Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα σε ολες! Ηθελα την αποψη σας σε ένα θεμα που με απαχολει! Με τον αρραβωνιαστικο μου μενουμε 2 χρονια μαζι δεν εχουμε συζητησει αυτά τα χρονια καθολου για παιδι όμως ξερουμε και οι δυο ότι το θελουμε απλα μας φοβιζει η αβεβαιοτητα του μέλλοντος και ότι δεν εχει κανενας από τους δυο μας σταθερη εργασια. Καποιες φορες όταν ερχομαστε σε επαφη προσεχει και καποιες άλλες τελειωνει μεσα μου όμως δεν εχει τυχει ακομα να μεινω εγκυος. Συνηθως οι ελευθερες επαφες ειναι1-3 τον μηνα. Δεν ξερω γιατι παει μια μπρος μια πισω σε αυτό θεμα και δεν ξερω αν θα επρεπε να του μιλησω ξεκάθαρα η να το αφήσω ετσι. Φοβάμαι ότι αν του μιλησω θα τον αγχωσω επειδή ενώ θελω παρα πολύ ένα παιδι εχω πολλους φοβους αν θα τα βγαλουμε περα οικομικα και αν θα καταφέρουμε να ανταποκριθουμε σωστα στην ευθηνη που εχει το μεγαλωμα ενός παιδιου.

Δημοσίευση

Και μείς έτσι νιώθαμε πριν αποκτήσουμε παιδιά και είναι απόλυτα φυσιολογικο γιατί στην ουσία δεν ξέρεις πως θα είναι και μόνο να φαντάζεσαι μπορείς.. Σκέψου πως όταν μου ερχόταν περίοδος απο τη μια στενοχωριομουν απο την αλλη μου έφευγε το άγχος.. Παρ'όλα αυτά όταν έμεινα έγκυος και γω και ο άντρας μου κλαιγαμε απο χαρά.. Όσο το αφηνεις για αργότερα πάντα θα βρίσκεις κάτι να το αναβάλεις, μέχρι να βρεις σταθερή δουλειά, μέχρι να μπεις σε πρόγραμμα, μεχρι να αλλάξεις σπίτι κτλ Εμείς κάναμε παιδί κ ειμασταν ανεργοι κ ( ντρέπομαι που το λέω) μας συντηρούσε η πεθερα μου με τη σύνταξη της (400 €), ολα τα πράγματα για το μωρό ήταν απο δεύτερο χέρι κ τη γέννα την πλήρωσε ο πατέρας μου..Ήταν δύσκολα κ ζούσαμε μόνο με τα βασικά αλλα απο το παιδί δεν έλειψε τίποτα γιατί πάντα έχει ο Θεός για ολους..Σήμερα έχουμε μια πολύ καλή δουλειά, δεν υποχρεωνομαστε σε κανενα οικονομικά κ έχουμε κ το δεύτερο μωρό μας.. Να θυμάσαι ΠΑΝΤΑ πως όλες οι θυσίες, ολα τα ζόρια κ όλη η κούραση φεύγουν με μόνο ένα τους χαμόγελο.. 

