Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Αχ άστα άστα αφού χτες είχα βάλει το χέρι μου από κάτω και φοβόμουν να πιάσω γιατί νόμιζα ότι θα πιάσω το μωρό! Με συγχωρείτε για τις περιγραφές! Μην δίνετε σημασία!😂 Πάντως ρώτησα τον γιατρό σήμερα που τον πήρα και μου είπε ότι λόγω του αυξημένου όγκου αίματος το αιδοίο εχει διογκωθεί κι επιπλέον ο προηγούμενος τοκετός έχει οδηγήσει σε μια απώλεια ελαστικότητας, για αυτό και το νιώθω τόσο έντονα. Το ίδιο μου είπε και για το βάρος που λέγαμε χτες και το τσιτωμα. Ότι έχουν χαλαρώσει οι κοιλιακοί και δεν μπορούν να συγκρατήσουν το βάρος όσο στην πρώτη εγκυμοσύνη. Κι επίσης μου πε να σταματήσω να παίρνω βάρος για να μην κουράζομαι!😂 Πάντα γλυκούλης!😂
    • και εμείς με ορό την βγάζουμε ευτυχώς 🤷   ωωωω δε το είχα σκεφτεί αυτό...τελειο μου ακούγεται 😍   όχι όχι... εγώ σίγουρα μέχρι 6ο-7ο θα δίνω αλεσμένα... μετά θα δω πως θα είναι και αυτός και βλέπουμε.. πάντως μέχρι το χρόνο θέλω να τρώει κομμάτια 🤷 εσύ τι σκέφτεσαι να κάνεις;
    • Καλά έκανες, να τα χαρείτε! Εγώ η αλήθεια είναι ότι και στην πρώτη μόνο καρότσι είχα αγοράσει και ρουχαλακια που μου άρεσαν, γιατί να φανταστείς ότι ο αδερφός μου έχει δίδυμα κορίτσια με διάφορα ένα χρόνο από τη δική μου και η κουνιάδα μου έκανε κόρη που έχει 6 μήνες διαφορά. Οπότε καταλαβαίνεις! Δεν προλάβαιναν καν να χρησιμοποιηθούν και μου τα έδιναν!  Αλλα έχει άλλη χάρη να τα διαλέγεις μόνη σου! Είναι αυτή η γλυκιά ανυπομονησία! Ειλικρινά σας χαίρομαι πάρα πολύ που το ζείτε έτσι με τις ετοιμασίες οι πρωτομανουλες!❤️❤️❤️ Εγώ σήμερα πήγα στην αποθήκη να βρω τα καλοκαιρινά έστω της μεγάλης μου για από μέσα και με πιάσαν τα κλάματα κορίτσια! Τα έβλεπα τόσο μικρούλια και πραγματικά μου έφεραν τόσο όμορφες αναμνήσεις! Μεγαλώνουν πολύ γρήγορα τα παιδάκια μας, για αυτό χαρείτε την εγκυμοσύνη σας και έπειτα τα μικρουλακια σας κι αφήστε όλα τα άλλα στην άκρη!
    • Κ στο δικό μου 😂😂😂 Ιόλη?!😋🥳🥳
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...