Μετάβαση σε περιεχόμενο

Επιδημία ειναι ???

Recommended Posts

... προχθες το απογευμα κουραστηκα λιγο παραπανω... τρομαξα και με εναν ηλιθιο στο δρομο που ηρθε κι επεσε πανω στο αυτοκινητο μας... και μολις γυρισα σπιτι ειδα 2 σταγονες αιμα, σκουρο... σταγονες.. τιποτα παραπανω.. ολη την χθεσινη ημερα εμεινα σπιτι, δεν βγηκα, καναπε, κρεβατι καιτουμπαλιν.. το βραδυ μονο πηγα και τακτοποιησα καποια πραγματα στο δωματιο... το πρωι ξυπνησα κι ειχα κι αλλο αιμα... πιο πολυ αυτη τη φορα...

Απο την πρωτη στιγμη πηρα την γιατρο μου, μου εδωσε μισο Pre-Par 3 φορες την ημερα... και ειμαι κρεβατι... μου ειπε για ελαφρια αποκολληση και να μην ανησυχω...

Φοβαμαι... ναι φοβαμαι, δεν μπορω να πω οτι δεν φοβαμαι... τρεμω...

Τι στην ευχη... επιδημια ειναι πια ??

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Zazazoo αραξε στην κρεβαταρα σου και χαλαρωσε.

Ελπιζω να εχεις συγγενεις κοντα σου η φιλους να σου κανουν καμια δουλιτσα

Φιλακια!!

τι να πω??

επιδημία θα είναι...

Ο γιατρός μου μου είχε πει οτι το Νο1 που πρέπει να αποφεύγω όταν αφορά μετακίνηση, είναι το αμάξι. Πολλά γίνονται.

Χθες είχα την πολύ ωραία ιδέα (μετά απο 3 μέρες στο κρεβάτι που είχα δει και εγω αίμα) να πάμε βόλτα με το αυτοκίνητο, απο Νίκαια φτάσαμε Αρχαία Επίδαυρο. Ακόμα δεν μπορω να συνέλθω...

Αν δεν είχες και πόνο είναι πολύ καθησυχαστικό (όπως είχε πει και ο γιατρός μου) απλά, ξεκούραση, και κάνε αν θες, αυτο που έκανα και εγω... 30€ έχει ένας υπέρηχος κοιλιακός στην Ευρωδιάγνωση!!! Τρεχα να το δεις!!!

Υ.Γ. Έχεις φτιάξει δωμάτιο για το μωρο? Πόσων μηνών είσαι?

Αχ αυτη η Αρχαια Επιδαυρος.... κι εγω με τον αντρα μου την Κυριακη, γυρνωντας απο τον Πορο που ειχαμε παει για την Πρωτοχρονια, περασαμε βολτα απο Αρχαια Επιδαυρο..

Γενικα ειχα κουραστει αυτες τις μερες.... ημουν και λιγο κρυωμενη...

Πονο δεν εχω καθολου... αλλα επειδη ειδα χθες αιματακι, θελω να περιμενω 1-2 μερες για να σηκωθω απο το κρεβατι, και να εισαι σιγουρη πως κι εγω για υπερηχο θα παω αμεσως!!

Πεθαινω ν'ακουσω την καρδουλα του...

Ειμαι στην 14η εβδομαδα και δεν εχω φτιαξει ακομα το δωματιο του... σκεφτομαι να περασει λιγο ακομα ο καιρος και να ξεκινησω σιγα σιγα...

Εσυ σε ποια εβδομαδα εισαι ??

Αντε να ειμαστε ολες καλα!!!

ΑΠΟΚΟΛΛΗΣΗ ΕΙΧΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΦΕ ΑΙΜΑΤΑΚΙΑ ΕΙΧΑ ΣΧΕΔΟΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 4ο.

sorry τωρα για την χαζη ερωτηση

αλλα οταν λετε βρε κοριτσια

"αποκολληση" τι εννοειτε ακριβως?

επισης ειναι κατι που επανερχεται?

να ευχηθω κι εγω με τη σειρα μου περαστικα:)

ΜΕΡΙΚΗ ΑΠΟΚΟΛΛΗΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΜΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΚΟΛΛΗΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΚΟΥΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΤΡΑ.ΣΥΝΗΘΩΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΑΙΜΑ Η' ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΤΗ ΣΤΟΝ ΥΠΕΡΗΧΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΙΜΟΡΑΓΙΑ.ΕΠΑΝΕΡΧΕΤΑΙ,ΑΛΛΩΤΕ ΜΕ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΩΤΕ ΜΟΝΟ ΜΕ ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ,ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΚΟΛΛΗΣΗΣ ΠΟΥ ΕΚΕΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΠΟΒΟΛΗ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΑ.

Καλημερα κι απο μενα zazazou. Μην αχγωνεσαι καθολου ειναι ενα πολυ συνηθισμενο φαινομενο στην εγκυμοσυνη, θελει μονο ξεκουραση 5 μερουλες. Κι εγω την εχω πατησει στην πρωτη μου εγκυμοσυνη γιατι εκανα το παλικαρι στη δουλεια... Ξαπλωσε, βουλιαξε στο κρεβατι σου οσο μπορεις και ξεχνα δουλειες του σπιτιου για λιγο!Φιλακια

σ'ευχαριστώ πολυ bourique:)

απλα ειχα την εντυπωση οτι οταν λεμε αποκολληση

ειναι κατι μη αναστρεψιμο,δεν γνωριζα οτι

επανερχεται ....οπως και να εχει μακρια απο ολες:P

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...