Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η peacock είπε:

Χαιρετω τα κοριτσια της τρελοπαρεας!!!!

Δεν ειχα μπει χθες και σήμερα είδα τα νεα σας... Πήγα στο γιατρό χθες για παρακολουθηση ωορρηξιας, ανταποκρίθηκα στη χαμηλότερη δοση κλομιφαινης, ωαριο και ενδομήτριο πολύ καλα για την 10η μερα... την παρασκευη κανω ενεσουλα και Σαββατο βραδι εχω ωορρηξια.... Σαββατο-Κυραική-Δευτέρα αφθονο σεξ!!!!!!!! Μακαρι η Παναγία να με βοηθήσει, μακαρι όλες μας να μας βοηθήσει πολύ συντομα!

@miniatoura87 περαστικούλια!

@mommy86 ή αλλιως κουκλί ζωγραφιστό... δε θελω να μου στενοχωριέσαι και να πέφτεις ψυχολογικά! Πέτα το στηθος μπροστά, πάρε βαθιά ανασα και βγες νικήτρια! Σε νιώθω γιατι και μενα τον σεπτέμβριο επεσε στο τραπέζι η λέξη σπερματέγχυση - εξωσωματική... Μην πεφτεις! *** σαλπιγγογραφία απαραίτητη - απορώ με τη γιατρό σου....

@Παρασκευαιδου μου γλυκιά καλή επιτυχία με το αυγουλάκι σου!!!!!!!!!!! Τον επόμενο μηνα ολοψυχα ευχομαι να μας πεις τα ευχαριστα!!!!!!!!!!!

Αντε να φευγουμε σιγα σιγα όλες απο αυτη τη συζητηση!!!!!!!!!!!!!

Ειμαι χαρούμενη σημεραααααααα!!!!!!!!!!!!!!!! Σας φιλώ όλες!

Κοπέλα μου και εγώ....  στην ίδια φάση είμαι... Εγώ έκανα την Δευτέρα υπέρηχο και έφαγα την ενεσουλα σήμερα το πρωί εσκασε κ το ένιωσα... Οπότε οδεύουμε μαζί... :-) πάμε δυναμικά...  

Χαίρομαι που σας ακούω έτσι θετικές γιατί το νιώθω βρε παιδί μου σύντομα θα ήμαστε εγκυουλες..  

Αυτή η θετικότατη είναι μεταδοτική... :-*

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η Petalouditsa28 είπε:

Ας ονειρευτούμε λοιπον...θα προτιμούσα μια μπέμπα σας και αυτες...

popularbabygirlnames2015.jpg

93352ba3eb8143f031af35fe16e5a109.jpg

images.jpg

Ωωωωωω...ειναι πολυ ομορφεεεεεες...αν και η πρωτη θεωρώ οτι ειναι ακομη πιο όμορφη...και δεδομένο ειναι οτι η μπεμπα που θα κανεις ΕΣΥ θα ειναι ακομη πιο όμορφη!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η mommy86 είπε:

Ωωωχ!παρανοηση!!γραψε λαθος!!θα παραμεινω σαν τρελος εφευρετης,η το κοριτσι με τις μαστιχες η θα προαχθω στον βασιλια και θα παραδιδω παρασημο του λαου της πρασινης ημισεληνου..χμμμ θα δω!

Τρελέ μου εφευρέτη..χαχαχ..

Γιατί δεν είπες την γιατρό ότι θέλεις να κάνεις υπέρηχους? αλήθεια εκεί πόσο κοστίζουν ? εδώ κάθε μήνα 35€.  

Δημοσίευση

@Κατερινάκι/only love ειμαι ολιγον τι  κοριτσομανα.... πριν δυο χρονια που φταιξαμε τι σπιτι με τον αντρα μου, βαψαμε το παιδικο στο χρωμα ροζ του σάπιου μηλου.......μας περιμενει το ροζουλι δωματιακκ...εε αν βγει αγορακι θα το βαψουμε σε πιο ουδετερες αποχρωσεις..δε μου αρεσει το κλασσικο μπλε.... χιχι....

