Μετάβαση σε περιεχόμενο

ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΕ ΟΙ ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΕΠΑΦΕΣ??????????


Recommended Posts

ΕΙΜΑΙ 2 ΜΗΝΩΝ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΕΡΩΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΟΛΟ ΑΥΤΟ

ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΞΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΟΥ.ΔΙΑΦΩΤΗΣΤΕ ΜΕ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.... ΕΠΙΤΡΕΠΟΝΤΕ ΟΙ ΕΡΩΤΙΚΕΣ

ΕΠΑΦΕΣ?ΚΑΙ ΑΝ ΝΑΙ ΠΩΣ!!!ΜΕ Η ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΟ?

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Χριστίνα εμένα η γιατρός μου μας είχε πει το πρώτο τρίμηνο να το αποφύγουμε για να δέσει καλά το μωρό στη μήτρα,μετά μας είπε ελεύθερα,εκτός φυσικά αμα συντελεί κάποιος ιατρικός λόγος,ρώτησε το γιατρό σου που σε παρακολουθεί καλυτερα και γνωριζει την κατασταση σου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

πιστευω οτι αυτη η ανησυχια ειναι η πιο συχνη για ολες τις κοπελλες που μενουν εγκυες.. κατ αρχη συγχαρητηρια.. πιστευω οτι αν ολα ειναι φυσιολογικα δεν υπαρχει προβλημα.. βεβαια θα ειστε και λιγο προσεχτικοι εννοειται...εγω στην θεση σου θα ρωτουσα τον γιατρο μ... B) αυτο να κανεις και εσυ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Χριστίνα και εμένα με απασχολούσε το θέμα και πριν προλάβω να ρωτήσω μου είπε ο γιατρός ότι το πρώτο τρίμηνο να μην έχουμε επαφές, γιατί υπήρχε ο κίνδυνος της παλλίνδρομης. Φυσικά σχετικά με το θέμα αυτό κάθε γυναίκα έχει διαφορετική εγκυμοσύνη και φυσικά θα πρέπει να το συζητάς με το γιατρό σου.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Θα συμφωνήσω με τις προηγούμενες κοπέλες... Ο πιο αρμόδιος είναι ο γιατρός σου να σου απαντήσει... Μην ντρέπεσαι να ρωτήσεις τέτοια πράγματα... Η δουλειά του είναι να σου απαντήσει, αν και θα έπρεπε ήδη να σε είχε ενημερώσει σχετικά...

Η δική μου γιατρός μου είχε ...απαγορέψει τις επαφές το πρώτο τρίμηνο, κι ύστερα στον 8ο μήνα, ώστε να αποφύγουμε πρώορο τοκετό... Τους υπόλοιπους μήνες, κανονικά, χωρίς εκσπερμάτιση στον κόλπο (εκτός του 9ου μήνα οπότε και το συνστήνουν οι γιατροί για να προκληθούν συσπάσεις στη μήτρα!) και εννοείται σε στάσεις και ένταση που δεν θα βλάπτουν την κοιλίτσα σου και το μωράκι σας!!! ;)

Καλή εγκυμοσύνη να έχεις και έναν πολύ εύκολο τοκετό!!!! ;)

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

και εμενα χριστινα μου το απαγοευσε το πρωτο τριμηνο..μετα κανονικα σε στασεις που βολευουν..ρωτα τον ομως δεν ειναι ντροπη..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

xristinaki tin idia erotisi exoume kanei oles mas edo mesa kapoia stigmi... xixixix :)

emena o giatros mou eixe apagorepsei tous protous 4 mines logo apokollisis.. alla meta kanonika kai me to nomo.. xaxaxa :silly: :silly: :silly: :silly: :woohoo: :woohoo: :woohoo:

kai xoris profilaksei to sperma kanei kalo ... ektos apo ton 8o mina logo fobou proorou toketou... kali egkumosini kai apolause to diastima auto einai to omorfotero mias gunaikas.. filia:woohoo: :woohoo: :woohoo:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Χριστινάκι μου γεια σου κι απο 'μενα και σου εύχομαι να έχεις μις τέλεια εγκυμοσύνη...Η απορία σου είναι η "κλασική" ερώτηση όόόόόλων των γυναικών όταν μαθαίνουν ότι είναι εγκυούλες...Φυσικά περίπτωση με περίπτωση διαφέρει...Οπότε καλύτερα να ρωτήσεις τον γιατρό σου..

Ο δικός μου πάντως όταν τον είχαμε ρωτήσει αν επιτρέπονται οι επαφές, μας είχε πει χαρακτηριστικά..."Φυσικά κι επιτρέπονται, απλώς να μη βγάζετε τα μίση και τα πάθη σας στο κρεβάτι"...:P:P :P Πράγμα που σημαίνει ότι χρειάζεται κάποια προσοχή...

