Μετάβαση σε περιεχόμενο

Όλα καλά! Και μια φωτογραφία του τοκετού!

Recommended Posts

• Απαντήσεις 64
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Να σου ζήσει το μπεμπάκι σου, γλυκιά μου! Υπέροχη η φωτογραφία! Όλα τα καλά του κόσμου σου εύχομαι σε σένα και στην οικογένεια σου που μεγάλωσε!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Εκπληκτικη φωτογραφία !!!! Τι μοναδικες στιγμες ....!!!

Σου ευχομαι για μια ακομη φορα να χαιρεσαι το μικρό σου γοργονάκι και να πάνε ολα καλα με τον θηλασμό ! Θα τα καταφέρεις γιατι το θελεις πολυ;)

Αθηνουλα μου και παλι να σου ζησει η μικρουλα σου!!!:)

πολυ πολυ γλυκια η πρωτη σας φωτογραφια...:cheer: μοναδικες κι ανεπαναληπτες στιγμες...;)

ζηλευω!!! αν ειχα τη δυνατοτητα, θα ειχα επιλεξει με τα χιλια κι εγω, γεννα στο νερο!!!

να σας ζησει η πανεμορφη μικρουλα!!!:kiss:

τελεια φωτο..και μενα μαρεσει η ιδεα του νερου. Να σου ζησει το μικρακι σου και το μεγαλυτερο που εχεις. Αντε και στα δικα μας οι γκαστρουλες!!;)

auti i fotografia mono apokroustiki den mporei na einai!!!

diakrinetai olo to megaleio tis mitrotitas!sugxaritiria pou tin evales sto forum etsi oste na mporoume ki emeis pou den eimaste akoma miteres na diakrinoume ola auta ta sunaisthimata sto prosopaki sou!!

den exo tpt allo na po.exo meinei me to stoma anoixto!!!

filakia polla..na sas zisei!!

line_line_typew12_beg_d_typew11_time_1141794000_text_7365206c61747265756f207a6f69206d6f75212121.gif

uperoxh feto, polu sugkinitikh... na sou zhsei to gorgonaki, euxomai oti kalutero gia olous sas...

kai mia protash... dokimase na xrhsimopoihseis thiles silikonis prostateutikes gia to stithos ths chicco... egw tis xrhsimopoihsa gia 3 meres kai twra eimai allos anthrwpos! mporesan kai kleisane oi plhges, egine kakadaki kai twra efuge kai einai mia xara kai thilazw me megalh eukolia. isws tsinhsei ligo to mpempaki tis prwtes mia duo fores alla tha to sunithisei kai pistepse me axizei!

xxx

Aθηνουλα να σου ζησει η κορουλα σου!!Ειναι μια κουκλα!!Και η φωτο τελεια και ιδιαιτερα προτοτυπη!!Καθολου μα καθολου σοκαριστικη!!Να ειστε υγειης και οι δυο σας και να εχεις καλη λοχεια!!

annamaria.b έγραψε:

uperoxh feto, polu sugkinitikh... na sou zhsei to gorgonaki, euxomai oti kalutero gia olous sas...

kai mia protash... dokimase na xrhsimopoihseis thiles silikonis prostateutikes gia to stithos ths chicco... egw tis xrhsimopoihsa gia 3 meres kai twra eimai allos anthrwpos! mporesan kai kleisane oi plhges, egine kakadaki kai twra efuge kai einai mia xara kai thilazw me megalh eukolia. isws tsinhsei ligo to mpempaki tis prwtes mia duo fores alla tha to sunithisei kai pistepse me axizei!

xxx

Χρησιμοποιώ θηλές σιλικόνης της Medela σχεδόν από την πρωτη στιγμή που άρχισα να θηλάζω. Με τις πρώτες ραγάδες, μου τις έδωσε η νοσοκόμα για να μην χειροτερέψω. Παρόλα αυτά επειδή οι θηλές ήταν ήδη πληγωμένες από τον προηγούμενο θηλασμό, μάτωσαν και εξακολουθούν να ματώνουν. Θα δοκιμάσουμε να τις βγάλουμε μόλις φτιάξουν πάλι.

Κορίτσια σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας. Ήταν δυνατή στιγμή όταν την πήρα στην αγκαλιά μου. Αγκαλια με την κόρη μου και δεμένη ταυτόχρονα μαζί της με τον λώρο. Αλλά τα καλύτερα πάντα έρχονται! Κάθε φορά που έχω και τα δυο μου παιδιά στην αγκαλιά, νιώθω πολύ τυχερή! Σας εύχομαι με τη σειρά μου τα καλύτερα!