Οφειλω ομως να οω οτι οταν ειδα το θετικο τεστ και μετα το αιμα δε σκεφτηκα ουτε μια στιγμη το φυλομ με ενοιαζε μονο να προχωρησει η εγκυμοσύνη...

Δημοσίευση

κατερινακι οντως εισαι μια κουκλα νυφη!!! και θα κανεις και το ιδιο πανεμορφα μωρακια!! 

και γω μια ζωη ελεγα θελω κοριτσακι!! τρελαινομαι με τους φιογκους τα ροζ τις κορδελες κλπ!! αλλα εδω και 1,5χρονο π εχω και εγωβτον ανηψιο μ οφεικω να ομολογισω οτι και τα αγορια ειναι ερωτας!! οποτε να ναι γερο και οτι ειναι τυχερο!!!

ας ειναι το 2017 το τυχερο μας!!!

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Petalouditsa28 είπε:

@Κατερινάκι/only love ειμαι ολιγον τι  κοριτσομανα.... πριν δυο χρονια που φταιξαμε τι σπιτι με τον αντρα μου, βαψαμε το παιδικο στο χρωμα ροζ του σάπιου μηλου.......μας περιμενει το ροζουλι δωματιακκ...εε αν βγει αγορακι θα το βαψουμε σε πιο ουδετερες αποχρωσεις..δε μου αρεσει το κλασσικο μπλε.... χιχι....

Οφειλω ομως να οω οτι οταν ειδα το θετικο τεστ και μετα το αιμα δε σκεφτηκα ουτε μια στιγμη το φυλομ με ενοιαζε μονο να προχωρησει η εγκυμοσύνη...

και γω εχω ροζ σαπιου μηκου το μελλοντικο παιδικο!! :)

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Petalouditsa28 είπε:

Εννοειτε σε τέτοιες περιπτώσεις μονο το φύλο δεν σε νοιάζει!!!νομιζω οτι ολες οι υποψήφιες μανούλες θελουμε κοριτσια,μεχρι να αποκτήσουμε αγόρια και να ερωτευτούμε ξανά απο την αρχή!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Petalouditsa28 είπε:

@Κατερινάκι/only love ποσο ομορφη νυφη εισαι....και τα δικα σου παιδακια θα ειναι πολυ περηφαναρ για τη μανουλα τους!!

Ωωωωωωω...σε ευχαριστω πολυ πεταλουδιτσα μου γλυκια..νομιζω οτι όλων μας τα παιδια θα ειναι τρομερά υπερήφανα για τις μαμάδες τους,γιατι θα ειναι επιλογές μας..δεν μας έτυχαν και τα πετάξαμε..τα επιδιώξαμε!!!τα θελουμε με ολο μας το ειναι!!!!και θα έρθουν και θα μας γεμίσουν με ολα τα συναισθήματα που δεν εχουμε καν φαναταστει!!!

Δημοσίευση
στις πριν 33 λεπτά, ο/η miniatoura87 είπε:

κατερινακι οντως εισαι μια κουκλα νυφη!!! και θα κανεις και το ιδιο πανεμορφα μωρακια!! 

και γω μια ζωη ελεγα θελω κοριτσακι!! τρελαινομαι με τους φιογκους τα ροζ τις κορδελες κλπ!! αλλα εδω και 1,5χρονο π εχω και εγωβτον ανηψιο μ οφεικω να ομολογισω οτι και τα αγορια ειναι ερωτας!! οποτε να ναι γερο και οτι ειναι τυχερο!!!

ας ειναι το 2017 το τυχερο μας!!!

