Καλημέρα σου! Μπράβο, είδες τελικά όλα καλά! Ελπίζω να πήρες μια μεγάλη ανάσα και να ηρέμισες! Τελικά μάλλον στο γκρουπ αυτό μαζευτήκαμε όλες οι αγορομάνες, χαμούλης!! Κι εγώ σαν μεγαλύτερη εμπειρία έχω τις δυο ανιψιές μου που τις έχω ζήσει απο κοντά, αν και στο παρελθόν είχα κάνει μπειμπι σιτινγκ σε αγοράκια!! Πρεπει να κάνουμε το στατιστικό γκάλοπ στο τέλος και να δουμε τι γίνεται 😉🥰
Ελα η γλυκουλα!!! Μια χαρά πάει πιστεύω έχει μπει στο κλίμα 😊
εμένα καλά τα πάνε δεν είχαμε κάποιο ιδιαίτερο θέμα με ζήλια ευτυχώς, παίζουν πολύ μεταξύ τους όλα μια χαρά την μεγάλη που την ρωτάει ο μπαμπάς της αν θέλει και άλλο μωρό να φέρει η μαμά λέει ναι με χαρά 😂
Τον Αύγουστο έχουν γενέθλια η μεγάλη γίνεται 3 και η μικρή 1.. τώρα ετοιμάζω και την βάφτιση της μικρής τον Αύγουστο και έχω να ετοιμάσω και τα γενέθλια τους η μεγάλη το περιμένει πως και πως τα γενέθλια της
Καλημέρα! Έκανα χθες αυχενική και μου πήραν αίμα στο ιατρείο αμέσως μετά τον υπέρηχο. Και στο πρώτο μου παιδάκι έτσι έγινε. Μου έδωσαν σε φάκελο τις εικόνες μόνο και μου είπαν αύριο θα μου έρθει στο μέιλ το report με τις μετρήσεις και τα ποσοστά. Ρώτησα αν μπορώ να κάνω την αιματολογική έξω γιατί ήθελα να κάνω μαζί γενική αίματος και αντισώματα τοξοπλασματος, να μην με τρυπάνε δύο φορές αλλά μου είπαν καλύτερα την ίδια μέρα αλλά και 1-2 μέρες διαφορά να έχει δε χάθηκε κ ο κόσμος.
Σου έχουν τραβήξει πολύ οι ναυτίες βρε παιδί μου... Έχεις χάσει και βάρος; Έχεις εμετούς;
Εμένα μου ζήτησε ο άντρας μου να μην ξαναπάω μόνη στο εξοχικό με το παιδί λόγω της αποκολλησουλας και τι θα γίνει αν αιμορραγησω και είμαι εκεί μόνη, φοβήθηκε. Αλλά τι θα κάνω ως το τέλος Ιουλίου που θα φύγουμε διακοπές; Η Αθήνα βράζει... Τέλος πάντων, φουσκωτή πισίνα στο μπαλκόνι, baby swimming δύο φορές τη βδομάδα, pappous baby sitting 3 πρωινά την εβδομάδα και σκ εξοχικό έως τότε. Ας είμαι προσεκτική μη συμβεί τίποτα όντως και δεν πάμε πουθενά στο τέλος!