Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλά τα λες! Μια χαρά είναι είναι τόσες για τις πρώτες μέρες!
    • Κοριτσια η ζέστη στα μαιευτήρια είναι ανυπόφορη, εγώ θα χρησιμοποιήσω τις καλοκαιρινές που είχα στη μεγάλη, νυχτικό ψιλό με ρόμπα και λέω να πάρω και μια πιο χοντρή ρόμπα μην τυχόν και κρυώνω. Εγω είχα πάρει νυχτικα και πιτζάμες, αλλά οι πιτζάμες δεν με βόλεψαν καθόλου...γιατί περνούσαν συνέχεια μαίες και γιατρός και με κοιτούσαν από κάτω και αισθανομουν ακόμη πιο άβολα να κατεβάζω πιτζάμες, εσώρουχα. Κι εγώ εκτός από εκείνες τις μέρες δεν έχω ξαναβάλει ποτέ στη ζωή μου!
    • Εγώ έχω πάρει pampers το νουμ. 1 (2-5 κιλά) ένα πακέτο που έχει 50 τεμάχια και σκέφτομαι να πάρω ακόμα ένα για αρχή να έχω τουλάχιστον για το πρώτο δεκαήμερο και μετά βλέπουμε..άλλωστε το πιο εύκολο είναι να πεταχτεί ο σύζυγος στο σουπερ να παρει πάνες. 
    • @MarMar90 πώς πήγε το ραντεβού κορίτσι μου;; Περιμένουμε νεακια 💕
    • Καλά πολύ φίλη μου εσύ! Κι εγώ έχω μια έξαρση ενέργειας τελευταία, φουλ nesting mode!! Σήμερα άρχισα να τακτοποιώ λίγο την αποθηκουλα μας - ο δικός μου θεωρεί ότι είμαι τρελή 🤣🤣 εγώ έχω τελειώσει όλα τα πράγματα του μωρού, μόνο να καθαρίσω κάτι παιχνίδια μου έμεινε αλλά πιστεύω δε θα χρειαστούμε άμεσα, οπότε απλά θα κάνω τα διάφορα μασητικά που μας έδωσαν. Γενικά μια τρέλα και έξαρση εργασιών!! Εντός 10ημερου Ε;; Πωπω το επόμενο σκ θα έχουμε μωράκι μυρίζομαι 🤭🤭 καλά γενικά πολλά μαζεμένα πιστεύω θα μας έρθουν - εγώ συσπάσεις δε νιώθω να σας είμαι ειλικρινής αλλά έχω ένα προαίσθημα ότι κάπου 3-6/01 θα έρθει. Δε ξέρω γιατί, μου χει κολλήσει στο μυαλό 😅 Ρε συ τι 187 κινήσεις;;; Τι της δίνεις;; Χαχαχαχα Εσύ προσέχεις και με τη διατροφή σου, να πω ότι ήταν από τη ζάχαρη να το καταλάβω 🤣🤣🤣 μπράβο την κοριτσάρα σας, καλά κουράγια στους γονείς βέβαια 🤭🤭 Κορίτσια εν τω μεταξύ έχουν αρχίσει κι εσάς να σας ρωτάνε αν ήρθε / πότε έρχεται το μωρό; Όσοι μου έστειλαν για Χριστούγεννα ρωτησαν και κάπως αισθάνθηκα μια πίεση... Πέρα από οικογένεια και 3-4  στενούς φίλους, δεν έχω πει σε κανέναν άλλο την ακριβή ΠΗΤ, απλα είχα πει Ιανουαριο, και τώρα κάπως όλοι πέσανε μαζί και με ρωτάνε αν έχει έρθει το μωράκι ή ποτέ έρχεται 🥴 μια πρώην συνάδελφος δε που κάνουμε και παρέα εκτός δουλειάς μου είπε και το εξής ωραίο "μη με ξεχάσεις να μου πεις - μήπως να μου έδινες το κιν του άντρα σου να μου στείλει;" 🙄🙄 Εγώ είμαι σε φάση, αφήστε στην ησυχία μου, έχω αποθήκες να καθαρίσω 🤣🤣🤣  
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...