Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

καλημερα κοριτσια. εχθες ανακαλυψα οτι εχω ενα πολυποδα στη μητρα περιπου 5χιλιοστα. γνωριζει καποια να μου πει τι πρεπει να κανω. ο γιατρος μου ειπε οτι ακομα δεν μπορουμε να κανουμε κατι και οτι πρεπει να με δει παλι σε 3 μηνες.

Δημοσίευση

Καλημέρα Κατερινα.

Ειχα παει κι εγω σε έναν μεγαλογιατρο και μου ειχε βρει πολυποδα μητρας. Τελικα δεν ειχα τιποτα!!!!!!!! Γνωμη μου? Ψαξτο παραπανω! Παρε και μια δευτερη γνωμη! Είναι πολλοι αυτοι εκει εξω που μας βλεπουν απλως σαν ευρω! Εκτος κι αν εχεις τυφλη εμπιστοσυνη στο γιατρο αυτόν...

Ο,τι και να κανεις, σου ευχομαι καλη επιτυχια!!!!!!

Δημοσίευση (επξεργάστηκε)
στις πριν 2 ώρες, ο/η katerina1986 είπε:

καλημερα κοριτσια. εχθες ανακαλυψα οτι εχω ενα πολυποδα στη μητρα περιπου 5χιλιοστα. γνωριζει καποια να μου πει τι πρεπει να κανω. ο γιατρος μου ειπε οτι ακομα δεν μπορουμε να κανουμε κατι και οτι πρεπει να με δει παλι σε 3 μηνες.

Κατερίνα είναι μικρός αρκετά και όντως πρέπει να το ξαναδεί. .. όμως σε κάθε περίπτωση πρέπει να αφαιρεθεί με από ξεση.. ανάλογα και με το είδος του, είναι μισχωτος;

Επεξεργάστηκε από Βικυ88
Δημοσίευση
στις πριν 11 ώρες, ο/η katerina1986 είπε:

Βικυ88 δεν μου ειπε ή τουλαχιστον δεν το ακουσα γιατι αγχωθηκα και μαλλον δεν ηθελε να να με αγχωσει περισσοτερο. τι ειναι το μισχωτος?

 

μισχωτος είναι όταν κρέμεται από κάπου (σαν να κρέμεται από μια κλωστουλα ) αλλά μην αγχώνεσαι,  συνήθως αυτά τα παρακολουθουν. Όσο ξέρω όμως σε περίπτωση που θέλεις να τεκνοποιησεις μαλλον θα το αφαιρέσεις!  είναι μια απλή διαδικασία ?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλημέρα κορίτσια! Εμένα είναι μόνιμα απ το μεσημέρι κ μετά, τσίτα και πιο πρησμένη. Μόνο το πρωί είναι κάπως πιο χαλαρή.
    • Περαστικά κορίτσι μου!! Ελπιζω να περασει γρήγορα να μην ταλαιπωρηθεις. Εχεις υψηλό πυρετό?
    • Καλησπέρα κορίτσια,εγώ προσπαθώ να μαζευτώ αλλά ακόμα δεν έχω μαζέψει τίποτα.  Άσε που έχει.γεμισει όλη η γειτονιά μυρμηγκια και όλη την ώρα κοιτάω και ψεκάζει έξω. Θα πάω διακοπές και θα σκέφτομαι τα μυρμηγκια μην κάνουν κατάληψη στο σπιτι. Πήγα πήρα παγίδες να βάλω μπροστά από κάθε παράθυρο και πριν φύγουμε θα ψεκασω και μέσα στο σπίτι.  Έχουμε πάθει αμοκ όλη η γειτονιά.  Σε άλλα νέα η μικρή σήμερα το μάτι γαρίδα όλη μέρα και αρκετή γκρίνια το απόγευμα, έχουν αρχίσει δοντια πλέον είμαι σίγουρη. Την έκανα μπάνιο και ήπιε για πρώτη φορά 270ml γάλα ή χοντρουλα μου και ήθελε και άλλο αλλά δεν της έδωσα,νόμιζα θα σκάσει.  Την ζυγισα σήμερα και ειναι 6490 και λογικά θα έχει πάρει και ύψος, την προηγούμενη εβδομάδα ήταν 65 εκατοστά.  Εγώ το μεσημέρι πήγα και έκανα νυχια και στα χέρια και είμαι έτοιμη για διακοπές. Είχα ένα χρόνο να κάνω χέρια και μου φαίνεται περίεργο.   @Kn1 στον γιο μου έβαζα κρεμα της helenvita και του καθόταν καλύτερα από της frezyderm ,ωραίο κόλπο είναι να την έχεις και στο ψυγείο ανακουφίζει καλύτερα. 
    • @Rena92 και η καισαρικη μ δ ειχε καμια σχέση με τις προηγουμενες. Κατ αρχας ήταν ο άντρας μου μέσα, του εδωσαν τη μπεμπα αγκαλια απ ευθείας, εχω βίντεο απο τον τοκετο π τραβηξε η Δήμητρα, αφησαμε τ μωρο με τ μυκωνειο για ενα 24ωρο μετα τ τοκετο, σηκωθηκα αμεσα, ειχα πολυ καλύτερη αναρρωση. Αλλα εχουν πολλες πολλες επιτυχίες στο φυσικο τοκετο. Το πανε μέχρι οσο παει.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...