Δημοσίευση

Καλημέρα και απο μένα....Έτσι ένιωθα και εγώ πρίν δυο χρόνια πριν παντρευτούμε με τον άντρα μου...δεν εχω σταθερή εργασία και δε ξέρω αν θα καταφέρω ποτε να έχω..έλεγα, λοιπόν, πως πρέπει πρώτα να βρω σταθερή δουλειά και μετά να ξεκινήσουμε προσπάθειες..(Εγώ έκανα περισσότερο πισω). Παιρνώντας ο καιρός η επιθυμία μας για παιδί ήταν τόσο μεγαλη που σιγά σιγά άρχισα να φιλοσοφώ αλλιώς τα πράγματα..στην εποχή που ζούμε ποιός μας εγγυάται κορίτσακι μου οτι θα έχουμε παντα δουλειά..Ακόμα και εκείνοι που δουλεύουν ήδη δε ξερεουν τι τους ξημερώνει..αρα για μένα δεν είχε ποια τόσο σημασία η εργασία..βέβαια θα είχα και την υποστήριξη των δικών μας οσο ανεξάρτητη και αν ηθελα να είμαι..Επίσης..Έχουμε ξεκινήσει προσπάθειες και αυτο που εχω καταλάβει είναι οτι τελικά δεν είναι τόσο εύκολο οσο νόμιζα...δεν ξυπνάς ενα ωραίο πρωί και λες σήμερα θελω να μείνω έγκυος και μένεις...Συνηθως θέλει χρόνο και υπομονή..Γνωμη μου ειναι να το συζητήσετε ξεκάθαρα...ισως τελικά αν το συζητήσετε ξεκάθαρα να καταλάβετε πόσο πολυ το θέλετε και να δώσει κουράγιο ο ένας στον αλλον για τυχόν δυσκολίες που μπορεί να προκύψουν μ..Ίσως απλα και οι δυο χρειάζεστε την σαφή ενθάρρυνση απο τον αλλον...ο,τι καλύτερο σου εύχομαι!!

Δημοσίευση

Δε θα ειστε ποτε ετοιμοι ...γιατι δεν ξερετε -δε ξερουμε τι μας περιμενιε γενικως...ουτε να περιμενετε ν βαλετε λεφτα στην ακρη κ κουταμαρες..μιλησε του κ βουύυρρρρ για νινακι..οταν θ ερθει ολα θα τα βολεψετε..με το καλοο!!!!

Δημοσίευση

Μεγάλη ιστορία ανοίξατε με πολύ πόνο.Και εμείς δεν είμαστε δε καλή οικονομική κατάσταση.Ο άντρας μου δουλεύει τετράωρο και εγώ δουλευω χωρίς ενσυμα . Έχουμε ένα κοριτσάκι 10 ετών και από τοτε που θυμάμαι που γέννησα ήθελα δεύτερο.Το αφήναμε και πέρασαν δέκα χρόνια χωρίς ν κάνουμε προσπάθειαγια δεύτερο παιδάκι.Θελω τόσο πολύ ένα δεύτερο παιδί.Πριν οχτώ μέρες σε γόνιμη μέρα κάναμε ελεύθερα κ τώρα ελπίζω να έχω θετικά αποτελέσματα γιατί δεν ξέρω αν ξαναυπαρξει ελεύθερη επαφή.Εγώ δεν το βάζω κάτω θα του το υπενθυμίζω συνέχεια αν κ θέλει δεύτερο παιδί γιαυτο τον λόγο δεν τα παρατάω. Για αυτο μην περιμένεις ποτε θα φτιάξουν τα οικονομικά σας θα περάσει καιρός κ θα το μετανιώσετε. Αυτά απο εμένα .

