Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια! 

Ηθελα να συζητήσουμε τις εμπειρίες μας απο πρόκληση ωοθηλακορυξιας! 

Χαπακια για ωοθυλακια και μετα το σπάσιμο του! 

Πως νοιωθετε μετα την ενεσουλα ; έχετε πόνους ; 

λαμβανετε έξτρα συμπληρώματα μετα; 

φολικο; προγεστερονη; 

καταλαβαινω οτι ειμαςτε διαφορετικές μεταξύ μας αλλα καποια λεπτομέρεια διαφορετική στην κάθε μια μπορει να καθησυχάζει την επόμενη! 

Τα φιλια μου περιμένω απαντήσεις! 

Δημοσίευση

Καλησπέρα και καλη εβδομάδα!

Εχω κάνει 5 κύκλους με χρήση κλομιφαίνης και μεσα σε αυτους τους 5 κύκλους 2 φορές χρήση pregnyl 5000.

Mε την κλομιφαίνη πάντα έχω εξάψεις, έντονες, το βράδι μπορεί να ξυπνήσω επειδή είμαι ιδρωμενη.. το εχω πει στο γιατρό και μου ειπε οτι ειναι παρενέργεια της κλομιφαίνης (το γραφει και στο χαρτάκι)

Με την pregnyl εχω μπερδευτεί λίγο...την πρωτη φορα ειχα 3 μερες συνεχόμενες πονοκέφαλο, ένιωθα βάρος στη μητρα, ένιωθα τσιμπηματακια χαμηλά..... αυτη τη φορά το απόλυτο τίποτα νιώθω...

 

Δημοσίευση

 @peacock Αχχχχχ αυτα κι αλλα πολλα! Χαχαχα ετσι ακριβως! Ειμαςτε στους ίδιους κύκλους αγωγής! Σου μίλησε καθολου για πόσους μηνες μπορείς να λαμβάνεις κλομιφαινη(εύχομαι φυςικα να μην χρειαστεί ακομα πολλούς)

μια ζεσταίνομαι μια κρυώνω πόνους αυτόν τον μηνα ( ο 5os) χαμός τρεις μερες μετα την ενεση υπεφερααααααα για δυο ημέρες νετα πιο ανεχτικοι πόνοι/τσιμπήματα βάρος  πρήξιμο! Τωρα ειμαι στην 12 η μερα μετα κ εχω φυσιολογικά πονάκια περιοδου! ?

Πότε έκανες ενεσουλα; αναμονή κ εσυ; 

Δημοσίευση

 @peacock Εγω λοιπον αυτο το μηνα 10 μερες ακριβως μετα την ωορηξια είδα ελάχιστο ροζ στο χαρτι και νετα στο σκούπισμα καφε! Σημερα ειναι η 14 εχω ακομα αυτο το καφε αλλα λίγο πιο ροζ Νοιώθω κάψιμο χαμηλά αυτο της περιοδου ! Ειμαι χάλια με πρήξιμο και Παρί μάλλον κ αυτος ο μήνας ! Και αφού δεν κατεβαίνει το αιμα δεν προλαβαίνω κ λογο ταξιδιου βα ξεκινήσω νέο κυκλο οποτε θα κανω όνειρα για τον Μάρτιο!??Και περιμένω την ρημάδα! 

Ελπιζω για εσένα να ειναι θετικά ολα!!! Ευχή απο καρδιάς !???