Σε υπερευχαριστω κοπελα μου γλυκια!!!τι να λεμε ρε κοριτσια εμεις οι γυναίκες ειμαστε άλλο πράγμα..απο μια σταλιά σκ@τουλες φαινόμαστε..ειμχουμε τσαχπινιά,εχουμε ναζί..ειμαστε το κατι άλλο!!αλλα τα αγόρια ειναι οντως έρωτας!!ο δεύτερος ανηψιος μου,που ειναι και βαφτισιμιος μου,ειναι ενα θαυμα(κυριολεκτικά!!!) γεννηθηκε 32 εβδομάδων,έπαθε πνευμονική αιμμοραγια,εγκεφαλική αιμορραγία,έπαθε υδροκέφαλο,χειρουργήθηκε στο κεφαλάκι,και ενω ολες οι προβλέψεις ευθύς εξαρχής ηταν κακές..ειναι εναν παίδαρος που σφιζει απο υγεια,και σε βάζει στη θέση σου στο λεπτό..η σε κανει να λιώνεις με εινα "εισαι η καλύτερη νονά στον κόσμο.." δεν μπορω καν να σας περιγράψω πως νιώθω γίαυτον τον αλιταμπουρα!!!ειναι παιδί ΜΟΥ!!!και εκεινος με επέλεξε επισης γιατι γεννηθηκε ανήμερα της γιορτής μου!!!

Δημοσίευση

κοριτσακια μου μολις αδιαθετησα... δεν θα σας πω οτι ειμαι καλα γτ δεν ειμαι..αλλα θα μ περασει..ειναι η 2η φορα π περιμενω την εκπληξη των χριστουγεννων και τπτ.. :(

απο αυριο θα μαζεψω τα κομματια μ και αντε παλι... θα προσπαθησω να μην κλαψω... 

Δημοσίευση
στις πριν 23 λεπτά, ο/η miniatoura87 είπε:

κοριτσακια μου μολις αδιαθετησα... δεν θα σας πω οτι ειμαι καλα γτ δεν ειμαι..αλλα θα μ περασει..ειναι η 2η φορα π περιμενω την εκπληξη των χριστουγεννων και τπτ.. :(

απο αυριο θα μαζεψω τα κομματια μ και αντε παλι... θα προσπαθησω να μην κλαψω... 

Πολυ λυπαμαι κοριτσακι μου..σε νιώθω..αυριο ειναι μια καινουρια μερα όμως..και αυτος ο κύκλος που ξεκινάει,σου ευχομαι με ολη την ψυχή μου να ειναι ο τυχερός..καλο βράδυ..σκούπισε τα γόνατα σου και σήκω παλι..δυναμικά!!!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η miniatoura87 είπε:

Κοριτσάκι μου γλυκο δεν θα σου πω μη στεναχωριεσαι γιατί γνωρίζω ότι δεν γίνεται.. θα σου πω σου προσφέρω μια μεγάλη αγκαλία και ένα ζεστό φιλί... κλάψε σήμερα έτσι για το γαμωτο να σου φύγει 

Και αύριο θα είναι μια καινούρια μέρα... Σε 5μερούλες ξανά πάμε δυναμικά.

Κοπέλα μου δες κ την άλλη πλευρά ήσουν αρρωστουλα πήρε χαπάκια ταλαιπώρησες τον οργανισμό σου..ίσως καλύτερα που δεν ήταν αυτόν τον μήνα αλλά τον επόμενο..  

Δημοσίευση

Κορίτσια μου και εγώ σάπιο μήλο έχω βάλει.. χαχχα το λατρεύω αυτό το χρώμα και κόλλησα κ πεταλούδες (ροζ χρώμα) που τις αγαπάω πολύ...  Αλλά δεν με νοιάζει για κανέναν λόγο το φύλλο.... οτι και να είναι θα το λατρεύω... 

Δημοσίευση

απο κλαμα αλλο τπτ..η μερα π αδιαθετω ειναι σαν να μαθαινω για θανατο .. αλλα νομιζω μ κανει καλο το ξεσπασμα..θα συνελθω..

μολις ειδα την ταινια "the light between the oceans"! την εχετε δει?? ειναι καινουρια.. εχει να κανει με τη μητροτητα και σας προειδοποιω εχει πολυ κλαμα..ειναι πολυ συγκινητικη αλλα θα σας αρεσει πολυ!  ισως δεν ηταν η καταλληλη μερα να τη βαλω σημερα αλλα βοηθησε στο ξεσπασμα!

