Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΙΑ Μ ΟΜΟΡΦΕΣ ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ!!ΧΘΕΣ ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΤΕΣΤ ΠΑΠ Κ ΚΟΛΠΙΚΟ.ΣΤΝ ΚΟΛΠΙΚΟ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ Κ ΟΝΤΩΣ ΧΘΕΣ ΕΙΧΑ ΩΟΡΗΞΙΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΙΧΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ Κ ΕΓΩ.ΤΟ ΤΕΣΤ ΘΑ ΒΓΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.Κ ΑΝΟΙΓΩ ΣΤΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΟ ΘΕΜΑ :ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ Τ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΤ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΝ ΕΝΝΑΤΟ ΜΗΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ...Κ ΜΕ ΚΑΘΗΣΥΧΑΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.ΓΙΑΤΙ ΒΑΣΗ Τ ΣΤΑΘΕΡΟΥ Μ ΚΥΚΛΟΥ Π ΠΟΤΕ ΔΝ ΕΙΧΑ ΘΕΜΑΤΑ Κ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ Μ ΗΛΙΚΙΑΣ Μ ΕΙΠΕ 95 ΤΑ ΕΚΑΤΟ ΔΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΘΕΛΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ.ΓΤ ΔΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΝΕΑ ΜΗΝΕΣ ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΤ ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΗΡΞΑΝ ΜΗΝΕΣ Π ΧΑΣΑΤΕ Τ ΓΟΝΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ (Κ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ Τ ΔΟΥΛΕΙΑ Τ ΑΝΤΡΑ Μ Π ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ)...ΓΤ ΝΑ Σ ΒΑΛΩ ΣΤ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΑ Π ΕΙΝΑΙ Κ ΜΙΑ ΕΠΙΠΟΝΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ??ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ Μ ΣΠΕΡΜΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ.ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΟΥΜΕ Κ ΣΤΝ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΜΕΑΝ Δ ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΝΑ Μ ΔΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΧΑΠΑΚΙΑ Ν ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ.ΣΥΓΝΩΜΗ Π ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟΣ ΜΕ ΧΑΛΑΡΩΝΕΙ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΩ ΜΑΖΙ Τ Κ ΕΙΝΑΙ Κ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ.Κ ΤΕΛΟΣ Μ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΟΝ ΗΜΕΡΑ Δ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΥΝΑΙΚΑ Π ΝΑ ΜΝ ΜΕΙΝΕΙ ΕΓΚΥΟΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥ ΤΗΝ ΖΩΗ Σ Κ ΤΝ ΑΝΤΡΑ Σ ΤΩΡΑ Κ ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ..??? ΓΙ ΑΥΤΟ Κ ΕΙΠΑ ΣΤΝ ΕΑΥΤΟ Μ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΧΑΛΑΡΩΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ Ο ΘΕΟΣ Κ ΟΧΙ ΕΔΩ Κ ΤΩΡΑ Π ΤΟ ΘΕΛΩ ΕΓΩ!!!??? ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΣΤΗ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Μ Κ ΥΠΟΜΟΝΗ!!!

