Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Κορίτσια καλησπέρα δεν γνωρίζω αν έχω ανοίξει σωστά νέο θέμα και ελπίζω να το έχω κάνει. Αύριο 12 μέρα εμβρυομεταφορα πάω για χοριακη και συγγνώμη αλλά τα έχω κάνει πάνω μου.Να πω πως δεν έχω καμία αισιοδοξία είμαι σχεδόν σίγουρη για το αρνητικό. Φοβάμαι όμως πολύ. Είναι καμία στην ίδια κατάσταση ????

Δημοσίευση
στις πριν 24 λεπτά, ο/η Full of.... είπε:

Κορίτσια καλησπέρα δεν γνωρίζω αν έχω ανοίξει σωστά νέο θέμα και ελπίζω να το έχω κάνει. Αύριο 12 μέρα εμβρυομεταφορα πάω για χοριακη και συγγνώμη αλλά τα έχω κάνει πάνω μου.Να πω πως δεν έχω καμία αισιοδοξία είμαι σχεδόν σίγουρη για το αρνητικό. Φοβάμαι όμως πολύ. Είναι καμία στην ίδια κατάσταση ????

Καλησπέρα κορίτσι μου..Κι εγώ στην ίδια μέρα είμαι αλλά χοριακή είναι να κάνω την 14η μέρα...

Κάνε λίγη υπομονή...αύριο θα ξέρεις!!!!Μην σκέφτεσαι όμως αρνητικά.

Σου εύχομαι καλή επιτυχία και να έχεις μία τεράστια χοριακή....

Δημοσίευση

Σας καταλαβαίνω απόλυτα!!πέρασα και εγώ από αυτή τη φάση και ξέρω πως είναι..Γιατί όμως full of απογοητευτηκες ήδη? Πρέπει να σκέφτεσαι θετικά και όλα θα γίνουν με το θέλημα του Θεού και λίγη τύχη!!!ψυχραιμία και η μεγάλη μέρα σχεδόν έφτασε!!!σου εύχομαι ολόψυχα τα καλύτερα αποτελέσματα και από αύριο να αρχίσεις να κάνεις όνειρα!!!

Δημοσίευση
στις πριν 22 ώρες, ο/η Full of.... είπε:

Σε ευχαριστώ και σε σένα εύχομαι μια τεράστια χοριακη.Νομιζω με νίκησε ο φόβος όλες αυτές τις μέρες.Εσενα είναι η πρώτη σου φορά ???

Καλησπέρα κορίτσι μου...Τι έγινε τελικά?

Εμένα είναι η 7η εξωσωματική αλλά μάλλον δεν πήγε καλά γιατί από σήμερα το πρωί έχω αίμα.Ο γιατρός μου είπε να συνεχίσω τα φάρμακα και μου έδωσε και ένεση προγεστερόνης μέχρι να κάνω την χοριακή.

Ελπίζω εσύ να έχεις ευχάριστα νέα.....

Δημοσίευση
στις πριν 13 ώρες, ο/η rago είπε:

Καλησπέρα κορίτσι μου...Τι έγινε τελικά?

Εμένα είναι η 7η εξωσωματική αλλά μάλλον δεν πήγε καλά γιατί από σήμερα το πρωί έχω αίμα.Ο γιατρός μου είπε να συνεχίσω τα φάρμακα και μου έδωσε και ένεση προγεστερόνης μέχρι να κάνω την χοριακή.

Ελπίζω εσύ να έχεις ευχάριστα νέα.....

Ευχομαι να  σου πανε ολα καλά  και με μια τεράστια χοριακη σε εσενα και σε ολες που περιμενουν αποτελεσματα:xκανενα νεο αποτην full?

Δημοσίευση
στις πριν 28 λεπτά, ο/η rago είπε:

Καλημέρα κορίτσια.Εμένα δυστυχώς αρνητική η χοριακή.Εύχομαι ολόψυχα καλά αποτελέσματα σε όσες είστε σε προσπάθεια.....

Καλή σου μέρα κορίτσι μου...Πραγματικά λυπάμαι που βγήκε αρνητική η χοριακή σου... Θα ξεκινήσω ενέσεις σε λίγες μέρες και νομίζω ότι καταλαβαίνω ακριβώς πως νιώθεις... Έχεις κάνει και άλλη προσπάθεια πιο πριν...;;;; Εύχομαι να συνεχίσεις δυναμικά την προσπάθεια σου και σύντομα να κάνεις και άλλη εξωσωματική που θα πετύχει αυτή τη φορά....

Δημοσίευση
στις πριν 37 λεπτά, ο/η rago είπε:

Καλημέρα κορίτσια.Εμένα δυστυχώς αρνητική η χοριακή.Εύχομαι ολόψυχα καλά αποτελέσματα σε όσες είστε σε προσπάθεια.....

