Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεια σε ολα τα κοριτσια! :)

Πλησιάζουν οι μήνες για να βαφτίσω το μωράκι μου.... 

Μπορεί να μου πει κάποια απο εσάς ποιές είναι οι υποχρεώσεις  απέναντι στον/στην νονο/νονα; Ξέρω σίγουρα για δωράκι... Θέλω τις δικές σας εμπειρίες και γιατί όχι και τις δικές σας ιδέες για δωράκι κλπ. Και τι πρέπει να αγοράσει/πληρώσει ο νονος/νονα; 

Δημοσίευση
στις πριν 49 λεπτά, ο/η Sofilia είπε:

Μπορεί να μου πει κάποια απο εσάς ποιές είναι οι υποχρεώσεις  απέναντι στον/στην νονο/νονα; Ξέρω σίγουρα για δωράκι... Θέλω τις δικές σας εμπειρίες και γιατί όχι και τις δικές σας ιδέες για δωράκι κλπ. Και τι πρέπει να αγοράσει/πληρώσει ο νονος/νονα; 

Καλημέρα... Εμένα οι νονοι μου ζητησανε για δώρο ενα ταμπλετ κ ενα κινητο ο αλλος. Οι νονοι πληρώνουν το σετ με τα βαφτιστικα κ τα μαρτηρικα... Κ οτι αλλο περιλαμβάνει λαμπαδες σταυρουδακια λαδι κτλ.. Επίσης και τον παππα.... Εγω ειχα στολισει την εκκλησία με θεμα τον Μίκυ ...εσυ τι σκέφτεσαι? 

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η labrini m είπε:

Καλημέρα... Εμένα οι νονοι μου ζητησανε για δώρο ενα ταμπλετ κ ενα κινητο ο αλλος. Οι νονοι πληρώνουν το σετ με τα βαφτιστικα κ τα μαρτηρικα... Κ οτι αλλο περιλαμβάνει λαμπαδες σταυρουδακια λαδι κτλ.. Επίσης και τον παππα.... Εγω ειχα στολισει την εκκλησία με θεμα τον Μίκυ ...εσυ τι σκέφτεσαι? 

Αρα μονο στολισμο εκκλησιας και το δωρο...; Χμμ δεν εχω ιδεα για θεμα...αγορακι εχω.... πολλα σκεφτηκα...με θεμα τα αεροπλανα ισως, μικρο πριγκηπα και αλλα...

Εχω βρει εκκλησια και κεντρο για φαγητο τουλαχιστον...??

Δημοσίευση
στις πριν 13 ώρες, ο/η Sofilia είπε:

Αρα μονο στολισμο εκκλησιας και το δωρο...; Χμμ δεν εχω ιδεα για θεμα...αγορακι εχω.... πολλα σκεφτηκα...με θεμα τα αεροπλανα ισως, μικρο πριγκηπα και αλλα...

Εχω βρει εκκλησια και κεντρο για φαγητο τουλαχιστον...??

Καλησπερα!!με το καλο η βάπτιση του μωρού σάς!!!να ναι γερό να το καμαρώνετε!!!οι υποχρεώσεις των νονών ειναι το κουτί..που περιλαμβάνει λαμπάδα,ρουχαλάκια παπουτσια,λαδοπανα,κεράκια κολυμπήθρας,μερικα μαρτυρικα(τα δίνουν στο σετ,αν δεν σε φτανει ο αριθμός πληρώνεις εσυ τα παραπάνω) λαδοσετ,και φυσικά τον σταυρο,και την εκκλησία..Το δωρο που λάβαμε εγω και ο σύζυγος μου ως νονοί,ηταν ενας καμβάς μια φωτογραφία δλδ σε μεγέθυνση δικη μας με το βαπτιστηρι που την εκανε πίνακα ο φωτογράφος..και ενα ψηφιακό άλμπουμ..Εμεις δεν ζητήσαμε δωρο..το αφήσαμε στην κρίση των γονιών..