Δημοσίευση

Καλημέρα Ελένη μου! Έτσι πρέπει να είσαι, αισιόδοξη!!! Έχει απόλυτο δίκιο ο γιατρός σου και είναι βασικό αξίωμα σήμερα, καμία γυναίκα δεν θα μείνει χωρίς μωράκι! εκτός αν δεν θέλει! θέλει μεγάλη υπομονή πράγματι, είναι αλήθεια ότι σε άλλους συμβαίνει εύκολα, μέσα σε 2-3 μήνες, σε άλλους το θαύμα αργεί, ωστόσο θα έρθει το πιστεύω! Είναι μία πολύ καλή αρχή να κάνει ένα σπερμοδιάγραμμα ο σύντροφός σου [γιατί πολλές φορές να ξέρεις στους ίδιους έγκειται το προβληματάκι..το οποίο λύνεται βέβαια] Όσο για την σαλπιγγογραφία που σου ανέφερε ο γιατρος.. η αλήθεια είναι ότι είναι πράγματι επίπονη διαδικασία..δε νομίζω ότι χρειάζεται να την κάνεις...άλλωστε δεν προσπαθείτε πολύ καιρό, όντως μπορεί να έχεις χάσει κάποιες ωορρηξίες! Γνώμη μου, να κάνεις κανένα τεστάκι ωορρηξίας πού και πού και να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τις στιγμές!!! και αν τυχόν σου δώσει τπτ χαπάκια ο γυναικολόγος σου (συνήθως κιτρική κλομιφαίνη/σερπαφάρ) κι αυτά πολύ αποτελεσματικά είναι. Οπότε...αισιοδοξία όπως γράφεις κι εσύ γλυκιά μου!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 27 λεπτά, ο/η elena90 είπε:

ΚΟΡΙΤΣΙΑ Μ ΟΜΟΡΦΕΣ ΚΑΛΗΜΕΡΕΣ!!ΧΘΕΣ ΠΗΓΑ ΓΙΑ ΤΕΣΤ ΠΑΠ Κ ΚΟΛΠΙΚΟ.ΣΤΝ ΚΟΛΠΙΚΟ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ Κ ΟΝΤΩΣ ΧΘΕΣ ΕΙΧΑ ΩΟΡΗΞΙΑ ΟΠΩΣ ΤΑ ΕΙΧΑ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ Κ ΕΓΩ.ΤΟ ΤΕΣΤ ΘΑ ΒΓΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.Κ ΑΝΟΙΓΩ ΣΤΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΟ ΘΕΜΑ :ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ Τ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΤ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΝ ΕΝΝΑΤΟ ΜΗΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΩΝ...Κ ΜΕ ΚΑΘΗΣΥΧΑΣΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.ΓΙΑΤΙ ΒΑΣΗ Τ ΣΤΑΘΕΡΟΥ Μ ΚΥΚΛΟΥ Π ΠΟΤΕ ΔΝ ΕΙΧΑ ΘΕΜΑΤΑ Κ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΙΚΡΗΣ Μ ΗΛΙΚΙΑΣ Μ ΕΙΠΕ 95 ΤΑ ΕΚΑΤΟ ΔΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΘΕΛΕΙ ΥΠΟΜΟΝΗ.ΓΤ ΔΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΝΕΑ ΜΗΝΕΣ ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΤ ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΗΡΞΑΝ ΜΗΝΕΣ Π ΧΑΣΑΤΕ Τ ΓΟΝΙΜΕΣ ΜΕΡΕΣ (Κ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕ Τ ΔΟΥΛΕΙΑ Τ ΑΝΤΡΑ Μ Π ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ)...ΓΤ ΝΑ Σ ΒΑΛΩ ΣΤ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΛΠΙΓΓΟΓΡΑΦΙΑ Π ΕΙΝΑΙ Κ ΜΙΑ ΕΠΙΠΟΝΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ??ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ Μ ΣΠΕΡΜΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ.ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΟΥΜΕ Κ ΣΤΝ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΜΕΑΝ Δ ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΝΑ Μ ΔΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΧΑΠΑΚΙΑ Ν ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ.ΣΥΓΝΩΜΗ Π ΣΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΟΣ ΜΕ ΧΑΛΑΡΩΝΕΙ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΩ ΜΑΖΙ Τ Κ ΕΙΝΑΙ Κ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΣ.Κ ΤΕΛΟΣ Μ ΕΙΠΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΟΝ ΗΜΕΡΑ Δ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΥΝΑΙΚΑ Π ΝΑ ΜΝ ΜΕΙΝΕΙ ΕΓΚΥΟΣ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥ ΤΗΝ ΖΩΗ Σ Κ ΤΝ ΑΝΤΡΑ Σ ΤΩΡΑ Κ ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ..??? ΓΙ ΑΥΤΟ Κ ΕΙΠΑ ΣΤΝ ΕΑΥΤΟ Μ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΧΑΛΑΡΩΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ Ο ΘΕΟΣ Κ ΟΧΙ ΕΔΩ Κ ΤΩΡΑ Π ΤΟ ΘΕΛΩ ΕΓΩ!!!??? ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΙΣΤΗ ΚΟΡΙΤΣΙΑ Μ Κ ΥΠΟΜΟΝΗ!!!