Δημοσίευση

Συμφωνώ και εγω με το παολακι... Ποτέ δε ξέρεις αν θα είσαι οικονομικά σε καλή φάση... και τα χρόνια περνάνε τοσο γρήγορα.. συζήτησε με τον σύντροφό σου και θα δεις πως θα γίνουν πιο ξεκάθαρα τα πράγματα... δεν εχω γίνει ακόμα μανούλα αλλα πιστεύω πως μόλις κρατήσετε στην αγκαλιά σας το αγγελούδι σας θα πάρετε δύναμη για να αντιμετωπίσετε όποιες δυσκολίες τυχόν προκύψουν...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλησπερα κοριτσια,τι κανετε? Εμας σημερα μας εσκασε το πρωτο δοντακι και ειναι ετοιμο και το αλλο διπλα. Κατα τυχη το ειδα,ειχαμε παει σε μια χριστουγεννιατικη εκδηλωση στην εταιρια του αντρα μου και οπως την αλλαζα εκλαιγε και ετσι το ειδα. Επισης την εβαλα αγκαλια σε εναν που ειχε ντυθει Αγιος Βασιλης και ενω περιμενα να τρομαξει αυτη καθοταν αραχτη!   Βρε κοριτσια πως ξεπεταγονται ετσι γρηγορα? Σαν χθες μου φαινεται που γεννησαμε.
    • Καλησπέρα κι από μένα.!! Εγώ είμαι με κολπίτιδα η οποία ήρθε από το πουθενά.! Παίρνω αγωγή τώρα, δείχνει να κάνει δουλειά. Ταλαιπωρήθηκα λίγο με αυτό γιατί δεν το κατάλαβα, πήγα νοσοκομείο επειδή είχα πόνο χαμηλά στην πύελο και δεν μπορούσα ούτε καν να περπατήσω και μου το βρήκε ο γιατρός εκεί ευτυχώς! Αλλιώς είμαι ξάπλα, η μικρή έχει πάρει ήδη θέση, αν είναι δυνατόν.. 🤪 Αυτό το παιδί ίδιο η μάνα του από την κοιλιά.. προνοεί για τα πάντα.. 🤣🤣🤣  Θέλει ξάπλα βέβαια γιατί το κεφάλι της εφάπτεται ήδη στον τράχηλο. Ευτυχώς ο τράχηλος καλά κρατεί, είναι κλειστός και έχει ικανοποιητικό μήκος. Θα πάω τώρα 22 του μήνα για υπέρηχο στη γιατρό μου όποτε θα δούμε τι θα μας πει κι αυτή.  Αλλιώς η μικρή μας είναι καλά! Ήδη έχουμε φτάσει στο κιλό.. δείχνει ότι θα είναι μεγαλούτσικο παιδάκι.. καλά δεν περιμένω και τπτ άλλο αν σκεφτεί κανείς ότι εγώ γεννήθηκα 3850 γρ. και ο άντρας μου 3900 γρ. 🤣 Έχω βάλει μηχανάκι - μετρητή ζαχάρου γιατί η καμπύλη που έκανα είχε μια τιμή λίγο τσιμπημένη, 5 μονάδες πάνω από το όριο, σιγά τα αυγά, αλλά η γυναικολόγος επέμενε να δω ενδοκρινολόγο και τώρα απλά μετράω 6 φορές τη μέρα τα γεύματα. Μέχρι στιγμής όλα καλά, δεν υπάρχει κανένα θέμα.. οπότε καθαρά προληπτικά και μόνο έχω μπει σε αυτή τη διαδικασία..🥴 Πάντως κάθε φορά όλο και κάτι θα μου βγει.. αλλιώς δεν γίνεται.. δεν έχει σασπένς αυτή η εγκυμοσύνη.. 🤣🤣🤣🤣
    • @sisi93 ωχ! τώρα είδα ότι έγραψα 38 εβδομάδων.. 😅 28 ήθελα να γράψω.. 😜
    • Αχαχαχα😅🤣😅🤣😅 Εγώ πάλι κατα τις 12 κοιμάμαι μετα καθε 2ωρο τουαλετα κ αν κανω την βλακεια που την κανω πολυ συχνα να φαω κ κατι που δεν πρόλαβα να φαω μέσα στην μέρα ξαναξυπναω μετα απο κανα μισάωρο με καουρα για μαλοοξ 🤣🤣🤣 τωρα ομως καμια ώρα τουλάχιστον παντα την πέφτω κ κοιμάμαι γιατι κοιμάται κ η μικρή 😁
    • Α εγώ έχω ξεχάσει τι σημαίνει ύπνος 😅 έχω συγκεκριμένο πρόγραμμα. Κατά τις 12 κοιμάμαι όρθια στον καναπέ για να χωνέψω, στις 2 πάω στο κρεβάτι και μετά ανα 1.5-2 ώρες πάω τουαλέτα. Γύρω στις 4 παίρνω κ το μαλοξ μου και κάπως έτσι πάει μέχρι το πρωί 😂😂
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...