Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεια σας, είμαι 26 χρόνων κ δεν προσπαθώ να κάνω παιδί αλλά αν έρθει μία εγκυμοσύνη θα είναι καλοδεχουμενη από μένα κ το αγόρι μου αφού είμαστε κ οι δύο κατά των εκτρωσεων. Γι'αυτό ανυσηχω και έκανα τεστ εγκυμοσύνης επειδή πρέπει να παρω κάτι χάπια γιατί με έπιασε ίλιγγος και γράφουν στις οδηγίες ότι απαγορεύεται η λήψη τους από εγγυους... Πήρα το self clear και το παράθυρο εγκυρότητας έβγαλε μία κάθετη γραμμή αλλα αυτό του αποτελέσματος έβγαλε μια οριζοντια κ εμφανή γραμμή...Στις οδηγίες λέει ότι η κάθετη γραμμή σημαίνει θετικό ενώ το άδειο παράθυρο αρνητικό!Αλλά τίποτα για οριζόντια! Έχω φρικαρει γιατί θέλω ν πάρω το χάπι για τον ίλιγγο κ φοβάμαι μη γίνει καμία βλακεία!! Ας μου πει κάποιος μ παρόμοιο αποτέλεσμα αν τελικά ήταν έγκυος ή όχι. 

Δημοσίευση

Έκανα σήμερα την εξέταση που μου είπατε κ βγήκε αρνητική.ευτυχως μπορούσαν ν βγάλουν τα αποτελέσματα σε λίγες ώρες επειδή τους είπα ότι έπρεπε να πάρω τα χάπια.Καλή χρονιά να έχετε ευχαριστώ για τη συμβουλή :)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...