Ετσι Έλενα ευχομαι να το έπιασες το μπεμπέ!!Πίστη θέλει όπως λες 

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η annina είπε:

Καλημέρα Ελένη μου! Έτσι πρέπει να είσαι, αισιόδοξη!!! Έχει απόλυτο δίκιο ο γιατρός σου και είναι βασικό αξίωμα σήμερα, καμία γυναίκα δεν θα μείνει χωρίς μωράκι! εκτός αν δεν θέλει! θέλει μεγάλη υπομονή πράγματι, είναι αλήθεια ότι σε άλλους συμβαίνει εύκολα, μέσα σε 2-3 μήνες, σε άλλους το θαύμα αργεί, ωστόσο θα έρθει το πιστεύω! Είναι μία πολύ καλή αρχή να κάνει ένα σπερμοδιάγραμμα ο σύντροφός σου [γιατί πολλές φορές να ξέρεις στους ίδιους έγκειται το προβληματάκι..το οποίο λύνεται βέβαια] Όσο για την σαλπιγγογραφία που σου ανέφερε ο γιατρος.. η αλήθεια είναι ότι είναι πράγματι επίπονη διαδικασία..δε νομίζω ότι χρειάζεται να την κάνεις...άλλωστε δεν προσπαθείτε πολύ καιρό, όντως μπορεί να έχεις χάσει κάποιες ωορρηξίες! Γνώμη μου, να κάνεις κανένα τεστάκι ωορρηξίας πού και πού και να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τις στιγμές!!! και αν τυχόν σου δώσει τπτ χαπάκια ο γυναικολόγος σου (συνήθως κιτρική κλομιφαίνη/σερπαφάρ) κι αυτά πολύ αποτελεσματικά είναι. Οπότε...αισιοδοξία όπως γράφεις κι εσύ γλυκιά μου!!!!

Σε ευχαριστω πολυ κοριτσι μ!!!ευχομαι κ ο αντρουλης μ να ναι μια χαρα.θα τ δουμε απο εβδομαδα..γνωριζεται αν ειναι ακριβη αυτη η εξεταση???

Δημοσίευση
στις πριν 19 λεπτά, ο/η Κωνσταντα ερη είπε:

Ευχαριστω πολυ κοριτσι μ!!για ολες το ευχομαι...Εχω ξυπνησει με τοση γαληνη...Ειδα στν υπνο μ οτι ημουν στην εκκλησια κ φιλουσα την εικονα της Παναγιας...

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η elena90 είπε:

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η elena90 είπε:

???? εσυ προσπαθεις καιρο??

Οχι δεν προσπαθώ καλο μου κοριτσι εκλεισα εγώ εχω μια κουκλιτσα 6 μηνων σχεδόν και είμαι 37  χρονών κομπλέ. Είχα φοβηθεί τωρα αυτες τις μερες με την περιοδο εχει να μ ερθει από τον 15 Αύγουστο αλλά εκανα ττόσα τεστ όλα αρνητικά. Μάλλον οι ορμονες μου είναι γιατί ψιλοθηλαζω ακόμα θα παω στην γυναικολόγο μου απο βδομάδα. Ειλικρινά οταν σου λεω πιστη μόνο χρειάζεται και αυτοπεποίθηση. Εγώ ήμουν από τις τυχερές δεν χρειαστηκε προσπαθεια ειπα παμε μεσα να κανουμε παιδί και τον ίδιο μηνα έμεινα τόσο σίγουρη ήμουν πιστη στον εαυτό σου και στην Παναγία μας!!!

