@Kiddo Περαστικά!!!! Είμαι σίγουρη πως θα το περάσεις εντελώς ανώδυνα. Ξέρω κι άλλες εγκυούλες που κόλλησαν και δεν είχαν κανένα θέμα. Κάτσε ξεκουράσου!!!😊
@Kallia.GeoΠ΄ως νιώθεις που πλησιάζει ο καιρός... Κοντεύεις 39η τώρα; Τι σου λέει ο γιατρός; Θα τον πάρει όλο τον χρόνο και η 2η μπουμπού; Πάντως μου αρέσει η χαλαρότητα σου! Φτου φτου😊
Καλημέρα κορίτσια, μεγάλη γιορτή σήμερα, ο Άγιος Στυλιανός να προστατεύει όλα τα παιδιά, τα έμβρυα και να φέρει γρήγορα στις κοιλίτσες σε όλες σποράκια.
@Elli13 συγχαρητήρια, πηγαινε κανε χοριακή και παρε αμέσως γιατρο να κλεισεις και απι το τηλεφωνο να του εξηγησεις το.ιστορικο σου για να πας άμεσα να σε δει. Ίσως χρειαστείς κάποια θεραπεια. Εγω πχ με το θετικό τεστ μετά απο τόσες αποβολές ξεκίνησα αντιπηκτικές.
Τι καλά!!! Μπράβο ο μπεμπούκος μας... 💙
Θα τον πάτε εσείς παιδίατρο ή θα έρθει αυτός σε εσάς;;
Για τα κιλά δεν το συζητ΄ω... Τα πήγες φανταστικά!!! Μοντέλο η μαμά μια εβδομάδα μετά τη γέννα!😍
Για αυτό αναρωτήθηκα και εγώ...για προληπτικούς λόγους καθαρά μου ειπε γίνεται...για να έχουμε μια καλύτερη εικόνα από τις καρδιές τους...δε γνωρίζω το κόστος θα πάρω σήμερα να ενημερωθώ...αλλα αυτό σκεφτόμουν.. αν είναι ακριβή εξέταση μάλλον δε θα την κάνω...ήδη είναι πολλά τα έξοδα όσο πλησιάζουν και οι γιορτές μάλιστα...