Μετάβαση σε περιεχόμενο

Τιμη χοριακης

Recommended Posts

Καλησπέρα κοριτσιαααα τι κανετε;;την δευτερα εκανα χοριακη κσι ηταν 929.χθες ξανά εκανα (τεταρτη ) και ηταν 1804.πως σας φαίνονται οι τιμες;στον γιατρο θα παω 3 Οκτώβρη εχω ραντεβού νωρίτερα δεν ειχε ??

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ελένη μου η τιμή είναι μια χαρά!! Αλλά πιστεύω ότι ο γιατρός ή η γραμματέας του τέλος πάντων είναι απαράδεκτοι κατ'εμε!!σου έχουν κλείσει ραντεβού ενώ έχεις δει ότι είσαι έγκυος 18 μέρες μετά;;αν είναι δυνατόν..για μένα πρέπει να γίνει ένας υπέρηχος αρχικά για ν διαπιστωθεί ότι είναι ενδομητριο να δείτε το σάκο τέλος πάντων κ στην επόμενη επίσκεψη να πας να ακούσεις καρδούλα..

Τι σημαίνει δεν είχε ραντεβού πιο μπροστά;;; Δηλαδή για να καταλάβω και αν κάποια στιγμή έχεις αγχώθει με κάτι κ θέλεις να δείς αν είναι καλά το μπεμπε θα σου πουν δεν έχω ραντεβού;;;όχι βρε Ελένη μου μπορεί σε κάποιες να φανώ υπερβολική έτσι όπως τα γράφω αλλά έτσι είναι . Οποτεδηποτε χρειαστείς θα πρέπει να μπορέσεις να το δεις...για μένα πίεσε να σε βάλουν πιο νωρίς!! Έγκυος είσαι! 

Η τιμή είναι καλή αφού διπλασιάστηκε,με το καλό!!!!ετσι έπρεπε να γίνει η τιμή, αλλά συμφωνω με την Tweema πρέπει να σε δει ο γιατρός να δείτε ότι πάνε όλα καλά (που καλά θα πάνε μην αγχωνεσαι) και το επόμενο ραντεβού να είναι για να ακούσετε την καρδουλα. Και ειδικά αν είναι η πρώτη φορά που είσαι έγκυος πίστεψε με θα πας κάποιες φορές και έκτακτα γιατί θα ανησυχεις οπότε τους τι θα σου λέει ο γιατρός δεν έχω ραντεβού? Εγώ ειδικά με κάτι πόνους και με λιγο καφέ αίμα που είχα το πρώτο τρίμηνο είχα πάει 6 φορές ενώ το φυσιολογικό ήταν 3-4 φορές.

Έτσι ακριβώς κ εγώ @Fili84...είχα καφέ κ αγχώνομουν συνέχεια αν είναι όλα καλά μετά έπαθα κ μια απόκολληση.συνεχεια έπαιρνα τηλ την γιατρό για να της πω το ένα το άλλο..αφήστε!! Αλλά εντάξει δεν μου έκλεισε ποτέ ραντεβού μετά από τόσο καιρό κατευθείαν μόλις την έπαιρνα μου έλεγε έλα. Ε κάποια στιγμή ξεκίνησε να μου φωνάζει γτ ότι κ να διάβαζα ότι κ να μου λέγαν αγχώνομουν κ μου λεγε όχι μου λέει δεν μπορείς ν κάνεις συνέχεια υπέρηχο. Χαχαχα την είχα τρελάνει κ είχε δίκιο.