Δημοσίευση
στις πριν 16 λεπτά, ο/η Κωνσταντα ερη είπε:

Οχι δεν προσπαθώ καλο μου κοριτσι εκλεισα εγώ εχω μια κουκλιτσα 6 μηνων σχεδόν και είμαι 37  χρονών κομπλέ. Είχα φοβηθεί τωρα αυτες τις μερες με την περιοδο εχει να μ ερθει από τον 15 Αύγουστο αλλά εκανα ττόσα τεστ όλα αρνητικά. Μάλλον οι ορμονες μου είναι γιατί ψιλοθηλαζω ακόμα θα παω στην γυναικολόγο μου απο βδομάδα. Ειλικρινά οταν σου λεω πιστη μόνο χρειάζεται και αυτοπεποίθηση. Εγώ ήμουν από τις τυχερές δεν χρειαστηκε προσπαθεια ειπα παμε μεσα να κανουμε παιδί και τον ίδιο μηνα έμεινα τόσο σίγουρη ήμουν πιστη στον εαυτό σου και στην Παναγία μας!!!

Να την χαιρεσαι την μπεμπα σ κοριτσι μ!!!μπραβο ησουν παρα παρα πολυ τυχερη!!

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η elena90 είπε:

Να την χαιρεσαι την μπεμπα σ κοριτσι μ!!!μπραβο ησουν παρα παρα πολυ τυχερη!!

Τυχερες είμαστε όλες οταν στο τελος κρατάμε τα θαυματάκια μας!! Είμαι σίγουρη πως ταχεις καταφερει!

Δημοσίευση

Καλη δυναμη σε ολες μας?!! Ελενακι μου ετσι δυναμικα αυτοπεποιθηση και ολα θα πανε δεξια... Οσο για το σπερμοδιαγραμμα εμεις το καναμε 30€ εχω ακουσει και 50€ και 60€ και 80€ αναλογως που θα το κανεις.. Παρε μικροβιολογικα και ρωτησε να μαθεις τιμες... Θελει 3-5 μερες αποχη να ξερεις! ???καλη επιτυχια κοριτσι μου!!!

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η prassinomata είπε:

Καλη δυναμη σε ολες μας?!! Ελενακι μου ετσι δυναμικα αυτοπεποιθηση και ολα θα πανε δεξια... Οσο για το σπερμοδιαγραμμα εμεις το καναμε 30€ εχω ακουσει και 50€ και 60€ και 80€ αναλογως που θα το κανεις.. Παρε μικροβιολογικα και ρωτησε να μαθεις τιμες... Θελει 3-5 μερες αποχη να ξερεις! ???καλη επιτυχια κοριτσι μου!!!

Ευχαριστω κόριτσι μ!!???

Δημοσίευση

Έλενα μου γεια σου... Κάποια  στιγμή τα είχαμε ξαναπεί  μέσω του Φόρουμ και σου ειχα δώσει τη συβουλη  να χαλαρώσεις,  να επισκεφτείς το γιατρό σου ώστε να σου  λύσει όλες σου τις αποριες και να σκέφτεσαι  θετικά αφου εισαι παρά πολύ μικρή και έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου να αποκτήσεις μια όμορφη οικογένεια χωρίς την "πιεση" που συνήθως  δημιουργεί  το θέμα της ηλικιας...  Χαιρομαι που αποφασισες να τα κανεις πράξη όλα αυτα..!!! Είσαι μόνο 26!!! ... Ακομη και αν αντιμετωπιζετε με τον αντρα σου καποιο προβληματακι σιγουρα θα ξεπεραστει...Ειναι σχεδον βεβαιο οτι όπως και να έρθουν τα πράγματα θα καταφέρεις να γίνεις μανούλα σε πολύ καλη ηλικία..!!! Αισιοδοξία  λοιπόν..Και αν ακολουθήσετε τις υποδείξεις του γιατρου σας και όλα θα πανε κατ' ευχήν!!!!!♡☆♡☆☆♡