σας καληνυχτω...και σας ευχαριστω για τη συμπαρασταση! ❤❤❤❤

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η Κατερινάκι/only love είπε:

Ωωωωωωω...σε ευχαριστω πολυ πεταλουδιτσα μου γλυκια..νομιζω οτι όλων μας τα παιδια θα ειναι τρομερά υπερήφανα για τις μαμάδες τους,γιατι θα ειναι επιλογές μας..δεν μας έτυχαν και τα πετάξαμε..τα επιδιώξαμε!!!τα θελουμε με ολο μας το ειναι!!!!και θα έρθουν και θα μας γεμίσουν με ολα τα συναισθήματα που δεν εχουμε καν φαναταστει!!!

Με εκφραζει πολυ το μήνυμα σου!! Πολυ!!!!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Κορίτσια μου και εγώ σάπιο μήλο έχω βάλει.. χαχχα το λατρεύω αυτό το χρώμα και κόλλησα κ πεταλούδες (ροζ χρώμα) που τις αγαπάω πολύ...  Αλλά δεν με νοιάζει για κανέναν λόγο το φύλλο.... οτι και να είναι θα το λατρεύω... 

Παρασκευαιδου μου γλυκια λατρευω τις πεταλούδες...σου αφιερωνω εξαιρετικά αυτεςρ τις φωτογραφίες...

baby-girl-room-ideas-butterfly-baby-room-9cd3090ec6fdf23b.jpg

b894f3b4229af8b9884529c9010523ac.jpg

images (1).jpg

Δημοσίευση

@miniatoura87 -ki mou gkuko... oso duskolo kai na einai elpizw na eisai kalutera simera kardoula mou...........

Filia sti koilitsa sou!! Ta filia paramenoun gia polu kairo na ksereis den exoun imerominia liksis!! kai otan tha erthei to mwraki sou tha tou peis: auto to filo einai apo ti theia petalouditsa pou gkriniaze oli tin wra..........

Aa sto kalo sugkinithika....

Koritsia eida sto oneiro mou oti kratousa thetiko test...pwpw o nustikos karvelia oneireuetai........itan toso zwntano! Afou elega oti tha kanw upomoni na to pw ston antrpuli mou sto Karpenisi (tha pame to Sabbato)....

Kalimera glukes mou prosexws manoules!!

ΥΓ:  στις 8 το απόγευμα ακριβως ας αγκαλιαστουμε ολες νοερα και ας κανουμε μια ευχη..να ειναι τα τελευταια Χριστούγεννα χωρις τα σπορακια μας..... (η ωρα ειναι τυχαια, ειναι οπως κλεινουμε τα φωτα ολη η ελλαδα για εξοικονόμηση ενεργειας χαχαχ). Δηλωστε συμμετοχη!! ?

Δημοσίευση

@miniatoura87 -ki mou gkuko... oso duskolo kai na einai elpizw na eisai kalutera simera kardoula mou...........

Filia sti koilitsa sou!! Ta filia paramenoun gia polu kairo na ksereis den exoun imerominia liksis!! kai otan tha erthei to mwraki sou tha tou peis: auto to filo einai apo ti theia petalouditsa pou gkriniaze oli tin wra..........

Koritsia eida sto oneiro mou oti kratousa thetiko test...pwpw o nustikos karvelia oneireuetai........itan toso zwntano! Afou elega oti tha kanw upomoni na to pw ston antrpuli mou sto Karpenisi (tha pame to Sabbato)....

ΥΓ:  στις 8 ακριβως το απογευμα ας αγκαλιαστουμε ολες νοερα και ας κανουμε μια ευχη..να ειναι τα τελευταια Χριστούγεννα χωρις τα σπορακια μας..... (η ωρα ειναι τυχαια, ειναι οπως κλεινουμε τα φωτα ολη η ελλαδα για εξοικονόμηση ενεργειας χαχαχ). Δηλωστε συμμετοχη!! ? Λογικα θα το εχετε δει ολες μεχρι τοτε

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η miniatoura87 είπε:

απο κλαμα αλλο τπτ..η μερα π αδιαθετω ειναι σαν να μαθαινω για θανατο .. αλλα νομιζω μ κανει καλο το ξεσπασμα..θα συνελθω..

