Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια.ήθελα να ρωτήσω κάτι.Έχω ένα παιδάκι 2 ετών και εδώ και μια εβδομάδα δν κοιματαικατα την διάρκεια της ημέρας καθόλου,κοιμάται όμως νωρίς το βράδυ γύρω στης 9 μεχρι της 8 το πρωισκέφτηκα επειδή κοιμάται νωρίς το βράδυ χορταίνει ύπνο.πριν από μια εβδομάδα κοιμόταν κανονικά το μεσημέρι 1 ωρίτσα τώρα το έκοψε.Τους γύρω μου που ρωτάω επειδή έχουνε παιδιά μου λένε τα δικά τους.πείτε μου και εσείς την γνώμη σας.έχει συμβεί σε εσάς το ίδιο.?

Δημοσίευση

Ο γιός μου είναι 4,5 σχεδόν κ έχει κόψει τον μεσημεριανό ύπνο χροοονια... Στην αρχή κοιμόταν νωρίς αλλά αργότερα καθιέρωσε το 10:30 περίπου με 9 το πρωί.. Σπάνια κοιμάται μεσημέρι πλέον.. Δεν τον πιάνει ουτε κούραση, ούτε τίποτα.. Τώρα με το προνηπιο που ξυπνάει νωρίτερα, μερικά μεσημέρια κοιμάται αλλα συνήθως στις 8 μ.μ. ειναι off.. Πάντως κ σε μένα ξαφνικά το έκοψε.. Κ ενώ προσπαθούσα να το κοιμησω ( να ξεκουραστούμε κ μεις λίγο) κατέληγε να χοροπηδάει στα κεφάλια μας.. :):):)

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...