Όσον αφορά στις ελεύθερες ή μη επαφές, ο γιατρός μου συνέστησε να αποφεύγονται οι ελεύθερες επαφές, γαιτί το σπέραμα έχει μια ουσία (δε θυμάμαι πως την είχε πει), η οποία μπορεί να προκαλέσει συσπάσεις..

Αυτά από μένα...

Φιλάκια πολλά!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΕΜΕΝΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ,

ΜΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΩΣ ΤΟ

ΤΕΛΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ!!!!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

xristina egw ekana mono mia fora....e den mporeis bre koritsia otan sou leei epitrepetai to sex alla me prosoxi...auto to alla ......meta me brike ena aimatwma stous 2.5 mines mou to apagoreyse...meta megalwse i koilia...kai..kai

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

...Συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη σου!!!

...Σου εύχομαι να έχεις μια ήρεμη εγκυμοσύνη και ένα εύκολο τοκετό!

...Κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική....

...Καλύτερα να ρωτήσεις τον γυναικολόγο σου, που ξέρει την κατάστασή σου... Σε μένα η γυναικολόγος μου, δεν μου το απαγόρευσε ποτέ, αλλά μου έδωσε "οδηγίες"!!!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα και καλη χρονια .Λοιπον εισαι στη αρχη της εγκυμοσυνης και θα πρεπει να εισαι ιδιαιτερα προσεκτικη.Αυτο μονο ο γυναικολογος σου μπορει να στο πει με σαφηνεια ,παντως γενικοτερα στο πρωτο τριμηνο δεν το συνιστουν επειδη ακομα ειναι νωρις .Μετα το τεταρτο και εφοσον δε υπαρχουν αλλα προβληματα (αιματακι, πονακια , πονοι στη μεση )αφηνουν το ζευγαρι να εχει ερωτικη ζωη αλλα με προσοχη οχι ακροβατικα και τετοια.Μαλιστα σε καποιες περιπτωσεις προς το τελος λενε οτι αν κανεις ερωτα μπορει να επισπευθει η ωρα του τοκετου. Να σου πω να γελασεις:η κουνιαδα μου ειχε παρει ολο το μηνα τον ενατο και ειχε παει στο γυναικολογο της της ειπε λοιπον αν θες να γεννησεις να ερθεις σε επαφη με τον αντρα σου και θα γινει και οταν το ειπαν αυτο σε κατι φιλους ηταν μπροστα η πεθερα της και της λεει απαπα γοιατρος ειναι αυτος ακου εκει και αν του βγει κανα ματι του παιδιου; ναι της απαβταει ο μπατζανακης μου μπορει να το περασει και για γλιφιτζουρι !ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλα μηλαμε πολυ γελιο με την πεθερα εκανα.Μου εφτιαξες στην μερα μου!!Τωρα συνχαρητηρια για την εγκυμοσινη σου σου ευχομαι ολα να σου πανε μια χαρα.Εμας ο γιατρος μου το απαγορευσε εντελος,λογου εξωσωματικης και που ειδα αιμα και που ειχα μια αποβολη,μεγαλο δραμα γιατι εγω το ηθελα παρα μα παρα πολυ,μαλλον εφτεγαν οι ορμονες μου και εκανα σαν τρελη.Μα και παλη να μου ελεγε ναι ο αντρας μου,μου το ειχε ξεκαθαρισει απο την αρχη οτι δεν θα κανουμε τιποτα.Τωρα ομως οτι και να σου πουμε εμεις εαν δεν εχεις εγκριση απο τον γιατρο σου δεν πρεπει να μας ακους!!Ολες μας μα ολες μας ειχαμε ρωτηση τον γιατρο μας.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑ.

ΟΠΩΣ ΕΙΠΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΓΙΤΡΟ ΣΟΥ.

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΡΩΤΗΣΑ ΕΓΩ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ..:P

ΚΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ... ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ!!

ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ ΣΤΟ ΕΜΒΡΥΟ!!

ΑΝ ΚΥΛΑΝ ΟΜΑΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΛΟΓΟΣ ΑΝΗΣΥΧΙΑΣ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ...

ΕΓΩ ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΝ ΠΑΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΕΣ ΣΤΟ ''ΣΑΚΟΥΛΑΚΙ'' ΤΟΥ ΚΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΟΨΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΠΑΦΗ..

Η ΚΑΘΕ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΚΑΙ Η ΚΑΘΕ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ...

ΚΑΛΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΓΚΥΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥΣ ΦΟΒΟΣ.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλημέρα και καλή χρονιά!Και εμάς ο γιατρός στην αρχή μας είχε πει όχι στις επαφές κατά το πρώτο τρίμηνο. Από τον τέταρτο μήνα και μετά, μας συνέστησε "ήπιες επαφές" ;) Αυτό σημαίνει χαλαρά πράγματα που σίγουρα δεν συμπεριλαμβάνουν κρέμασμα από τον πολυέλαιο :P Όσο για στάσεις, επιτρέπονται όλες αυτές στις οποίες δεν πιέζεται η κοιλιά σου!Αν διαβάσεις λίγο και στο internet, θα δεις οτι και ο οργασμός επιτρέπεται όταν μια εγκυμοσύνη δεν είναι υψηλού κινδύνου (χαμηλός πλακούντας, ιστορικό προηγούμενων αποβολών κτλ). Λίγη υπομονή να περάσει και ο τρίτος μήνας και μετά θα τα απολαύσετε πάλι όλα :laugh:

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

kalhmera k kalh xronia se oles k olous! K egw rwtisa th giatro mou gia tis epafes k mou eipe oti epitrepontai (hmoun tote sto telos tou 1ou trimhnou) alla panta me profulaksh h...eksw...dioti to sperma exei mia ousia pou legetai prostalagdini k prokalei suspaseis sth mhtra.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καθε γυναικα ειναι διαφορετικη αλλα και καθε γιατρος ειναι διαφορετικος

Εμενα ο γιατρος μου ελεγε ναι και χωρις προφυλαξεις("δεν κραταμε ενα παιδι απο μια κλωστη" ειχε πει) αλλα κατι μεσα μου μου ελεγε οχι

Ο καλος μου ομως νομιζε πως ημουν υπερβολικη(αφου ο γιατρος επιτρεπει γιατι να το στερηθουμε)

Τελικα επιβαιβεωθηκα

Καμια φορα καλο ειναι να ακουμε το φοβο μας και να ειμαστε πιο συντηρητικοι απο τον γιατρο μας ειδικα οταν εχουμε αιματακια και τα συναφη

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΤΑ ΙΔΙΑΑ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ ΚΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΡΙΜΗΝΟ ΟΧΙ ΟΠΟΤΕ ΚΑΝΑΜΕ 3ΜΗΝΕΣ ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΠΕΙΤΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ Η ΦΟΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΟ ΠΩΣ ΝΙΩΘΕΤΕ...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπέρα κορίτσια και από εμένα.

Τϊ να σας πω για το θέμα, αφού ό ένας γιατρός λεει το μακρύ του και ο άλλος το κοντό του.

Εγώ διανύω την 9η εβδομάδα (9 1/2 εβδομαδες για την ακρίβεια σαν την ταινία).

Ο γιατρός μου, μου είπε ότι οι επαφές απαγορεύονται το πρώτο τριμηνο και όταν διαπίστωσε ότι άρχισα να βγάζω φλύκταινες μας είπε ότι εν πάσει περιπτώσει αν θα γίνεται όχι συχνά και πολύ απαλά. Μην σας τα πολυλογώ, επί του πρακτέου, με τον άντρα μου -ο οποίος έχει κατατρομοκρατηθεί- και μετα από τσακωμούς και συζητήσεις και γρκίνια το κάναμε 2 φορές μέσα στις γιορτές (φταίει και το Παρίσι μάλλον που ήμασταν) και από τότε τίποτα. Ξαναπήγα στο γιατρό, ξανακάναμε υπέρηχο πριν 4 μέρες το νινί μας έχει μεγάλώσει 3,6 εκατ. και αφού διαπιστώσαμε ότι είναι μια χαρά το πουλάκι μου, ρώτησα πάλι το γιατρό τί θα γίνει με το σεξ και μου είπε ότι καλύτερα να περιμένουμε 3 εβδομάδες να κάνουμε την αυχενική διαφάνεια και μετά.

Η κουμπάρα μου από την άλλη που έχει λίγες εβδομάδες μεγαλύτερη εγκυμοσύνη από εμένα της είπε ο γιατρός της ότι επιτρέπεται να γίνεται κανονικα και με το νόμο αρκεί να αποφεύγονται στάσεις που πιέζεσαι και πονάς. Και χωρίς προφύλαξη λέει γιατι ο τράχηλος της μήτρας είναι ερμητικά κλειστός και δεν διαπερνάται με τίποτα...Και η κουμπαρα μου με τον κουμπάρο μου το κάνουν κανονικά σαν να μη συμβαίνει τίποτα. Αλλοίμονο σε εμάς...

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

KALHMERA K APO MENA. PANW KATW TA IDIA. EMENA O GIATROS MOY MOY EIPE KANONIKA ALLA ME PROSOXH..TVRA TO PWS MPOREIS ME TO AGXOS K OLA AYTA AYTO EINAI ALLO THEMA...:( PANTWS GIA NA NIWTHEIS K ESY KALYTERA RWTA TON GIATRO SOY... K YPOMONH:P :P

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...