Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η mommy86 είπε:

Petalouditsa!!ευχομαι σε λιγο καιρο να χρειαστεί να μεταφερθεις σε αλλο θεμα(με τις εγγυουλες) και σε κανενα διμηνο να αδειασει αυτο το θεμα!να τς λεμε αλλου ολες μας!!να λεμε για το τι μας μυρισε και τι μας ξινισε!! Παρασκευαιδου εισαι τελεια!!με σωζεις πραγματικά. ειναι πολυ κοντα ο ευοσμος!!στειλε μου το νουμερο της!θα κλεισω αυριο κιόλας. αν θέλεις στειλε μου και τιμη εξετασης pm. lenemp δυστυχώς και εγω δε γνωριζω κατι για τη διαδικασία. αν μαθω κατι ομως θα ενημερωσω!!

Σου έστειλα πμ. Τιμές δεν θυμάμαι γιατί δεν πάω δυστυχώς στην γυναίκα δεν μένω εκεί μακάρι να εμένα και να πήγαινα. 

Εγώ στη Θεσσαλονίκη είχα ένα άσχημο περιστατικό σε μια γυναικολόγο που είχα πρόβλημα μετά να πάω.. και όταν πήγα στην Πεπια με έκανε να νιώσω άνετα και να με ενημέρωνε για όλα. επαγγελματίας με συναίσθημα.  

Δημοσίευση

Σας ευχαριστω βρε κοριτσια για τα μνμτα σας...εμεινα ξανα μετα απο 1,5 χρονο περιπου και αυτο γτ παντα κατι μου τυχαινε στις γονιμες μερες...την δευτερη φορα ημουνα μεσα στο αγχος και ητανε πολυ περιεργη εγκυμοσνη εκανα ενεσεις ηππαρινης πηρα προγεστερονη αλλα δυστηχως κατεληξε αδοξα...απο τον ελεχγο που καναμε στο μωρο βγηκε τρισωμια μας ειπε ο γιατρος...

Δημοσίευση
στις On 28/11/2016 at 11:15 ΜΜ, ο/η danah 2016 είπε:

Σας ευχαριστω βρε κοριτσια για τα μνμτα σας...εμεινα ξανα μετα απο 1,5 χρονο περιπου και αυτο γτ παντα κατι μου τυχαινε στις γονιμες μερες...την δευτερη φορα ημουνα μεσα στο αγχος και ητανε πολυ περιεργη εγκυμοσνη εκανα ενεσεις ηππαρινης πηρα προγεστερονη αλλα δυστηχως κατεληξε αδοξα...απο τον ελεχγο που καναμε στο μωρο βγηκε τρισωμια μας ειπε ο γιατρος...

Δαναη μου σου εύχομαι γρήγορα να μείνεις ξανα έγκυος  να πανε ολα καλα....τα επόμενα δακρυα να ειναι μονο δακρα χαρας...

Δημοσίευση
στις On 28/11/2016 at 8:07 ΜΜ, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Καλά Χριστούγεννα να έχουμε....Με πολλά πολλά ευχάριστα νέα..

Κορίτσια μου..  το όνομα μου είναι ΕΛΠΙΔΑ,και εγώ με αυτήν την ελπίδα ζω. και εδώ θα είμαι για να σας γεμίζω ελπίδα. 

Δεν κρατιέμαι... Θέλω τόσο πολύ να μάθω αν πετύχαμε αυτή την φορά, εάν κάνω τώρα είναι νωρίς ??? 

Και κάτι ακόμα χθες είχα λιγάκι αίμα στο χαρτί.  λέτε ???? αλλά γίνεται τόσο νωρίς ?? έσκασε στις 24.

Κοριτσι μου σου ευχομαι κι εγω να εχει ξεκινησει να δημιουργειται ενα θαυματακι μεσα σου! Η αναμονη ειναι το πιο δυσκολο κομματι! Ολες το εχουμε περασει... Ποτε θα ξερεις? Σε ποια μερα εισαι? Μακαρι να εχεις ομορφα νεα να μας πεις!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η maria1405 είπε:

Κοριτσι μου σου ευχομαι κι εγω να εχει ξεκινησει να δημιουργειται ενα θαυματακι μεσα σου! Η αναμονη ειναι το πιο δυσκολο κομματι! Ολες το εχουμε περασει... Ποτε θα ξερεις? Σε ποια μερα εισαι? Μακαρι να εχεις ομορφα νεα να μας πεις!!!!!!!!!!!!!!

Ευχαριστώ πολύ απ το στόμα σου και στου Θεού το αυτί.. σε 5 μερούλες θα ξέρω μάλλον...  Εύχομαι..., ???

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Petalouditsa28 είπε:

Με το καλο oneiropola!!! Makari na nai I teleutaia sou prospatheia auti.........makari!! ???????

Σε ευχαριστω πολυ.

εχω ηδη κατεβει στο ηρακλειο στην  κρητη για να ειμαι κοντα στο κεντρο που θα κανω την εξωσωματικη  και να με παρακολουθουν κατα την διαρκεια της προετοιμασιας. νιωθω πιο σιγουρια. σε ευχαριστω πολυ.