μολις ειδα την ταινια "the light between the oceans"! την εχετε δει?? ειναι καινουρια.. εχει να κανει με τη μητροτητα και σας προειδοποιω εχει πολυ κλαμα..ειναι πολυ συγκινητικη αλλα θα σας αρεσει πολυ!  ισως δεν ηταν η καταλληλη μερα να τη βαλω σημερα αλλα βοηθησε στο ξεσπασμα!

σας καληνυχτω...και σας ευχαριστω για τη συμπαρασταση! ❤❤❤❤

Μινιατούρα μου.. ελπιζω να εισαι καλυτερα σημερα.. Θα φύγει αυτο το δίσεκτο 16 που δεν εχει κάτσει καλα σχεδον σε κανέναν.. και θα ερθει το 2017 φρεσκο.. Θα μείνεις έγκυος με τον επόμενο κύκλο.. Θα ειναι ολα μια νέα αρχή! Οτι καλύτερο περίοδος 21/12! Εχει φυγεί το πολυ το φούσκωμα μέχρι τα Χριστούγεννα, και θα εχεις ωορρηξία στις αρχες του νέου ετους!! Θα πιαστεί το παιδάκι σας αρχές Γενάρη!! Παρεπιπτόντως κι εγω χθες σημερα περιμενω, ειναι η πρώτη περίοδος μετα την απόξεση.. ελπιζω να μου ερθει σημερα και παμε μαζι δυναμικά!! 

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσακια μου! ειμαι λιγο καλυτερα απο χθες! ε αυριο θα ειμαι ακομα καλυτερα!! θα παρω τα πανω μου!!! @Petalouditsa28 δηλωνω συμμετοχη!!! στις 8 ακριβως θα κανω μια προσευχη για ολες μας εδω μεσα!!! <3 <3τι ωραια που κανονισες ταξιδακι!!! αχ να περασεις φανταστικα!!! να χαλαρωσεις!!! και ευχομαι το ονειρο να βγει αληθινο!!!!!!

@Lisaki 80 μου αντε με το καλο να σ ερθει και σενα να προσπαθουμε δυναμικα τον Ιανουαριο παρεα!!!!!! 

σας ευχαριστω πολυ!!! καλα π ειστε και σεις και παιρνω δυναμη και συμπαρασταση!!

Δημοσίευση
στις πριν 16 ώρες, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Κοπέλα μου και εγώ....  στην ίδια φάση είμαι... Εγώ έκανα την Δευτέρα υπέρηχο και έφαγα την ενεσουλα σήμερα το πρωί εσκασε κ το ένιωσα... Οπότε οδεύουμε μαζί... :-) πάμε δυναμικά...  

Χαίρομαι που σας ακούω έτσι θετικές γιατί το νιώθω βρε παιδί μου σύντομα θα ήμαστε εγκυουλες..  

Αυτή η θετικότατη είναι μεταδοτική... :-*

Ακριβώς ίδια φάση όμως!!!!

Μακαρι όλα να πάνε καλα!!!!!!!!!! Ετοιμάζω ενα ακαταμάχητο ωαριο που περιμένει τον κατακτητη... για να δουμε... αυριο παω για ενεση... αγχωνομαι λιγο αλλα οκ... το ' χω! Εβαλα και τον αντρα μου σε ειδικό προγραμμα για αυτες τις μερες, χυμους, να ελαττωσει το τσιγαρο, να μην πιει πολύ.... μακαρι....

Δημοσίευση

Με εκφραζει πολυ το μήνυμα σου!! Πολυ!!!!!!!

Νομιζω οτι ολες μας ετσι το βλέπουμε..τα παιδια μας δεν θα ειναι κατι που απλα έκατσε!!ειναι στόχος ο ερχομός τους,ο οποιος θα επιτευχθεί και μαλιστα πολυ συντομα!!γιατι οπως λέει και ο Κοέλιο οταν κατι το επιθυμείς παρα πολυ,ολο το σύμπαν συνωμοτεί για να το αποκτήσεις!!!