Δημοσίευση
στις On 24/2/2017 at 9:01 ΠΜ, ο/η Sofilia είπε:

Γειά σου Sofilia με το καλό η βάφτιση να σας ζήσει ο μπεμπάκος σας γερος δυνατος και καλοτυχος σε ολη του την ζωή,οι υποχρεωσεις του νονού πολλές και σημαντικές  ο νονος δεν ειναι μονο αυτος ο οποίος ειναι κοντα διπλα στην οικογενεια αυτος ο οποιος φερνει δωρα σε γιορτες γενεθλια και αναλαμβανει ενα μέρος εξοδων της βαφτισης σε συννενοηση με τους γονεις  ο νονος γινεται  ο πνευματικος πατερας του παιδιου  και αναλαμβανει υποχρωσεις που συνεπάγονται σε αυτον το ρολο αναλαμβανει τη φροντιδα του παιδιου  και να το συντροφευει σε καθε του βημα τεσπα μην χρονοβορω γιατι εμεις θελουμε εδω να μαθουμε τις υποχρεωσεις νονου σε μια βαφτιση και οχι μετα το μυστηριο.............ΒΑΠΤΙΣΤΙΚΟ ΚΟΥΤΙ¨ 2 μικρες πετσετες 1 μεγαλη....1 μπουκαλι ελαιολαδο σαπουνι λαδοπανα μαρτυρικα ρουχα και παπουτσια βαπτιστικα 3κερακια και 1 λαμπαδα  το σταυρό και προσφορα προς την εκκλησια για τα λειτουργικά εξοδα εκει οτι θέλει ο καθένας μας δινει

Δημοσίευση
στις πριν 22 ώρες, ο/η labrini m είπε:

Μια χαρα.... Ενενα οι νονοι μου κανανε δωρο κ τον στολισμο της εκκλησίας... Εχουμε πολυ καλες σχέσεις... Εύχομαι με το καλο να παρει το δρομο του θεου το παιδακι σου... :)

Σε ευχαριστω πολυυυυ![smilie=love7.gif]

Δημοσίευση
στις πριν 22 ώρες, ο/η Κατερινάκι/only love είπε:

Καλησπερα!!με το καλο η βάπτιση του μωρού σάς!!!να ναι γερό να το καμαρώνετε!!!οι υποχρεώσεις των νονών ειναι το κουτί..που περιλαμβάνει λαμπάδα,ρουχαλάκια παπουτσια,λαδοπανα,κεράκια κολυμπήθρας,μερικα μαρτυρικα(τα δίνουν στο σετ,αν δεν σε φτανει ο αριθμός πληρώνεις εσυ τα παραπάνω) λαδοσετ,και φυσικά τον σταυρο,και την εκκλησία..Το δωρο που λάβαμε εγω και ο σύζυγος μου ως νονοί,ηταν ενας καμβάς μια φωτογραφία δλδ σε μεγέθυνση δικη μας με το βαπτιστηρι που την εκανε πίνακα ο φωτογράφος..και ενα ψηφιακό άλμπουμ..Εμεις δεν ζητήσαμε δωρο..το αφήσαμε στην κρίση των γονιών..

Σε ευχαριστω πολυ πολυ για τις διευκρινησεις... ωραιο το δωρακι που σας εκαναν.. μια φωτογραφια μενει παντα στον χρονο και ειναι ομορφο να την κοιτας.... 

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η karen είπε:

Γειά σου Sofilia με το καλό η βάφτιση να σας ζήσει ο μπεμπάκος σας γερος δυνατος και καλοτυχος σε ολη του την ζωή,οι υποχρεωσεις του νονού πολλές και σημαντικές  ο νονος δεν ειναι μονο αυτος ο οποίος ειναι κοντα διπλα στην οικογενεια αυτος ο οποιος φερνει δωρα σε γιορτες γενεθλια και αναλαμβανει ενα μέρος εξοδων της βαφτισης σε συννενοηση με τους γονεις  ο νονος γινεται  ο πνευματικος πατερας του παιδιου  και αναλαμβανει υποχρωσεις που συνεπάγονται σε αυτον το ρολο αναλαμβανει τη φροντιδα του παιδιου  και να το συντροφευει σε καθε του βημα τεσπα μην χρονοβορω γιατι εμεις θελουμε εδω να μαθουμε τις υποχρεωσεις νονου σε μια βαφτιση και οχι μετα το μυστηριο.............ΒΑΠΤΙΣΤΙΚΟ ΚΟΥΤΙ¨ 2 μικρες πετσετες 1 μεγαλη....1 μπουκαλι ελαιολαδο σαπουνι λαδοπανα μαρτυρικα ρουχα και παπουτσια βαπτιστικα 3κερακια και 1 λαμπαδα  το σταυρό και προσφορα προς την εκκλησια για τα λειτουργικά εξοδα εκει οτι θέλει ο καθένας μας δινει

