Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• Καλημερααα...ναι έχετε δίκιο! Ξεπετάγονται γρήγορα και μένουν ετσι μετά τα πράγματα. Εγω το καρότσι το βρήκα σε πολυ καλη τιμή απο ενα μαγαζί στην Καβάλα. Μερικά πραγματάκια θα τα πάρω απο την αδερφή του συζύγου,εχει μια μπέμπα 8 μηνών οποτε οτι δεν χρησιμοποιούν πλεον θα το δώσει. Κρεβατάκι το singlar απο ικεα οπως και συρταριερα. 
    • Καλημέρα κορίτσια 😁Πως είστε ;Εγώ δεν έχω καταλάβει κάτι ακόμα.Ετσι νομίζω τουλάχιστον.Η κοιλίτσα μεγαλώνει πάντως σιγά σιγά.
    • Και μαστογραφια και υπερηχος μαστων γινονται κανονικα καθολη την περιοδο του θηλασμου. Μην ακουτε την παραπληροφορηση. Μπορει να γινει ελεγχος κανονικα. Και δυστυχως πολλες γυναικες ανακαλυπτουν ευρηματα τοτε. Μην αμελουμε τις προγνωστικες εξετασεις λογω χρονιου θηλασμου. Να σημειωσω οτι υπερηχος μαστων γινεται και κατα την περιοδο της εγκυμοσυνης.  Το γραφω να το βλεπουν οσες περισσοτερες μαμαδες μπορουν! Καλη επιτυχια!
    • Καλημέρα κορίτσια μου χαίρομαι που πήγαν όλα καλά 😊  πρέπει να κάνω και εγώ υπέρηχο στο στήθος έχει χρόνια που είχα βρει μια σύνθετη κύστη και έπρεπε να το έλεγχο κάθε χρόνο κάτι που μια με τις καραντίνες με τις εγκυμοσύνες θηλασμούς το έχω αμελήσει για αρκετά χρόνια ξέρω είναι βλακεία γιατί κάθε χρόνο κάνω τεστ Παπ αλλά το στήθος δεν..  μου είπαν τώρα που είμαι έγκυος μπορώ να κάνω υπέρηχο αρκεί να έχω κόψει τον θηλασμό τους τελευταίους 3 μήνες.. εγώ το έκοψα Σεπτέμβρη τον θηλασμό οπότε με την καινούργια την χρονιά θα πάω απλά πρέπει να κλείσω ραντεβού από τώρα γιατί αργούν πολύ  έκανες και τις ορμονικές ; Την κύστη σου πότε θα την αφαιρέσεις; 
    • Καλημέρα κορίτσια... Και εγώ συμφωνώ με το θέμα των πραγμάτων!!! Έχω ψάξει πολύ για να μην χαοθω και πάρω ότι δω μπροστά μου από την παρόρμηση 😂 εγώ καρότσι αποφάσισα να πάρω το απλό γτ αυγό θα πάρω από φίλη οπότε ίσως δω ίδια μάρκα καρότσι για να κουμπώνει είτε με ανταπτορες! Υπάρχουν λύσεις... Επειδή τα έξοδα είναι πολλά ούτως ή άλλως ας κόψουμε από όπου δεν χρειάζεται.
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...