεγάλα 20-21 προσπαθώ εδώ και 6 μήνες με τον νέο μου σύντροφος για μωράκι!  Δεν έρχεται όμως, ωορρηξία ποτέ κάνω ποτέ όχι! Πάμε στο θέμα αυτου του κύκλου, τελευταία περίοδο 1/6 στις 10//6 κάνω υπέρηχο και μου λέει η γιατρός μαλλιών έγινε ωορρηξία και μάλιστα πολύ κοντά! Μέτρα 15 μέρες και λογικά τα έρθεις περίοδο, επομένως 25/6 , όντως λοιπόν 25/6 νιώθω κάτι πονακια και βάζω σερβιετα, περίοδος δεν! Απλά στο σκούπισμα ροζέ και λίγο σαν αίμα ελαφρύ με υγρά! Τίποτα άλλο, πονακια και κοιλιά κ μέση! Αυτό έγινε 25 βράδυ στις 26 μόνο ροΖ κ αυτό στο σκούπισμα και όχι όλη μέρα 27 τα ίδια αλλά πολύ πιο χαλαρά και όχι ροζ αλλά μπεζ πια! Παρά μόνο το μεσημέρι που πήγα τουαλέτα και επειδή σφίχτηκα λίγο + συγγνώμη για την περιγραφή) έβγαλα λίγο ροζ με αιματακι αλλά όχι κόκκινο! Από εκεί κ πέρα τέλος όλα κ τα ροζ κ τα πονακια! Έκανα μια χοριακη εχθςς αλλά αρνητική... Κάπου διάβασα ότι μετά την εμφύτευση ( αν όντως ήταν ) θέλει 2-3 μέρες για να φανεί στην χοριακη! Στήθος τίποτα ούτε πόνο αλλά ούτε ιδιαίτερα πρησμένο! Τσίμπημα που κ που χαμηλα αλλά μέχρι εκεί! Σας ζαλισα το ξέρω κ ζητώ συγγνώμη! Αλλά δεν έχω που αλλι να το μοιραστώ!  Εύχομαι σε όλες να έρθει το μωράκι που τόσο επιθυμούμε!  Πείτε καμιά γνώμη!  Πιστεύω βαθιά μέσα μου ότι αυτή την φορά κάτι μπορεί να έγινε και θα Άγιος Γεώργιος να μου δώσει το μωρό που τόσο παρακαλάω! 🙏🏼🙏🏼🙏🏼
    • Μπράβο κοριτσάκι μου!!! Υπέροχα νέα!!! Να ηρεμήσετε κ σεις λίγο τώρα!!! Εγώ να σου πω την αλήθεια πλένομαι με βρεφικό αφρόλουτρο απ όταν γεννήθηκαν τα δίδυμα κ είμαι κομπλέ!! Να σημειώσω ότι είμαι υπερβολικά επιρρεπής σε κολπιτιδες. Πολύ σωστά έκανες κ γω αυτό κάνω με το που βγαίνω από θάλασσα αλλάζω!! Πώς είστε κορίτσια μου;; Εγώ αρκετά κουρασμένη γιατί με τσακίζει η ζέστη. Εχω λίγο περπάτημα από τη δουλειά μέχρι το μετρό κ το μεσημέρι που σχολαω ταλαιπωρούμαι υπερβολικά. Τουλάχιστον 15/07 σταματάνε τα δια ζώσης κ μετά θα είμαι εξ αποστάσεως μόνο.
    • Γεια σου κορίτσι μου! Σε ευχαριστώ πολύ!! 💕 Πραγματικά, θα το ζήσουμε όλες μαζί αυτό το τρελό ταξίδι με τα μικρά μας τόσο κοντά! 🤪🤣 Από συμπτώματα… τίποτα απολύτως! Ούτε καν ναυτίες, σαν να μην είμαι έγκυος μερικές μέρες! 😅 Εσύ;
    • Πω πω κορίτσι μου, με συγκίνησες! ❤️ Το ότι θα ακουστεί το όνομα του μπαμπά σου μέσα από τα παιδάκια σου είναι το πιο όμορφο και δυνατό δώρο… Να σου ζήσουν τα αγοράκια σου, γερά και ευτυχισμένα να είναι! Και ναι, μπορεί να το λένε “αμερικανιά”, αλλά τέτοιες στιγμές είναι μοναδικές και γεμάτες συναίσθημα! Η ποδοσφαιρική ομάδα σε καλό θα σας βγει! 😄 Και οι ανιψούλες φέρνουν την τέλεια ισορροπία 💙💖
    • Καλημέρα κοπέλα μου, καλώς ήρθες στην παρέα μας!! Συγχαρητήρια!!! Με το καλό μια τελειομηνη εγκυμοσύνη!! Με την ίδια ακριβώς χοριακη ξεκίνησα κ γω αυτή την εγκυμοσύνη και τώρα είμαι 5 μηνών. Καλούς διπλασιασμούς!! Να μην αγχώνεσαι μια χαρά είναι η ηλικία σου!! Κ επίσημα συγχαρητήρια αγάπη μου!! Σούπερ η χοριακη σου!!! Με το καλοοοοοοο   @Παρασκευαιδου κοριτσάρα μου Ελπιδακι μου χρόνια σου πολλααααα!! Ότι επιθυμείς μανάρι μου να πραγματοποιηθεί!!! Με το καλό κ το 3ο μπουμπουκάκι σου!!!❤️❤️❤️😍😍😍
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...