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Ευχαριστώ πολύ απ το στόμα σου και στου Θεού το αυτί.. σε 5 μερούλες θα ξέρω μάλλον...  Εύχομαι..., ???

Σου ευχομαι και εγω καλη επιτυχια , σε 5 μερες να εχεις το καλυτερο δωρο των Χριστουγεννων.

Περιμενουμε νεα σου

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια!

Οneiropola με το καλό εύχομαι! Όλα καλά να πάνε και σε λίγο καιρό να μας ανακοινώσεις τα ευχάριστα!

Παρασκευαιδου καλή επιτυχία! Εύχομαι σε λίγες μέρες να έχεις ευχάριστα αποτέλεσματα!

Δημοσίευση

Oneiropola μου, σου ευχομαι να ειναι αυτη η τελευταια σου φορα!με το καλο κοριτσι μου.εχε πιστη και ολα μα ολα θα πανε καλα!

Παρασκευαιδου μου, μυριζομαι επιτυχια!!!5 μερες ακομη για να αποκτησεις κατι που θα εχεις για μια ζωη!τι ειναι μονο 5  μερες μπροστά σε τέτοιο θαυμα?!ευχομαι να μας εχεις τα πιο ομορφα νεα!!

Κοριτσια στελνω σε ολες την θετικη μου ενεργεια!(με την προϋπόθεση να μου τη στείλετε πισω οταν τη χρειαστω, ετσι? ?).Εύχομαι συντομα να πανυγηριζουμε ξεφρενα όλες μας!!!ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η Παρασκευαιδου είπε:

Αντε αντε πλησιάζει η  ωρα!! παρ μπολικη θετική ενέργεια....!!! ????????????????????????????????

Δημοσίευση
στις πριν 10 ώρες, ο/η oneiropola είπε:

Σε ευχαριστω πολυ.

εχω ηδη κατεβει στο ηρακλειο στην  κρητη για να ειμαι κοντα στο κεντρο που θα κανω την εξωσωματικη  και να με παρακολουθουν κατα την διαρκεια της προετοιμασιας. νιωθω πιο σιγουρια. σε ευχαριστω πολυ.

Σου ευχομαι πραγματικά αυτη η θέληση ψυχής και η επιμονή σου να μετατραπούν σε ενα υγιέστατο κακ όμορφο μικρό πλασματακι...

Δημοσίευση

Κορίτσια μου γλυκά!

Καλό μήνα!

Εύχομαι ο Δεκέμβριος να σας δώσει αυτό που επιθυμούμε όλες μας εδώ μέσα... αλλά και αυτό να μην σας δώσει.. εύχομαι να έχετε εναν μήνα με χαμόγελο, αγάπη και αισιοδοξία!

Καλημέρα σε όλες... όπου κι αν είστε... :)

Δημοσίευση

Καλημέρα και απο μενα!!!  Καλο μηνα να έχετε όλες!!

μπρρρρ πολυ κρυο και σήμερα!! Μακαρι να χιόνιζε και εδω στην Αθηνα να δουμε μια ασπρη μερα και να νιώσουμε και εμείς σα παιδιά ξανα......

Καλές προσπάθειες να έχετε κοριτσια μου!! Εμένα μου κανει ακομα παρέα η περίοδος μου οποτε...ζουζουνιες γιοκ!!!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Petalouditsa28 είπε:

Καλημέρα και απο μενα!!!  Καλο μηνα να έχετε όλες!!

μπρρρρ πολυ κρυο και σήμερα!! Μακαρι να χιόνιζε και εδω στην Αθηνα να δουμε μια ασπρη μερα και να νιώσουμε και εμείς σα παιδιά ξανα......

Καλές προσπάθειες να έχετε κοριτσια μου!! Εμένα μου κανει ακομα παρέα η περίοδος μου οποτε...ζουζουνιες γιοκ!!!

Αμαν πια!! δν λεει να φυγει η βλαμμενη!!!! ουτε καν καφε?κανονικο αιμα?

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η miniatoura87 είπε:

to euxomai petalouditsa mou!! 

tha niwtheis kai adunami me toses meres aima! :( 

Ατονία, νευρα, πρήξιμο...ολα τα πολυαγαπημενα πράγματα οταν οι ορμονες μας κάνουν πάρτυ....

Τι να κάνουμε...κοίτα, αυτο που ελπιζω είναι οταν θα κανω ωορρηξία  να εχω τελειώσει και να μπορω να προσπαθήσω...ανεξάρτητα απο το αποτέλεσμα, αρκει να νιώσω ξανα οτι προσπαθώ!!

Δημοσίευση
στις πριν 19 ώρες, ο/η Petalouditsa28 είπε:

Ατονία, νευρα, πρήξιμο...ολα τα πολυαγαπημενα πράγματα οταν οι ορμονες μας κάνουν πάρτυ....

Τι να κάνουμε...κοίτα, αυτο που ελπιζω είναι οταν θα κανω ωορρηξία  να εχω τελειώσει και να μπορω να προσπαθήσω...ανεξάρτητα απο το αποτέλεσμα, αρκει να νιώσω ξανα οτι προσπαθώ!!