για μηνες δεν εχω μιλήσει ακομα ! Δεν ξερω ποσο μπορω συνεχόμενα! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλημέρα ❣️ Ναι πρωί βράδυ και προγεστερόνη και μαγνήσιο. Αλλά οι συσπάσεις καλά κρατούν. Προχθές όλη μέρα πρέπει να έκανα 6 συσπάσεις. Μόλις έχω τα αποτελέσματα από τον υπέρηχο θα πάρω τον γιατρό να τα δει και να δω τι θα μου πει για τις συσπάσεις. Το καλό πιστεύω είναι ότι δεν έχω συνέχεια. Για να δούμε.
    • Αυτο το σπρει που λες είναι για το σίδηρο; Εγώ είχα πάντα χαμηλό σίδηρο αλλά όχι αιμοσφαιρίνη και φεριτίνη. Τώρα έχουν πέσει όλα. Ελπίζω όπως λέτε να ανέβουν τώρα που μπήκα 34η εβδομάδα. Τι να πω. Εκτός από ναυτία και εμετό έχω και ζαλάδα και σκέφτομαι μήπως φταίει αυτό. Δεν ξέρω υποθέσεις κάνω. 
    • Καλησπέρα και καλημέρα κορίτσια. Τι κάνετε; Εγώ σήμερα οοοολη μέρα τρομερή ζαλάδα. Πήρα την πίεση μου 3 φορές. Ελπίζω με την έγχυση σιδήρου να βελτιωθούν αυτά. Αν και δεν ξέρω αν φταίει αυτό απλά μόνη μου ελπίζω 😂 Σημερα έχω πονάκια χαμηλά αρκετά σαν δυνατή περίοδος.    @ΜαρίαΔημήτρης και εγώ βλέπω τον μεγάλο μου και λέω πόσο μικρούλης είναι ακόμα και πόσο μεγάλος ταυτόχρονα. Σήμερα ζήσαμε το πρώτο ξέσπασμα του γιατί ετοίμαζα τα πράγματα του μπέμπη και ενώ γενικά έλεγε μπέμπης και γελούσε μόλις είδε ένα νέο αρκουδάκι νάνι που πήραμε για το μωρό και του είπαμε ότι είναι του μπέμπη κατέρρευσε. Έκλαιγε δέκα λεπτά με λιγμους. Πρώτη φορά έτσι μας το κάνει. Εχει αγάπη στα νάνι του. Το περίμενα ότι αν φέρουμε νέο θα τρελαθεί να το πάρει αλλά πίστευα αφού έρθει ο μικρός θα το ζήσουμε.  
    • To ξέρεις ότι μπορεί να ξεκινήσει και στην εγκυμοσύνη και δυστυχώς κορυφώνεται μετα. Πόσο μάλλον η κούραση σου με τα παιδια. Χωρίς να θέλω να επέμβω αυτό είναι ένα πολύ λεπτό θέμα που πρεπει να το δεις με ειδικούς.  Εάν είναι οικονομικό το θέμα θα σου πρότεινα τις γραμμές ψυχολογικής στήριξης.  Όμως αν μπορείτε κάποιες συνεδρίες να παρακολουθήσεις είναι πολύ καλύτερες. Με όλο το θάρρος κιόλας . 
    • @Elli13 το ότι θελουμε λιγο χρονο για μας ή ότι νιώθουμε εξαντλημενες κτλ δ σημαίνει ότι δ αγαπάμε τ παιδια μας. Έχουμε φτάσει σε σημείο να προσπαθούμε να δικαιολογησουμε τις φυσιολογικες ανθρώπινες λειτουργίες μας. Βλέπεις τι γράφεις? Νιώθω ευλογημένη κτλ. Κανένας δ μπορεί να σε κατηγορήσει γτ είσαι άνθρωπος κ έχεις αναγκγ από ύπνο, ξεκούραση, μια βόλτα χωρίς τ παιδί. Δ αναιρεί το αν τ ηθελες η αν νιωθεις τυχερη που τ έχεις. Είναι δύο διαφορετικά πράγματα. Ξέρεις πόσες φορές φωναζω μέσα στη μέρα? Σημαίνει ότι δ τ αγαπαω? Η ότι μετάνιωσα που τ εκανα? Έχεις μελλον ακόμα ναι, αλλά θα δεις μεγαλη διαφορά αμα.στειλεις τη μεγάλη παιδικο εκεί όταν γίνει 2 και ακόμα πιο μεγαλη όταν θα έχουν φτάσει τ 4 και τ 2 αντίστοιχα. Τα κορίτσια μ έχουν ακριβώς 21 μηνες διαφορά. Και σε οποια μανουλα θελει μικρη διαφορά ηλικίας πιστεύω ότι τα 2.5 χρόνια με 3 είναι τ ιδανικό. Θα μ πεις τι 2 παρα τι 2.5. Και όμως αυτό το 8μηνο έχει μεγαλη διαφορά σρο πρώτο παιδακι σου. Τα έχω περάσει όλα αυτά τ στάδια Π περιγράφεις. Ειδικά όταν ξεκινήσουν κ τ 2 σχολειο θ πάρεις αεκετα τ πάνω σου.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...