Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Έκανα σήμερα χοριακη και βγήκε αρνητική.... Μία μέρα πριν την καθυστέρηση... Και ήμουν τόσο σίγουρη... Έχω συμπτώματα κυρίως στο στήθος και πριν δύο μέρες είχα και μία σταγόνα ροζουλι αιματακι... Κατά φαντασία έγκυος μαλλον :(... Υπάρχει πιθανότητα βρε κορίτσια;;;

Δημοσίευση

Καλώς ήλθες στο "κλάμπ" κοπελα μου..Έχουν διαβάσει πολλα τα ματια μου στα αναλογα forums οπότε τιποτε δε τελείωσε ακόμη! Ισως να εγινε καθυστερημένη σύλληψη και ακομα να μην έχει αυξηθεί η ορμόνη...

Σου εύχομαι να εισαι τυχερή και να εισαι οντως έγκυος παροτι είχες αρνητική χοριακη...περιμενε να δες αν θα εχεις καθυστέρηση και πηγαινε να την επαναλαβεις...

Δημοσίευση
στις πριν 8 ώρες, ο/η Petalouditsa28 είπε:

Καλώς ήλθες στο "κλάμπ" κοπελα μου..Έχουν διαβάσει πολλα τα ματια μου στα αναλογα forums οπότε τιποτε δε τελείωσε ακόμη! Ισως να εγινε καθυστερημένη σύλληψη και ακομα να μην έχει αυξηθεί η ορμόνη...

Σου εύχομαι να εισαι τυχερή και να εισαι οντως έγκυος παροτι είχες αρνητική χοριακη...περιμενε να δες αν θα εχεις καθυστέρηση και πηγαινε να την επαναλαβεις...

Πάντως δεν μου ήρθε.... Πρώτη μέρα καθυστέρηση.... Ειδομεν!! Αυτό θα κάνω θα την επαναλαβω μετά τρεις μέρες για να είμαι σίγουρη... σ ευχαριστω!!

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσι μου.. Καλωσορισες!!!   Και εγω εχω δει πολλά άλλα για αρνητική χοριακη μια μερα πριν την περιοδο δεν έχω ακούσει ποτέ. Μήπως δεν έχεις μετρήσει καλά τις μέρες; 2-3 μερες πριν την αναμενόμενη μέρα δείχνει 100%.Μπορεί αν αργησε να γινει η συλληψη να μην εδειχνε τωρα 50 μοναδες αλλα θα εδειχνε 40.. 30 η' κατι τελος παντων. Δε θα ηταν 1. Εκτός αν είναι να σου έρθει σε 6-7 μερες. Έχεις σταθερό κύκλο;;

Δημοσίευση
στις πριν 21 λεπτά, ο/η Gelie είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου.. Καλωσορισες!!!   Και εγω εχω δει πολλά άλλα για αρνητική χοριακη μια μερα πριν την περιοδο δεν έχω ακούσει ποτέ. Μήπως δεν έχεις μετρήσει καλά τις μέρες; 2-3 μερες πριν την αναμενόμενη μέρα δείχνει 100%.Μπορεί αν αργησε να γινει η συλληψη να μην εδειχνε τωρα 50 μοναδες αλλα θα εδειχνε 40.. 30 η' κατι τελος παντων. Δε θα ηταν 1. Εκτός αν είναι να σου έρθει σε 6-7 μερες. Έχεις σταθερό κύκλο;;

Ναι τελικα μαλλον να εχει δικο η Gelie μας.....ακομα και αργοπορημένη συλληψη να ηταν κατι θα φαινόταν....Μήπως όντως μπερδεψες τις μέρες? 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...