Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Ενδιαφέρομαι για συνεργασία στον τομέα φύλαξης παιδιών διαφόρων ηλικιών. Έχω εργαστεί παλαιότερα στον τομέα αυτό σε φυλαξη παιδιών 4-5 και σε παιδάκια δημοτικού. Είμαι αρκετά τρυφερή και υπομονετική με αγάπη και φροντίδα προς αυτά! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Είμαστε πολλές κορίτσι μου σε αυτή την φάση (της τρέλας )  Δευτέρα έχεις αυχενική; Άντε με το καλό όλα να πάνε καλά ! Να μας πεις νέα σου τη Δευτέρα ! 
    • Καλημέρα!! Έχω το ραντεβού της αυχενικής την Δευτέρα, αυτή η εβδομάδα που πέρασε ήταν η μεγαλύτερη εβδομάδα της ζωής μου. Να βγει και το σκ να φτάσει επιτελυτο πρωινό της Δευτέρας. Εν το μεταξύ ευτυχώς διαβάζω ότι δεν τρελαίνομαι μόνο εγώ και ότι το πρώτο τρίμηνο μου έχει φανεί αιώνας. Ξυπνάω τα βράδια (και για κατούρημα) αλλά και επειδή όλο σκέφτομαι διαφορά με την εγκυμοσύνη, με τις εξετάσεις, με την γέννα, με όλα...Πφ!! Πραγματικά θέλω κάποια στιγμή να χαλαρώσω αλήθεια και αυτό νομίζω θα γίνει μετά την β επιπέδου (αργώ ακόμα😑)  
    • Τα έχουμε δει όλα βρε.... κανένα μικρόβιο καμία κηρσοκηλη κ άριστο σπερμοδιαγραμμα μόνο ο κατακερματισμός μόνος του είναι 42% και έχει κάνει κ εντύπωση σε 2 ουρολογους πως με τόσο άριστο σπερμοδιαγραμμα κτλ είναι αυτό οπότε μας είπαν ότι αυτό από μόνο του δεν μας λέει κάτι κ παίρνει βιταμινες....θα δείξει....επειδή λοιπόν είναι μόνο αυτό το πρόβλημα κ έχει πάρα πολύ καλή κινητικότητα κ όλα αυτά που πρέπει πιστεύω ότι θα πάνε όλα καλά!!!!!
    • Καλημέρα κορίτσι μου, εγώ στα δίδυμα είχα μέχρι τον 4ο μόνιμα. Το καφέ είναι παλιό οξειδωμένο αίμα κ δεν τους ανησυχεί. Κ με το ροζ είναι οκ. Το έντονο κόκκινο μόνο τους απασχολεί. Εγώ είχα αποκολλήσεις αλλά όλα πήγαν καλά!! Σε αυτή την εγκυμοσύνη δεν έχω τίποτα προς το παρόν δόξα τω Θεω!!! Γενικότερα να ξεκουράζεσαι όσο μπορείς. 
    • Κάθε βδομάδα μέχρι στιγμής πάω! Αντε με το καλό η αυχενική σου και περιμένουμε τα νέα απ τον γιατρό! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...