Ελενακι μου η τιμη της χοριακης σου ειναι σουπερ, αφου διπλασιασθηκε ολα προχωρουν καλα προς το παρον! Αλλα δε θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο με τις κοπελες, σε σχεση με τον υπερηχο!!! Κοριτσακι μου γλυκο, στην αρχη της εγκυμοσυνης πολυ συχνα θα νιωσεις την ανησυχια να επιβεβαιωσεις πρωτιστως μεσα σου οτι ολα πανε καλα..Νομιζω οτι ειναι λαθος που ο γιατρος σε προγραμματισε για πρωτο υπερηχο τοσο μακρια, καταρχην θα πρεπει να διαπιστωθει απο νωρις η ενδομητρια θεση της κουκιδιτσας σου κ μετα απο ενα 10ημερο περιπου να ακουσεις την υπεροχη καρδουλα..δε σου κρυβω οτι αναμεσα στους 2 αυτους υπερηχους η δικη μου ανυπομονησια ειχε χτυπησει κοκκινο, οχι να περιμενω 3 βδομαδες...δε θα το αντεχα!! Αλλα και περαν αυτου, οπως λενε τα κοριτσια πιο πανω, κατι, οτιδηποτε εστω κ απλο που μπορει ενδεχομενως να σε ανησυχησει (που μπορει να μην ειναι τπτ) πχ ενα πονακι, μια μικρη δυσκοιλιοτητα κλπ να στερεις απτη μητερα τη δυνατοτητα να ηρεμησει κανοντας εναν απλο υπερηχο...; Ωρες ωρες αυτοι οι γιατροι...

Κοριτσια σας ευχαριστω παρα πολυ!!και εγω ετσι ειπα στην γραμματέα οτι θελω να κανω νωρίτερα έναν υπέρηχο αλλα μου λέει εχεις μονο 5 μερες καθυστέρηση δεν υπαρχει λόγος.με ρωτησε αν εχω εστω λιγο αίμα η πόνους κατι περίεργο τελος παντων και της ειπα οχι.και μου ειπε οτι εφοσον η τιμη διπλασιάστηκε που και πανω απο 70% αύξηση να ηταν παλι καλα θα ηταν αποκλειεται να ειναι εξωμητριο γιατι στα εξωμητριο η παραμένει στάσιμο η χοριακη η αυξάνεται σε αυτο το στάδιο κάτω απο 50%.οποτε ηρέμησα καπως.θα ειμαι 7η εβδ να ακούσουμε καρδούλα τοτε.αν βεβαια μου λέει θελεις να δεις τον σάκο οτι ειναι ενδομήτριο που ειναι μου λέει γιατι εχεις κανει τις χοριακες τοτε κανε σε ενα εργαστήριο η σε νοσοκομείο.και ειπα να μην κανω...δεν εχω απορίες και ιδιαίτερο άγχος να σας πω την αληθεια γιατι και ολες μου οι φίλες 6-7 εβδ πήγαν στον γιατρο και με ηρεμησαν..μου ειπε ομως η κοπέλα αν εχω κάποια απορία η χρειαστώ κατι να πάρω στο κινητό του γιατρου οτι ωρα θελω 

@Eleni20 και εγώ στην 6η εβδομάδα είχα πάει στην γυναικολόγο για υπέρηχο και ήταν καλύτερα γιατί είδα με την μια τον σάκο και άκουσα την καρδούλα και δεν αγωνιούσα μεταξύ υπερήχων "α, ειδα τον σάκο! άραγε θα ακούσω καρδούλα?" κλπ. Το μόνο που ευχόμουν είναι μην δω αίμα!

Κοριτσια τελικα θα τα σκάσω τα 3.500 χιλιάρικα και θα παω στην γιατρο μου να τελειώνουμε.εψαχνα γιατρο μηπως μπορέσω και γινει πιο οικονομικά ολο αυτο γιατι ειμαστε και σε δύσκολες εποχές και βρήκα 2-3 η αληθεια ειναι αλλα τελικα αποφάσισα να παω σε εκείνη.αυριο μπαίνω στην έκτη εβδομαδα και τεταρτη εχω ραντεβού.οποτε ολα θα μπουν σε σειρά 

καλησπερα εγω εκανα την χορια κη και ειναι 12810 με δεκα μερες καθυστερηση την δευτερα ξανα ελπιζω να πανε ολα καλα 

