Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΜΒΡΥΟΥ

Recommended Posts

καλημερα,

σημερα κλεινω την 31 εβδομαδα και εχω παρατηρησει κατι οι κινησεις της μικρουλας περιοριζονται μαλλον η διαρκεια περιοριζεται δεν την καταλαβαινω οπως πριν

το πρωι που εκανε παρτυ τωρα απλα κουνιεται λιγο το μεσημερι το ιδιο

μονο το βραδυ εαν κουνηθει λιγο πιο πολυ

την καταλαβαινω μεν αλλα οχι οσο πριν

λετε να παρω τον γιατρο ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

οχι βεβαια...μεγαλωνει το μωρο και δεν εχει τοσο χωρο τωρα ποια.....μια χαρα ειναι ι μικρουλα...συνεχιζει να κανει παρτυ αλλα σε λιγοτερο χωρο...χαχχα

jovanna έγραψε:

οχι βεβαια...μεγαλωνει το μωρο και δεν εχει τοσο χωρο τωρα ποια.....μια χαρα ειναι ι μικρουλα...συνεχιζει να κανει παρτυ αλλα σε λιγοτερο χωρο...χαχχα

λες????????????????????εχω αγχωθει σημερα δεν την εχω καταλαβει απλα νομιζω το πρωι λιγο κινηθηκε ελαχιστα

ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ 30 ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΥΣΗΧΙΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΕ ΣΕΝΑ.ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΜΩΡΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΥΟΝΤΑΙ. ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΑΚΟΥΜΕ. ΕΜΕΝΑ ΓΕΝΙΚΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΗΣΥΧΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΟΤΑΝ ΠΟΛΥ. ΟΜΩΣ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΦΙΛΙΑ ΠΟΛΛΑ!

mi agxonesai..k go eimai stin 34 k mia to niothi poli k tora exei 3 meres pou einai isixo to moro...kapou kapou dinei simadi zois..

eksallou diabasa oti oso paei ligosteyei to amniako igro ara k oi kiniseis mias k de exei k xoro...

ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΩ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΩ ΓΙΑ ΩΡΑ.ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ. ΜΗ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΔΕΝ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ. ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΜΟΛΙΣ ΒΓΟΥΝ. ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΡΕΞΙΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΦΑΜΕ. ΑΛΛ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.

ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΤΩΡΑ? ΑΝ ΟΧΙ ΞΑΠΛΩΣΕ ΛΙΓΑΚΙ ΚΑΙ ΧΑΙΔΕΨΕ ΤΗ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ.ΕΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 10 ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΩΣ ΤΙΣ 6 ΚΑΙ ΕΧΩ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΟΥ ΗΡΘΑ. ΧΑΛΑΡΩΣΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ. ΑΠΛΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ ΕΝΑ ΗΣΥΧΟ ΜΩΡΟ ΣΤΗ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΣΟΥ.

fae kati gluko kamia sokolata auto ta ksipnaei gia ta kala.an den to katalabeneis kai me thn sokolata pare thl ton giatro sou .kalhtera na anisixiseis kai na mhn einai tipota para na to afiseis.den thelw na se anxosw kai egw prin mia eudomada to epatha den ton akouga gia wres kai telika piga sto nosokomio kai meta apo mia wra katalabame oti einai kala (apla tempelhs).an ton katalabeneis ala oxi toso entona mhn anisixeis einai logo diatheshs h xorou an den ton katalabeneis katholou pare ton giatro.

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΟ ΠΑΘΑΙΝΕΙΣ ΑΥΤΟ?ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΥ ΑΝΗΣΥΧΙΑ.ΑΝ ΣΕ ΑΓΧΩΝΕΙ ΤΟΟΟΟΣΟ ΠΟΛΥ ΟΜΩΣ, ΠΑΡΕ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΕ ΗΡΕΜΗΣΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ.ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΜΑΣ ΜΟΛΙΣ ΣΟΥ ΔΩΣΕΙ ΣΗΜΑ ΤΟ ΝΙΝΑΚΙ ΣΟΥ.

pana μου και εγώ σήμερα κλείνω την 31 εβδομάδα. Γενικά όταν είμαι σε κίνηση και όχι καθιστή ή ξαπλωτή δεν την καταλαβαίνω την μπέμπα. Άλλες φορές είναι ζωηρή και άλλες όχι. Θα συμφωνήσω με την Αφροδίτη. Φάε σοκολάτα και τότε παρατήρησε. Αν πάλι νιώθεις άγχος και ανησυχία, επικοινώνησε με το γιατρό σου. Πάντως άλλα μωρά είναι ήσυχα και άλλα ποδοσφαιριστές.

H Λυση για να ακουσετε το μωρακι σας που έχετε ώρα να ακουσετε ειναι το γλυκο, καθώς επίσης και ξαπλώστε με τα ποδια ψηλά και θα κουνηθεί αμέσως.

Καλημέρα pana μου!Με το καλό και το μωράκι σου!Δεν χρεαζεται να ανυσηχείς..απλά μεγαλώνει το μωρό και δεν έχει πολύ χώρο να κινηθεί:) :) :)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...