Μετάβαση σε περιεχόμενο

me to kalo irenekante!!!!!

Recommended Posts

Δημοσίευση

Ειρηνη με το καλοοοοοοοοοοοοοο!!!

Αντε να ξεφουσκωσει αυτη η τελεια τεραστια κοιλια που εχεις!!!:laugh:

Με εναν πονο ευχομαι και ολα να πανε καλα!!

Φιλια πολλα!!!

Δημοσίευση

Με το καλό γλυκιά μου!!!

Εύχομαι να πάνε όλα καλά, να έχεις καλή λευτεριά και να είστε και οι δυο σας

υγιείς και πανευτυχείς....

Θα περιμένουμε όταν με το καλό γυρίσετε στο σπιτάκι σας και βρεις το χρόνο να

μας τα πεις αναλυτικά...

:woohoo: :woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

:woohoo: :woohoo: :woohoo: Ηρθε η ωρα ε??? Λιγο ακομα και θα αντικρυσεις αυτον που επαιζε ποδοσφαιρο τοσο καιρο στην κοιλια σου...Να ναι καλα ο μικρουλης! Περιμενουμε λεπτομερειες. Με το καλο να ερθει στον κοσμο.

Δημοσίευση

Ειρηνούλα τώρα θα έχεις γεννήσει... Να σας ζήσει ο μπεμπουλάκος! Εύχομαι όλα να έχουν πάει πολύ καλά, και να μας πεις σύντομα τα νέα! αντάζομαι πόσο ευτυχισμένη θα είσαι!

Δημοσίευση

Λογικά τώρα πρέπει να έχεις γεννήσει!!!Και φαντάζομαι πως όλα σου έχουν πάει καλά! Να σου ζήσει ο μπέμπης σου! Να είναι πάντα γερός και ευτυχισμένος! Καλή ανάρρωση σε σένα!!!

Περιμένουμε νέα σου, για να μας πεις το πόσο ευτυχισμένη νιώθεις που κρατάς επιτέλους το μωράκι σου στην αγκαλιά σου!!!!

Φιλιά...

Δημοσίευση

Ειρηνη μου, φανταζομαι πως ο μικρουλης σου θα εχει ηδη μετακομισει απ' τη κοιλιτσα, στην αγκαλιτσα σου!!!

να σου ζησει κοπελα μου!! καλως ηρθες στο club των χαζομαμαδων!!!:laugh:

περιμενουμε τα νεα σου με αγωνια!;)

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΣΑΣ..ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΝΑ ΓΥΡΙΖΕΙΣ ΣΠΙΤΙ Κ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΟΟΣΕΣ ΦΙΛΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΕΑ ΣΟΥ....ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ ΜΟΥ Κ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ !!!!ΑΝΤΕ Κ ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΕΣ.....ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ

• Απαντήσεις

• Έτσι τη λένε απλώς.. επειδή γντ νωρίτερα...κανονική είναι 
    • Σ' ευχαριστώ κορίτσι μου που μπήκες στον κόπο να μου απαντήσεις! ♥️ Έτσι είναι το μωράκι συνεχώς αλλάζει, (πέρα από το κλάμα που παραμένει το ίδιο χαχαχα, αλλά κι αυτό θα αλλάξει πιστεύω).  Όσον αφορά το μπιμπερο, επειδή έφτασα σε σημείο υπερκόπωσης από την κούραση και το 24/7 ενασχοληση με τη μπέμπα που έχει τα ζόρια της η γλυκουλα κι η οποία είναι ολημερίς σχεδόν πάνω μου, είπα να το εισαγουμε πάλι ακόμη και φόρμουλα μια φορά τη μέρα ώστε να το μάθει και να μπορώ να ξεκουραστώ λίγο ή αν λειψω να μην το έχω άγχος ότι θα πεινάσει και θα ξεσηκώσει τον κόσμο. Από την άλλη ξέρω ότι οσο περνα ο καιρός θα αντέχει λίγο παραπάνω και θα ηρεμήσει κάπως γενικώς (ελπίζω δηλαδή 😅)  Ο θηλασμός μου έχει εδραιωθεί όλα οκ είναι. Αν τώρα δεν θελήσει ποτε μπιμπερο οκ θα το αποδεχτώ κι αν χρειαστεί άμεσα υπάρχει και η λύση με σύριγγα και έτσι κι αλλιως μετά θα μπορεί να πίνει και σε ποτήρι όταν θα μπούνε οι τροφές. 
    • Καλά αποτελέσματα να έχεις στειλε μας όταν τα πάρεις  είπες έκανες μια μικρή πως την έκανες εσύ ;
    • Κορίτσια έκανα την καμπύλη ζαχάρου σήμερα κ αναμένω αποτελέσματα....
    • Καλή σας ημέρα , έχω και εγώ θετική χοριακή μετά από χρόνια εξωσωματικής και διανύω τον τρίτο μήνα . Θα γεννήσω Αύγουστο . Δεν μπορώ να το πιστέψω ακόμη είμαι πολύ φοβισμένη και σχεδόν ΄δεν μπορώ να χαρώ . Είχα πάρα πολλές ναυτίες και βάρος στο στομάχι από το μεσημέρι και έπειτα και ακόμη παιδεύομαι κυρίως με βάρος στο στομάχι και επιπλέον με έχουν βάλει να προσέχω πάρα πολύ την διατροφή μου εξ' αιτίας του ζάχαρου νηστείας που ήταν λίγο αυξημένο στο 98 , ενώ η καμπύλη ζαχάρου που μου έκαναν ήταν εντάξει . Οπότε έχω περιορίσει πάρα πολύ τι τρώω και αυτό είναι δύσκολο γιατί με τόσο βάρος στο στομάχι  που έχω και πάρα πολύ φαγητά που με πειράζουν δυσκολεύομαι . Εύχομαι σε όλες μας μια καλή αυχενική 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...