Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Χρόνια πολλά Ιωάννα μου!!! Με το καλό να έρθει το νέο έτος!!! Περαστικά σας!!!! Καλά είμαστε!!! Εμείς πήγαμε στη γιαγιά μου στο χωριό μια βόλτα να τον γνωρίσει κ στους παππούδες του άντρα μου, αλλά ήρθε κ η βαφτιστηρα από τη Γερμανία κ κάνουμε σαν χαζοί για να τη δούμε! Χθες βρεθήκαμε για να της δώσουμε το δώρο της!!  Αυτή η μανία με τα χέρια στο στόμα δεν υπάρχει.. έχει αρχίσει εδώ κ πέντε μέρες πιάνει καλά κ τα παιχνίδια του κ ειδικά την κουδουνιστρα προσπαθεί να τη βάλει στο στόμα του, αλλά δεν μπαίνει 🤣.   Η μικρούλα σας είναι τέλεια στα κιλά της!!! Μεγαλώνουν τα ζουζούνια μας!!!!
    • Κορίτσια εσείς πήγατε κάπου αυτές τις μέρες ή θα πάτε κάπου μονοήμερη ή καμιά εκδρομή; Κάτι με έλεγε ο άντρας μου να πάμε καμια μονοήμερη με τα παιδιά σε κανένα χωριό αλλά μόνο που μου το είπε κουράστηκα. Επίσης θέλω να προσέχω μη κολλήσω τίποτα, κρυώσω, αρρωστήσω κτλ. Δε νομίζω του είπα, να είμαι σε θέση να πάω κάπου τώρα με τη κοιλιά έτσι..!! Δε θέλω να ταλαιπωρηθώ και επίσης κουράζομαι με το παραμικρό. Για να μη βάλω την συχνοουρία!! Κάθε τρεις και λίγο τουαλέτα. Για εκδρομή είμαι..! 😔
    • Χρόνια Πολλά!! Υγεία να έχουμε και με το καλό να κρατήσουμε στην αγκαλιά μας τα μωράκια μας!
    • Εγώ καλά είμαι …Πώς στο δικαιολόγησε ο γιατρός το αίμα; Να μην αγχώνεσαι όλα θα είναι καλά 🥰
    • Καλησπέρα, χρόνια πολλα!! Τι κανετεεε;  Εμείς έχουμε έρθει αθήνα στους παππούδες για Χριστούγεννα και τώρα για πρωτοχρονιά θα πάμε στα πεθερικά μου Χαλκιδική!  Εμεις στα κιλά όταν κάναμε το 2ο εμβόλιο στις 16 του μήνα ήταν 5200.  αχ αυτό σκέφτομαι και εγώ ποσο μικρούλα ήταν και ποσο έχει μεγαλωσει τώρα.. κάθε μέρα μεγαλώνει και αλλάζει🥹🥹 άρχισαν και εσάς τα σάλια ε; Και εμας το ίδιο και νόμιζα ότι είναι νωρίς αλλά εγώ έβγαλα δόντι 3μηνων!  ολο βάζει χέρια στο στομα με μανία και έχει πολλα σάλια.. τώρα 3 μέρες είμαστε και εμείς μπουκωμένες, αν και σήμερα η μπεμπα είναι πολυ καλύτερα, εγώ πάλη έχω τρελή καταρροή. Αλλά όλα καλά, θα μας περάσει! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...