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Gelie είπε:

Έλενα μου γεια σου... Κάποια  στιγμή τα είχαμε ξαναπεί  μέσω του Φόρουμ και σου ειχα δώσει τη συβουλη  να χαλαρώσεις,  να επισκεφτείς το γιατρό σου ώστε να σου  λύσει όλες σου τις αποριες και να σκέφτεσαι  θετικά αφου εισαι παρά πολύ μικρή και έχεις όλο το χρόνο μπροστά σου να αποκτήσεις μια όμορφη οικογένεια χωρίς την "πιεση" που συνήθως  δημιουργεί  το θέμα της ηλικιας...  Χαιρομαι που αποφασισες να τα κανεις πράξη όλα αυτα..!!! Είσαι μόνο 26!!! ... Ακομη και αν αντιμετωπιζετε με τον αντρα σου καποιο προβληματακι σιγουρα θα ξεπεραστει...Ειναι σχεδον βεβαιο οτι όπως και να έρθουν τα πράγματα θα καταφέρεις να γίνεις μανούλα σε πολύ καλη ηλικία..!!! Αισιοδοξία  λοιπόν..Και αν ακολουθήσετε τις υποδείξεις του γιατρου σας και όλα θα πανε κατ' ευχήν!!!!!♡☆♡☆☆♡

Σε ευχαριστω πολυ Gelie!!!Μ δινετε πολυ δυναμη!!ευχομαι σε ολες να γινουμε συντομα μανουλες!!!????

Δημοσίευση
στις On 24/9/2016 at 10:54 ΠΜ, ο/η elena90 είπε:

για σου Ελενη μου!  ειδες ποσο ανακουφιση νιωθεις φευγοντας απο τον γιατρο? κ εγω ετσι ημουν γιατι ακριβως τα ιδια μου ειπε. Ειναι πολυ σημαντικο ο γιατρος να νιωθει την αγωνια σου και να φροντισει να σε καθησυχαζει.Εχουμε την υγεια μας κ αυτο ειναι το μεγαλυτερο συν! Μου εφτιαξε την μερα η αναρτηση σου,αληθεια ;) 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Nantia_14 είπε:

για σου Ελενη μου!  ειδες ποσο ανακουφιση νιωθεις φευγοντας απο τον γιατρο? κ εγω ετσι ημουν γιατι ακριβως τα ιδια μου ειπε. Ειναι πολυ σημαντικο ο γιατρος να νιωθει την αγωνια σου και να φροντισει να σε καθησυχαζει.Εχουμε την υγεια μας κ αυτο ειναι το μεγαλυτερο συν! Μου εφτιαξε την μερα η αναρτηση σου,αληθεια ;) 

Χαιρομαι πολυ π η μια δινει δυναμη στην αλλη!!!ολες μαζι μια αλυσιδα ειμαστε κ συντομα αυτη η αλυσιδα θα μεγαλωνει με τα παιδακια που θα φερουμε στν κοσμο!!!???

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η elena90 είπε:

Χαιρομαι πολυ π η μια δινει δυναμη στην αλλη!!!ολες μαζι μια αλυσιδα ειμαστε κ συντομα αυτη η αλυσιδα θα μεγαλωνει με τα παιδακια που θα φερουμε στν κοσμο!!!???

μακαρι αυτο τον χειμωνα να ανακοινωνουμε η μια μετα την αλλη τα χαρμοσυνα μας!

Δημοσίευση
στις πριν 43 λεπτά, ο/η Nantia_14 είπε:

μακαρι αυτο τον χειμωνα να ανακοινωνουμε η μια μετα την αλλη τα χαρμοσυνα μας!