Υπομονη πεταλουδίτσα μου!! Θα περασει κι αυτο και θα μπεις και παλι στο παιχνιδι των προσπαθειων με αισιοδοξία κι ελπιδα... ?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Ναι ετσι γράφει το κουτί αναλογίες συνήθως 3 κουταλιές Σιμιγδάλι 90ml Γάλα. Φρουτο βάλε κ στη βρωμη είναι ανοστο τελείως. 
    • Και με νεράκι μια χαρά γίνεται.  Βάλε κ μισό φρουτακι να πάρει γεύση.
    • Καλησπέρα κορίτσι μου εμένα φοράει πανα ακόμα δεν την έχουμε κόψει την αλλάζουν εκεί οι δασκάλες της όταν χρειαστεί δεν υπάρχει θέμα εξαρτάται μάλλον και απο το κάθε σχολείο 🤷‍♀️ πριν μερικά χρόνια στον παιδικό που πάμε δεν τα έπαιρναν με την πάνα τώρα το άλλαξαν όμως και ευτυχώς γιατί εμένα δεν είναι έτοιμη ακόμα να την βγάλει έχουμε δρόμο .. 
    • Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε ; εγω είμαι λίγο στο τρέξιμο αυτές τις μέρες άρχισε παιδικό η μεγάλη και είμαστε στην βδομαδα προσαρμογής ευτυχως της άρεσε και θέλει να πηγαίνει λίγο με τους κανόνες τσινάει θέλει να κάνει τα δικά της (αναμενόμενο 😂) αλλά πιστεύω σε λίγες μέρες θα μπορέσει να το καταλάβει.. άρχισα να ετοιμάζω και το δωμάτιο τους σιγά σιγά γιατί δεν είχα φτιάξει το καθυστέρησα αρκετά  @Elli13 μου συγχαρητήρια για το δεύτερο κοριτσάκι σας !! Θυμάμαι ο άντρας σου (όπως και ο δικός μου ) ήθελαν και το δεύτερο κορίτσι  💕 θα είναι οι καλύτερες φίλες θα το δεις !!! εμένα η μεγάλη μου λέει τώρα θέλει και άλλη μπεμπα 😂🫣 λέω μήπως θέλεις μπέμπη ; Όχι… μπεμπουλα λέει … πάμε ; Με ρωτάει.. που της λέω ; Να πάρουμε μου λέει … καλά λέω θα πω τον μπαμπά να πάμε να πάρουμε 😂 με το καλό το μωράκι σας ! Κοιλιτσα έχεις κάνει ;  Εμένα στην δεύτερη φάνηκε νωρίς.. @Eliza Kats μου στεναχωρέθηκα που δεν προχώρησε αλλά τουλάχιστον έγινε νωρίς και από μόνο του και δεν ταλαιπωρήθηκες θα περιμένεις σιγά σιγά να αδιαθετήσεις και θα έρθει σύντομα ξανά!! Να ξεζουμίσεις τον σύζυγό και πάλι 🥰 Εγώ αδιαθέτησα για δεύτερη φορά αλλά άργησε πολύ να μου έρθει η πρώτη περίοδος ήταν 12/1 και η δεύτερη 12/3 άρχισα έχω βαριές περιόδους που γενικά δεν ήμουν έτσι πριν τέλος πάντων ίσως στρώσει μετά που κόψω τον θηλασμό  ΥΓ συγγνώμη για το σεντόνι είχαμε μέρες να σας γράψω 🥰
    • Καλησπέρα να σου ζήσει το μωράκι σου ❤️❤️❤️❤️ ένα χρόνο μετά καταλαβαίνω ότι τα έχετε βάλει όλα σε σειρά!    Κ εμείς αυτό ελπίζω να κάνουμε γιατί έχω άλλα δύο μικρά παιδάκια κ πολύ τρέξιμο να μας περιμένει.    σαφως η επιστήμη έχει προχωρήσει κ αυτό μόνο ελπιδοφόρο μπορεί να είναι!  Απλά στην περίπτωση του μωρού μου είναι πολλά τα προβλήματα μαζεμένα άρα θέλουμε να βρούμε κυρίως την αιτία γιατί σίγουρα δεν είναι τυχαιο! Μας είπαν να ψαχτούμε κ για θρομβοφιλια (εφόσον κάποιο σύνδρομο ή κάτι τέτοιο έχει αποκλειστεί)    Ολα θα μπουνε σε τάξη. Ήδη την τέταρτη θα τρέξουμε για την καρδούλα του κ την ταχύπνοια στο νοσοκομείο να κάνουμε εξετάσεις κτλ.    υγεία να έχουν κ μακάρι τα μόνα θέματα κ προβλήματα που θα αντιμετωπίσουν τ παιδάκια μας να είναι επιλύσιμα. 💪🏽    Σ ευχαριστώ πολύ που μου έγραψες βοηθάει να διαβάζω εμπειρίες κ άλλων μητέρων κ παιδιών ❤️ μένω στο εξωτερικό αλλιώς θα σου έστελνα για τους γιατρούς που πήγες! Όμως είμαστε πολυυυ μακριά! 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...