Δημοσίευση

ΥΓ:  στις 8 το απόγευμα ακριβως ας αγκαλιαστουμε ολες νοερα και ας κανουμε μια ευχη..να ειναι τα τελευταια Χριστούγεννα χωρις τα σπορακια μας..... (η ωρα ειναι τυχαια, ειναι οπως κλεινουμε τα φωτα ολη η ελλαδα για εξοικονόμηση ενεργειας χαχαχ). Δηλωστε συμμετοχη!! ?

Κοριτσάκια μου..σας νιώθω ολες τοσο κοντά μου..σας στέλνω την αγαπη μου και τις ευχές μου οντως τα επόμενα Χριστούγεννα να μας βρουν με τα μωρά μας αγκαλιά!!!οτι και να γινεται ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΤΩ!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρα στην παρέα την όμορφη.!!! Τι κάνουν τα κορίτσια μου;; Πως είναι το ΣΚ σας;; Εγώ κορίτσια είμαι χαλαρή! και.. δεν βλέπω την ώρα να ρθει η Πέμπτη! 🤣 Καλά χαλαρή δεν με λες, σωματικά τουλάχιστον.. αλλά ψυχικά ναι! είμαι πολύ χαλαρή.. και χαρούμενη! Επιτέλους είμαι τόσο κοντά στο όνειρο μετά από τόσους μήνες!!! Δεν βλέπω την ώρα να πάω. Αυτή τη φορά τα κανόνισα με το σύζυγο να πάμε χωρίς να ξέρει κανείς τπτ.. ούτε φίλοι, ούτε γονείς, ούτε συγγενείς.. κανείς!!!!! Θα πάμε Τετάρτη Θεσσαλονίκη και θα γυρίσουμε Πέμπτη μετά την ετ, κανείς δεν θα καταλάβει τπτ.. ούτε στάση στην Ξάνθη θα κάνουμε στα πεθερικά. Μόνοι μας στο ταξίδι αυτό. Την προηγούμενη φορά το πέρασαν οι γονείς μας και δύο τρεις φίλοι όλο αυτό μαζί μας και τους κόστισε πολύ ψυχολογικά. Αυτή τη φορά θέλω να μην στοιχίσει σε κάνεναν αν κάτι δεν πάει καλά.! Γιατί άλλο να ανακοινώνεις απλά αν κάτι πέτυχε ή δεν πέτυχε κι άλλο να ζεις όλη τι διαδρομή.. γι' αυτό και αυτή τη φορά είπα και τους είπα.. το ξέρουν δηλαδή.. ότι η συνταγή έχει αλλάξει προς αποφυγή παρεξηγήσεων. Για το δικό τους καλό και μόνο.. γιατί δεν μπορώ να σηκώνω εκτός από μένα και εκείνους ψυχολογικά, δεύτερη φορά δεν νομίζω ότι θα είμαι τόσο δυνατή για να το αντέξω, οπότε καλύτερα να προφυλλάξω και εκείνους και εμένα κυρίως!
    • Κορίτσι μου χθες μίλησα με το κέντρο πάλι έχω ακριβώς τα ίδια συμπτώματα που προαναφερες ,μια έρχονται μια φεύγουν ,η απάντηση τους ήταν για ακόμη μια φορά ότι όλα αυτά είναι φυσιολογικά και να προσπαθήσω να είμαι ήρεμη και ξεκούραστη ,εγώ αύριο 5+2 πάω για πρώτο υπερυχο και έχω χε@@@ πάνω μου χαχαχα