Απ το στομα σου και στου Θεου τ αυτι!!!??? Δν θα τ βαλουμε κατω ρε κοριτσια θα το ζησουμε τ ονειρο μας που θα παει!!μπορει να μν ειμαστε απ τις τυχερες π εμειναν αμεσως αλλα δν πειραζει θα γινουμε μανουλεςκ εμεις!!το καλο αργει να γινει!!προς το παρον ας εχουμε την υγεια μασ κ να μαστε καλα με τς αντρες μας να ζουμε την καθε μερα...οπως μ ειπε κ ο γιατρος θα κα σκεφτεσαι μετα  απο χρονια κ θα λες δν καθομουν λιγο ακομα χωρις παιδι???

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η elena90 είπε:

Απ το στομα σου και στου Θεου τ αυτι!!!??? Δν θα τ βαλουμε κατω ρε κοριτσια θα το ζησουμε τ ονειρο μας που θα παει!!μπορει να μν ειμαστε απ τις τυχερες π εμειναν αμεσως αλλα δν πειραζει θα γινουμε μανουλεςκ εμεις!!το καλο αργει να γινει!!προς το παρον ας εχουμε την υγεια μασ κ να μαστε καλα με τς αντρες μας να ζουμε την καθε μερα...οπως μ ειπε κ ο γιατρος θα κα σκεφτεσαι μετα  απο χρονια κ θα λες δν καθομουν λιγο ακομα χωρις παιδι???

