Γεια σου Αννιτα μου εύχομαι ν είσαι καλά κ εσύ κ το μπεμπακι! Πως είστε; ❤️❤️❤️❤️
την αιτία όχι δεν μου την έχουν πει ακόμα γιατί φαντάζομαι κ αυτοί δεν ξέρουν. Εφόσον η ΝΙΠΤ βγήκε άριστη τώρα δεν έχει και ουσία κάτι παραπέρα. Μόλις γεννηθεί θα δούμε!
Ο γιατρός θεωρεί είναι τυχαίο γεγονός γιατί δν υπάρχουν άλλα ευρήματα προς το παρόν που να δείχνουν κάτι άλλο.
Αν και καθυστερημένα, καλά Χριστούγεννα κορίτσια!
Εμάς δεν μας έχουν πάει καλά οι γιορτές γιατί είμαστε 2 εβδομάδες τώρα άρρωστοι και τώρα στο καπάκι κολλήσαμε και κοβιντ 😕
Ευτυχώς δλδ που δεν ξεκινήσαμε ακόμα τις προσπάθειες για 2ο μωράκι γιατί δεν θα την πάλευα χωρίς φάρμακα.
Στα καλά νέα είναι ότι ο αποθηλασμος πάει καλά και ίσως αποθηλασαμε τελείως, για να δούμε...
@ditaki καταρχάς σοκ που κάνατε σεξ τόσο κοντά στη γέννα 😅 Επίσης δεν ήξερα ότι μπορεί να σου έρθει τόσο σύντομα περίοδος! Ποπό δύσκολα τα πράγματα αλλά γερό να είναι και το 4ο μωράκι σας και να έρθει με το καλό! Βοήθεια έχετε; Γιατί εγκυμοσύνη και βρέφος δύσκολα τα πράγματα...
@Mantarini κρίμα βρε κορίτσι μου 😕 Τι να πω... Τα λόγια είναι λίγα... Με το καλό να γίνει η διαδικασία σωστά και να ξεκινήσετε πάλι προσπάθειες όταν νιώσετε έτοιμοι!
Κοριτσια η ζέστη στα μαιευτήρια είναι ανυπόφορη, εγώ θα χρησιμοποιήσω τις καλοκαιρινές που είχα στη μεγάλη, νυχτικό ψιλό με ρόμπα και λέω να πάρω και μια πιο χοντρή ρόμπα μην τυχόν και κρυώνω. Εγω είχα πάρει νυχτικα και πιτζάμες, αλλά οι πιτζάμες δεν με βόλεψαν καθόλου...γιατί περνούσαν συνέχεια μαίες και γιατρός και με κοιτούσαν από κάτω και αισθανομουν ακόμη πιο άβολα να κατεβάζω πιτζάμες, εσώρουχα.
Κι εγώ εκτός από εκείνες τις μέρες δεν έχω ξαναβάλει ποτέ στη ζωή μου!