Κοριτσι σε ευχαριστω πολυ πολυ για την λεπτομερη απαντηση σου ιδιαιτερα χρησιμη.. Οσον αφορα για τα πρωτα πραγματα που εγραψες συμφωνω απολυτα παρα πολυ σημαντικα ολα για αυτον τον λογο εχω διαλεξει νονο εναν ανθρωπο που ειμαστε φιλοι 20 χρονια, απο εφηβοι.. :)  

Δημοσίευση

Καλησπερα κι από εμενα!

Δεν εχω μωράκι αλλα αν είχα ενα και ηταν αγορακι ενα τετοιο θεμα θα διάλεγα...:

http://everafter.gr/baptism-ideas-boy-travel-themed/

Και αγορίστικο και vintage που λατρευω!!!

Δημοσίευση
στις On 25/2/2017 at 9:45 ΜΜ, ο/η Sofilia είπε:

Σε ευχαριστω πολυ πολυ για τις διευκρινησεις... ωραιο το δωρακι που σας εκαναν.. μια φωτογραφια μενει παντα στον χρονο και ειναι ομορφο να την κοιτας.... 

Σε ευχαριςτω πολυ!.,Την εχω στο σαλόνι και μας καμαρώνω και τους τρεις..

Δημοσίευση
στις On 28/2/2017 at 5:14 ΜΜ, ο/η peacock είπε:

Καλησπερα κι από εμενα!

Δεν εχω μωράκι αλλα αν είχα ενα και ηταν αγορακι ενα τετοιο θεμα θα διάλεγα...:

http://everafter.gr/baptism-ideas-boy-travel-themed/

Και αγορίστικο και vintage που λατρευω!!!

Ναι είναι απίθανα τα vintage εχω δει και τέτοια.... Και αυτο που μου εστειλες είναι τέλειο ρε συυυυ!! Ευχαριστωωωω!! :x[smilie=love10.gif]