Λυπάμαι για το αρνητικό αποτέλεσμα... Ευχομαι κι εγω συντομα να ξανακάνεις τη προσπαθεια και να εχεις τα πιο όμορφα νεα!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπέρα κορίτσι μου. Σκέψου τα τεστ του φαρμακείου και πολλές φορές δείχνουν ψευδώς θετικό ή ψευδώς αρνητικό τ αποτέλεσμα. Η χοριακη είναι το πιο έγκυρο! Αν όμως βρεις και κάποιο φαρμακείο κάνε ένα τεστ. Καλά αποτελέσματα!🙏🏻
    • Αγάπη όλα σχετικά είναι! Δεν είναι για όλες μας κάτι ονειρικό σαν περίοδος η εγκυμοσύνη, εγώ ΄'ημουν στο κρεβάτι σχεδόν 7 μήνες και σηκωνόμουν μόνο για τα πολύ βασικά και το γιατρό! Οπότε τη βίωσα πολύ αγχωμένη και μετρούσα τις μέρες και έλεγα, ουφ! Περάσαμε και άλλο σκαλοπάτι! Άξιζε φυσικά η όλη ταλαιπωρία αλλά σίγουρα δεν είναι και ό,τι καλύτερο σαν φάση να είσαι τόσο περιορισμένη!Με το καλό το μωράκι σου, όλα καλά θα πάνε!!!
    • Γειά σας κορίτσια, σήμερα η μικρή μου ήταν πολύ ανήσυχη και έμεινε από τις 9 το πρωί μέχρι τις 4 ξύπνια, την έβαζα στήθος και έπινε,τώρα της έδωσα και αντλημενο. Κοιμάται εδώ και 3 ώρες περίπου. Κοιμήθηκα και εγώ 2 ώρες δεν άντεχα άλλο και αύριο θα είμαι όλη μέρα μόνη με το μωρό γιατί πάει μονοήμερη με το σχολείο ο μικρος και θα τον συνοδεύσει ο άντρας μου. Έχω αγχωθεί η αλήθεια είναι αλλά θα την παλέψουμε πιστεύω. Θα δοκιμάσω πρώτα με ένα σεντονακι να δω να μας βολεύει αν και είναι με τις ώρες της αν θα πιασει η όχι στήθος. Δεν τα παρατάω έστω και λίγο την βάζω και βλέπω πως πινει καλυτερα. Το βραδυβδεν θέλει με τίποτα βέβαια.  @Diwni λογικά από αύριο μεθαύριο θα αρχίσει να στρώνει το στήθος σου. Πολύ χαίρομαι για την ανάρρωση σου.  Εγώ σήμερα ακόμα έχω αίμα και πονακια αλλά μου είπε ο γιατρός είναι φυσιολογικό,για το γρομπαλακι μου είπε πως αν δεν πονάει δεν είναι κάτι και ισως είναι λίπος αν κατάλαβα καλά. Θα το παρακολουθησω και θα πάω να με δει.
    • @Elenaki12 εμενα δ με βόλεψαν ποτε οι αντλησεις. Εβγαζα γτ ειχα υπερ παραγωγη. Η μεγαλύτερη ευκολία ειναι ο θηλασμός. Πάρε ποδια κ θα με θυμηθείς. Καμία σχέση με σεντονακι. Στη μεγαλη μ δ ειχα. Πήρα Στη μικρή γτ τ ειχα δει σε μια φίλη μου. Δ υπάρχει τίποτα καλύτερο για τη βόλτα. Πολύ φυσιολογικό ολο αυτό π βίωσες. Είναι μερες ζόρικες Πολύ. Τ παράξενο θα ήταν να ελεγες μονιμως ολα ειναι τέλεια κ ολα ειναι τέλεια. Η μητρότητα έχει κ τις δυσκολίες της. Πολύ καλα εκανες που βγηκες. Κ καθολου τυψεις να μην έχεις αυτές θα μας φάνε να ξέρεις.  Εγω κορίτσια από την καισαρικη ειμαο τέλεια. Παίζει τελικά να ειναι κ στο χέρι τ γιατρού. Ισως βοήθησε π ότι ήμουν σε πολυ καλη φυσική κατάσταση. Σίγουρα το ότι χθες κοιμηθηκα στο κρεβάτι μου. Καθιστή σχεδον αλλα στο κρεβάτι μου. Σήμερα υποφέρω από τ στηθος μου. Γαλα εχβ νορμαλ για τ μωρο. Δ ειναι δηλ ότι εχω άπειρο κ πετρωνει τ στηθος μου. Είμαι ξεκάθαρο οιδημα. Νομίζω ότι θα μ πεσει από τ βαρος. Ξεκιναει 3 δάχτυλα κατω από την κλειδα και πιάνει ολο τ στηθος μέχρι μασχάλη κ λεμφαδενες. Μίλησα με τη μαια τ γνωστά, ζεστές κομπρεσες μασαζ, ίσα ίσα βγαζω μερικες σταγόνες, δ ειναι ότι αδειάζει τ στηθος, κ μετα κρύες κομπρεσες. Ελπίζω να υποχωρήσει τ πρήξιμο τ επόμενο 24ωρο. Το φουλ γαλα τ βγαζω με τ θήλαστρο κ ηρεμω, στις προηγ εγκυμοσύνες δηλ. Σ αυτήν υποφέρω πραγματικα. Μετα λεω μερικες μερες ακομα υπομονή κ θα αρχίσεις να στρώνεις. Τα κορίτσια ειναι ολη την ώρα πάνω από τ κεφαλι τ μωρου. Ευτυχως τ γλυκό μου κοιμαται αρκετα. Τρίτη πρωί έχουμε παιδίατρο. @Maria98 καποια βιάζεται για 2ο? Η ιδεα μ ειναι? Χαχα
    • Γεια σου κορίτσι μου με το καλό το δεύτερο μωράκι σου! Κ εγώ έτσι είμαι χωρίς συμπτώματα! Να έχουμε μια τελειομηνη εγκυμοσύνη όλες μας και να μαζευτούμε εδώ να τα λέμε! Έχεις κάνει υπέρηχο;
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...