    • Λοιπόν διαβάζω "χαζά" νομίζω... Τι είναι αυτά που διαβάζω;; Αρραβωνιασμένη ήμουν κι εγώ στα 25 με έναν όπως αποδείχτηκε εκ τον υστέρον ψυχάκια τύπο. Ζω σε επαρχιακό χωριό κάτω των 500 κατοίκων που και να κλάσεις ο άλλος τη μυρίζει. Δεν σκέφτηκα ούτε μια στιγμή τι θα πει ο κόσμος αν χωρίσω.. σκέφτηκα μόνο τον εαυτό μου και το δικό μου καλό για το μέλλον που θέλω να έχω. Και προφανώς χώρισα. Κι εμένα ουσιαστικά η πρώτη μου σχέση ήταν, άλλη δεν είχα.. ήμουν 25 και ήθελα πολύ οικογένεια.. δεν στο κρύβω ότι άργησα πολύ να βρω τον άντρα μου, όχι γιατί ήμουν αρραβωνιασμένη και δεν με θέλανε.. απλά γιατί δεν έβρισκα τον κατάλληλο για μένα..  είχα καεί από το χυλό οπότε είχα αρχίσει να φυσάω και το γιαούρτι. Προφανώς και δεν τον γνώρισα σε κοινές παρέες ή στη μικρή κοινωνία που ζω.. ξέρεις πως τον γνώρισα τον άντρα μου;; Μέσα από το badoo.. 🤣🤣 για την ακρίβεια αυτός με είδε εκεί, δεν μου έστειλε μνμ και έψαξε και με βρήκε στο fb και μου έστειλε μνμ από κει.. Εγώ στο χωριό των 400ων κατοίκων και αυτός στην Αλεξανδρούπολη, 170 χιλιόμετρα μακριά. Κι αυτός αρραβωνιασμένος και χωρισμένος στις ίδιες ηλικίες πάνω κάτω με τις δικές μου. Μια χαρά τα βρήκαμε και μια χαρά παντρευτήκαμε και πολύ γρήγορα μάλιστα. 1 Σεπτεμβρίου του 2020 μου έστειλε το πρώτο μνμ.. 28 Αυγούστου 2021 μου έκανε πρόταση γάμου και 24 Σεπτεμβρίου του 2022 με παντρευτήκε.. τόσο απλά, τόσο γρήγορα.  Και για να το πάω λίγο πιο μακριά, φίλη μου πολύ καλή από το ίδιο χωριό.. αυτό το μικρό.. αυτή την κλειστή κοινωνία.. ναι.. αυτή.. παντρευτήκε παιδί το οποίο ήταν ήδη παντρεμένο μια φορά και χωρισμένος, χωριό παιδιά βέβαια. Μια χαρά οικογένεια έκαναν μαζί και έχουν και δύο κοριτσάκια αυτή τη στιγμή.. τι με αυτό δηλαδή;; άνθρωποι που έχουν κάνει κάποιες επιλογές στη ζωή τους και δεν προχώρησαν για τον α-β λόγο είναι καταδικασμένοι στην μοναξιά;; Σε όποιο χωριό αυτής της χώρας και να ζούμε.. Να ξέρεις πως όλα είναι στο κεφάλι μας και πουθενά αλλού!!! Δική σου η ζωή δική σου και η επιλογή για το πως θα τη ζήσεις.!!!  Με αγάπη πάντα και φιλικά ότι σου είπα!! 💕
    • Καλημέρα κορίτσια, όμορφη Κυριακή να έχετε. Χθες το βράδυ γέλασα πάρα πολύ, χεστηκε η μικρή όταν την είχε αγκαλιά ο μπαμπάς και εγώ έκανα μπάνιο και άρχισε να μου φωνάζει έλα γρήγορα βγήκαν απέξω όλα. Βγαίνω και εγώ και τον βλέπω με μια φάτσα και πέθανα στα γέλια. Τον είχε γεμίσει στα ρούχα και μόνο εμετο που δεν έκανε ο άντρας μου.  @Kn1 δηλαδή σου είπε να τα αφήνεις μέσα στον αποστειρωτή μολις τελειώσει? Οταν τον ανοιξεις ομως να παρεις ενα δεν θα χαλασει η αποστειρωση στα υπόλοιπα?
    • @almira εύχομαι όλα καλά να είναι κορίτσι μου και τπτ να μην συμβαίνει επί της ουσίας! 🙏🏼
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...