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσι μου εμένα φοράει πανα ακόμα δεν την έχουμε κόψει την αλλάζουν εκεί οι δασκάλες της όταν χρειαστεί δεν υπάρχει θέμα εξαρτάται μάλλον και απο το κάθε σχολείο 🤷‍♀️ πριν μερικά χρόνια στον παιδικό που πάμε δεν τα έπαιρναν με την πάνα τώρα το άλλαξαν όμως και ευτυχώς γιατί εμένα δεν είναι έτοιμη ακόμα να την βγάλει έχουμε δρόμο .. 
    • Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε ; εγω είμαι λίγο στο τρέξιμο αυτές τις μέρες άρχισε παιδικό η μεγάλη και είμαστε στην βδομαδα προσαρμογής ευτυχως της άρεσε και θέλει να πηγαίνει λίγο με τους κανόνες τσινάει θέλει να κάνει τα δικά της (αναμενόμενο 😂) αλλά πιστεύω σε λίγες μέρες θα μπορέσει να το καταλάβει.. άρχισα να ετοιμάζω και το δωμάτιο τους σιγά σιγά γιατί δεν είχα φτιάξει το καθυστέρησα αρκετά  @Elli13 μου συγχαρητήρια για το δεύτερο κοριτσάκι σας !! Θυμάμαι ο άντρας σου (όπως και ο δικός μου ) ήθελαν και το δεύτερο κορίτσι  💕 θα είναι οι καλύτερες φίλες θα το δεις !!! εμένα η μεγάλη μου λέει τώρα θέλει και άλλη μπεμπα 😂🫣 λέω μήπως θέλεις μπέμπη ; Όχι… μπεμπουλα λέει … πάμε ; Με ρωτάει.. που της λέω ; Να πάρουμε μου λέει … καλά λέω θα πω τον μπαμπά να πάμε να πάρουμε 😂 με το καλό το μωράκι σας ! Κοιλιτσα έχεις κάνει ;  Εμένα στην δεύτερη φάνηκε νωρίς.. @Eliza Kats μου στεναχωρέθηκα που δεν προχώρησε αλλά τουλάχιστον έγινε νωρίς και από μόνο του και δεν ταλαιπωρήθηκες θα περιμένεις σιγά σιγά να αδιαθετήσεις και θα έρθει σύντομα ξανά!! Να ξεζουμίσεις τον σύζυγό και πάλι 🥰 Εγώ αδιαθέτησα για δεύτερη φορά αλλά άργησε πολύ να μου έρθει η πρώτη περίοδος ήταν 12/1 και η δεύτερη 12/3 άρχισα έχω βαριές περιόδους που γενικά δεν ήμουν έτσι πριν τέλος πάντων ίσως στρώσει μετά που κόψω τον θηλασμό  ΥΓ συγγνώμη για το σεντόνι είχαμε μέρες να σας γράψω 🥰
    • Καλησπέρα να σου ζήσει το μωράκι σου ❤️❤️❤️❤️ ένα χρόνο μετά καταλαβαίνω ότι τα έχετε βάλει όλα σε σειρά!    Κ εμείς αυτό ελπίζω να κάνουμε γιατί έχω άλλα δύο μικρά παιδάκια κ πολύ τρέξιμο να μας περιμένει.    σαφως η επιστήμη έχει προχωρήσει κ αυτό μόνο ελπιδοφόρο μπορεί να είναι!  Απλά στην περίπτωση του μωρού μου είναι πολλά τα προβλήματα μαζεμένα άρα θέλουμε να βρούμε κυρίως την αιτία γιατί σίγουρα δεν είναι τυχαιο! Μας είπαν να ψαχτούμε κ για θρομβοφιλια (εφόσον κάποιο σύνδρομο ή κάτι τέτοιο έχει αποκλειστεί)    Ολα θα μπουνε σε τάξη. Ήδη την τέταρτη θα τρέξουμε για την καρδούλα του κ την ταχύπνοια στο νοσοκομείο να κάνουμε εξετάσεις κτλ.    υγεία να έχουν κ μακάρι τα μόνα θέματα κ προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν τ παιδάκια μας να είναι επιλύσιμα. 💪🏽    Σ ευχαριστώ πολύ που μου έγραψες βοηθάει να διαβάζω εμπειρίες κ άλλων μητέρων κ παιδιών ❤️ μένω στο εξωτερικό αλλιώς θα σου έστελνα για τους γιατρούς που πήγες! Όμως είμαστε πολυυυ μακριά! 
    • @annie! Η εξωσωματική μας έφθειρε πολύ νομίζω.. ενώ τώρα που έχουν λίγο πολύ μπει όλα σε μια σειρά πιστεύω πως θα είναι καλύτερα τα πράγματα.. Από τη στιγμή που έχει φύγει από το μυαλό μου το θέμα μωρό θα πάνε καλά τα πράγματα. Πλέον κάθε επαφή θα είναι για ευχαρίστηση και μόνο.. Τα μωράκια είναι εκεί στη Fivi και μας περιμένουν όποτε μας το επιτρέψει ο γιατρός.. Υπάρχουν ευκαιρίες, αν δώσει ο Θεός καλώς, αν δεν δώσει πάλι έχει καλώς..!  Ο Θεός μου τον έστειλε τον άντρα μου, δώρο δικό του είναι, οπότε μαζί ξεκινήσαμε αυτό το ταξίδι της συζυγίας, μαζί θα το τελειώσουμε.!
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...