Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά.
Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.
Τον ίδιο πηρα .Καθολου δε με βόλεψε .Επισης ο παιδίατρος μου είπε ότι τα μπιμπερό στο ψυγείο ότι ξεσποστεορωνονται δεν έχει κανένα νόημα γενικά μου κατέρριψε τα πάντα που η άλλη δε μου είχε πει καν .Μου είπε μπορώ να έχω θερμό για 6 ωρες με ζεστό νερό όχι νερό στο ψυγείο με τα μπιμπερό .Τωρα αυτά μου είπε αυτά σας λέω κ εγώ 🤣🤣🤣Ο άνθρωπος είναι επαγγελματίας .Γράπτες οδηγίες για ολα.Κ επειδή κ εγώ είμαι επαγγελματίας υγείας βλέπεις τη διαφορά σε σχέση με την προηγούμενη .Ενιωσα κ άσχημα που κάθισα δυο μήνες στην άλλη .Δεν έκανα πυρετό εμένα πολύ οκ .Τονδευτερο εμβόλιο μου είπε που είναι της μηνιγγίτιδας θα δώσει προληπτικά αντιπυρετικό γιατί αυτό κάνει πυρετό.
Αχ ούτε εγώ ρώτησα αλλά στην πρώτη εγκυμοσύνη με άφηνε θεωρώ δεν αλλάζει κάτι αφού είναι όλα καλά θα ρωτήσω στο επόμενο ραντεβού. Εσύ κορίτσι πόσες εβδομάδες είσαι;
Recommended Posts
Συμμετοχή στη συζήτηση
Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.