χαχαχα σαν να ακουω τον γιατρο μου!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα.Σορυ που πετάγομαι αλλά πρώτη φορά ακούω ότι άλλαξαν τα όρια στην καμπύλη.Εγω την έκανα μέσα Δεκεμβρίου.Εχουν καταλάβει ότι πρόκειται για κύηση;Είναι αλλες οι μετρήσεις...Λέω μήπως μπερδεύτηκαν.
    • Πλάκα κάνεις τώρα ;;; Εγώ είπα πως είναι μια χαρά μολις την είδα στην μια ώρα η καμπύλη 157 και εγώ έτσι ήξερα 180 πως  είναι 🤦‍♂️ πωπω  στειλε μας τι θα σου πει ο γιατρός .. τι 140; Να γελάσω ή να κλάψω δεν ξέρω.. πόση γλυκόζη έκανες ξέρεις ; 75 ή 100 ;
    • Συνήθως λένε ότι στα δεύτερα η κοιλιά είναι μεγαλύτερη. Εμείς καλά τα πάμε. Έχει πολύ πλάκα γιατί είναι παπαγάλος. Μιλάει πάρα πολύ σε σημείο που κάνουμε συζήτηση. Ρωτάς κ απαντάει τα πάντα. Έχει κόλλημα με την καθαριότητα, δεν του αρέσει με τίποτα να κάνει παζλ παρα μόνο να τα πετάει. Τον έβαλα να κάνουμε μπισκότα κ έκλαιγε από το ζυμάρι γιατί λέρωσε τα χέρια του. Δεν μπορούμε να αφήσουμε μπουκάλι με νερό για τα ξεβιδωνει. Στη δουλειά είμαι σπαστό 8ωρο, οπότε τον βλέπω το πρωί, το μεσημέρι κ το απόγευμα κ με βολεύει αυτό το πρόγραμμα, γιατί τον βλέπω όλη τη μέρα! Με το καλό να έρθει και η δεύτερη κόρη!!! Να σας ζήσει η Αργυρώ σας!!!
    • Ναι να το ξεκινήσετε χωρίς πίεση κλασικά με υπομονή.. τα ξέρεις.. θέλει χρόνο και εξάσκηση να συνηθίσει και να μάθει το καλαμάκι.. Ναι ισχύει ότι είναι προτιμότερο, για εμένα λόγο ορμονών που έχει το αγελαδινό.. σκέψου το αγελαδινό είναι για να μεγαλώσει το μοσχαράκι σε αγελάδα.. πόσες ορμόνες έχει για να μεγαλώσει αυτό το ζώο το μωρό του.. γενικότερα προσπαθώ να αποφεύγω τα αγελαδινα και σε γιαούρτι/τυριά.. όπου μπορώ περισσότερο βέβαια.. Ναι εννοείται ότι είναι και το στυλ της κάθε οικογένειας! Για αυτό κιόλας λέω ότι για εμένα το ιδανικό είναι εκεί κάπου στις 10-10:30.. γιατί αυτή θέλει να με ακουμπάει κιόλας και δεν μπορώ να με φανταστώ να κάθομαι στο κρεβάτι αγαλματάκια ακίνητα αμίλητα και αγέλαστα από τις 7-7:30 πχ 😂😂 Και σου κοιμάται και αρκετές ώρες!! Μωρέ μπράβο το παιδί!! Φτου φτου φτου!! Όχι εμένα σου λέω, πόσες ώρες είναι.. 7 ώρες το βράδυ και 2 ώρες το μεσημέρι.. εκεί δηλαδή συνολικά περίπου 9-9:30 ώρες/24ωρο, τέλος.. και πάνω μου κολλημένη πάντα αγκαλίτσα, αλλιώς δεν.. το κυριότερο είναι ότι δεν το χωράει κάν ο νους μου το πως σου ξανακοιμαται..🤯 όχι μόνο εσένα δηλαδή, που διαβάζω λέτε αφυπνίσεις.. εμάς οι "αφυπνίσεις" της συνοδεύονται από 4-5 ώρες τουλάχιστον, όρθια στο πόδι να "χοροπηδάει"..🥴 Μωρέ και εμάς κάπου εκεί 2 μηνών περίπου στον ύπνο ζούσαμε την ουτοπία.. το παιδί κοιμόταν σερί από τις 10 το βράδυ μέχρι τις 6-6:30 το πρωί σερί.. και ανά 3ωρο κοιμόταν ένα 2:30ωρο τουλάχιστον.. σου μιλάω για ουτοπία.. 🥹 πόσο μου λείπει.. 6 μηνών έγινε το πρώτο μεγάλο sleep regression με το άλμα.. καταφέραμε με πολύ κόπο πολύ αργά και με πισογυρισματα φυσικά να κοιμάται κάπου 11:30-12 το βράδυ.. κράτησε 1-1,5 μήνα περίπου Σεπτέμβρη - Οκτώβρη και με το που μπήκε ο Νοέμβρης με την αλλαγή της ώρας όμως σχεδόν άμεσα σε 1-2 μέρες από την αλλαγή της ώρας, γμθκε ο Δίας όμως.. και από τότε παλεύουμε πάλι να το φέρουμε σιγά σιγά.. και πολλές φορές μας φέρνει στα όρια μας δηλαδή.. τίποτα, υπομονή μόνο.. αφού το διάβαζα στον άντρα μου που γράφεις για τον ύπνο και δεν το πίστευε σκέψου.. μου λέει δεν το κοιμίζει όλη μέρα; Και τι ώρα σηκώνεται το πρωί από τις 4; 🤣🤣 Είναι και στο παιδί καταλαβαίνω.. μιας φίλης μου ο πρώτος γιός της ήταν το όνειρο θερινής νυκτός κάθε μαμάς στον ύπνο από την γέννηση.. λες και δεν υπήρχε παιδί στο σπίτι.. ο δεύτερος τής έχει αλλάξει τα φώτα!! 😅😅 Ίδιος με την δικιά μου από τις περιγραφές της.. 🫣🤭
    • Κορίτσια λ,Μ έστειλε σήμερα τα αποτελέσματα..απορώ πώς...92 157 105..όμως από φέτος Μ είπε άλλαξαν τα όρια κ εκεί που ήταν 160 ή 180 την πρώτη ώρα έγινε 140 κ είμαι πάνω από τα όρια στη μια μέτρηση..τα έχω στείλει στον γιατρό..δεν απάντησε κάτι..αν δεν απαντήσει κάτι,θα περιμένω την Παρασκευή να Μ πει στο ραντεβού...
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...