AthinaK έγραψε:

Κορίτσια γειά σας! Σήμερα τη ζυγίσαμε!

Γεννήθηκε: 3570γρ

1 μέρα μετά: 3490γρ

2 μέρες μετά: 3340γρ - βγήκαμε από το νοσοκομείο!

5 μέρες μετά: 3640γρ!!! 300 γραμμάρια;;;; Μήπως είναι πολλά;

Τη θηλάζω ασταμάτητα! Δεν παίρνω ανάσα! Και κυρίως 23:00-05:00 που θυμάται ότι πεινάει! Όσο για τις θηλές... το παλεύω αλλά πολύ δυνατός ο πόνος.

Σας βάζω και μια φωτογραφία του τοκετού. Μόλις έχει γεννηθεί! Είμαστε στη μπανιέρα και ο μπαμπάς ακόμα δεν έχει κόψει τον λώρο! Αν σας σοκάρει, να μου πείτε να την βγάλω!

Birth.jpg

Τη ζυγισαμε και χτες. 11 ημερών και βάρος 3730γρ. Δηλαδή σε 6 μέρες πήρε 90 γραμμάρια. Βέβαια από τότε που βγήκαμε από το νοσοκομείο, πήρε 390 γραμμάρια σε 9 μέρες. Φαντάζομαι είναι φυσιολογικό... Το περίεργο είναι ότι τρώει ΠΑΡΑ πολύ τη νύχτα και λίγο τη μέρα. Οπότε δεν κοιμάμαι σχεδόν καθόλου τα βράδια.

Οι θηλές βελτιώνονται και ελπίζω σε 10 μέρες να βγάλω τη θηλή σιλικόνης. Τελικά η ψυχολογία στον θηλασμό είναι πολύ σημαντική. Κρίμα που δεν γίνεται κατανοητό από τους γύρω μας....

na sou zisei to mwraki soy!ygeia eyxomai se oli tin oikogeneia soy!mipos yparxei kalytero pragma apo tin eytixia na fereis ena mwraki.oso gia to thilasmo sinithizeis me ton pono exw thilasa 13 mines kai poli xairomai giayto.kai o mikros kathe1.30wra xipnoyse kai ithele na faei.alla sinithizeis otan xereis pws to kaneis gia to mwro soy les axizei kai poli malista.

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ!!!ΦΟΒΕΡΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ!!! ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΑΥΤΗ, ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ!!!

Καλημέρα!

Οι θηλές μου δείχνουν να βελτιώνονται. Ο πόνος εξακολουθεί να είναι οξύς, αλλά τη βάζω πιο εύκολα στο στήθος μου.

Το βάρος της είναι καλό. Πήρε σε 16 μέρες 570γρ. Το μπουτάκι ακόμα δεν έχει γεμίσει... Περιμένω να την κάνω φράπα!!!!!

Το θέμα είναι ότι δεν έχει σταθερό ωράριο. Δεν ξυπνάει (αν κοιμάται..) κάθε 3 ώρες. Κάποιες φορές ζητάει να φάει κάθε 1-2 ώρες και άλλες πίνει γάλα για 5-6 λεπτά και μετά κοιμάται 3 ώρες. Γενικά κάθεται στο στήθος μου πολύ λίγο, το πολύ 20 λεπτά.

Το ερώτημα είναι αν φάει για 5 λεπτά και μετά από 2 ώρες θέλει και άλλο, ποιο στήθος θα βάλω; Το ίδιο για να αδειάσει ή το άλλο;

Μπράβο και ευχομαι καθε μερα και ακομα καλύτερα :)

Ειναι πολυ μικρο το μωράκι σου ακομα για να κανει ωράριο στο θηλασμό. Πως ειναι το στηθος σου μετα που τρωει το μωρο ? Το νιωθεις βαρύ ? Τα κακάκια τη τι χρωμα εχουν ?

Κανονικά στον επομενο θηλασμό δινεις το αλλο στήθος . Αν νιωθεις ομως ακομα βαρύ το πρωτο , μπορεις να συνεχισεις με το ιδιο στηθος και να βγάλεις λιγο για να ανακουφιστεις απο το αλλο .

Εμενα μεχρι τωρα ετσι 5 λεπτά θηλάζει μονο αλλα πλεον πινει πολυ αποτελσματικά και πιο αραια . Τον πρωτο καιρο θηλαζα ανα μιση ωρα !

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...