ειμαι 6 εβδομαδων και ειδαμε σακο και ολα οκ τωρα εμεινε να ακουσουμε καρδουλα 

Καλησπέρα είπα να μην ανοίξω καινούργιο θέμα μία και έχει ήδη ανοιχτή με την τιμή της χωριακης. Λοιπόν σήμερα το πρωί ξύπνησα και κυριολεκτικά είμουν χάλια. Δηλαδή ζαλαδες  και ένα έντονο πόνο μπορώ να πω χαμηλά μαζί και με υγρά σορρι κιόλας για την έκφραση ?λέω τι έπαθα τωρα μετά από μία ώρα ένιωσα καλύτερα. Το σηζητησα με την μητέρα μου και μου λέει μήπως είμαι έγκυος εκεί πατάω ένα γέλιο και την λέω έχω ακόμα μία εβδομάδα μπροστά μου για να αδιαθετισω και πως είναι πολύ νωρίς για κάτι τέτοιο. Μου λέει κάνε βρε να της λέω το ένα η το άλλο τελικά με επησε και έκανα. Και εδώ κυριολεκτικά με ο που βλέπω το τεστ εμηνα με ανοιχτό το στόμα. Ούτε αυτό θετικό ούτε λίγο. Αλλά καρα θετικοτατο!!! !! !! !! ???περνω σερπαρφαρ και utrogestan μήπως αυτό προκαλεί ψευδως θετικό αποτέλεσμα;;;; ; ;;; ; ????έχω τρελαθεί μηλαμε. Ούτε καν πήρα δεύτερο γιατί αν ξανά βγει και εκηνο θετικό αποτέλεσμα θα τρελαθώ!! !! Την Δευτέρα θα πάω για χωριακη δεν ξέρω τι να κάνω μα πως είναι δυνατόν κάτι τέτοιο ; ούτε καθυστέρηση έχω και βρίσκομαι μία εβδομάδα πριν την περίοδο πως μπόρεσε να ανιχνευτή κάτι τέτοιο από τόσο νωρίς ; δεν μπορώ να βάλω να πιστέψει τίποτα το μυαλό μου :( δεν το πει πουθενά παρά μόνο η μητέρα μου και εσάς. Μα είναι εντελώς τρελό αυτό που μου συμβαίνει. Συγνώμη για το μεγάλο μήνυμα μου αλλά ήθελα να το μηραστο μαζί σας γιατί η προσπάθειες μου είναι σχεδόν πάνω από ένα χρόνο και τώρα με αυτό τα έχω παίξει. ????είναι κάτι ανεξηγητο αυτό που γίνεται δεν κολλάει τίποτα πως γίνεται. .. ... ???

στις πριν 37 λεπτά, ο/η Xionoula είπε:

Καλησπέρα είπα να μην ανοίξω καινούργιο θέμα μία και έχει ήδη ανοιχτή με την τιμή της χωριακης. Λοιπόν σήμερα το πρωί ξύπνησα και κυριολεκτικά είμουν χάλια. Δηλαδή ζαλαδες  και ένα έντονο πόνο μπορώ να πω χαμηλά μαζί και με υγρά σορρι κιόλας για την έκφραση ?λέω τι έπαθα τωρα μετά από μία ώρα ένιωσα καλύτερα. Το σηζητησα με την μητέρα μου και μου λέει μήπως είμαι έγκυος εκεί πατάω ένα γέλιο και την λέω έχω ακόμα μία εβδομάδα μπροστά μου για να αδιαθετισω και πως είναι πολύ νωρίς για κάτι τέτοιο. Μου λέει κάνε βρε να της λέω το ένα η το άλλο τελικά με επησε και έκανα. Και εδώ κυριολεκτικά με ο που βλέπω το τεστ εμηνα με ανοιχτό το στόμα. Ούτε αυτό θετικό ούτε λίγο. Αλλά καρα θετικοτατο!!! !! !! !! ???περνω σερπαρφαρ και utrogestan μήπως αυτό προκαλεί ψευδως θετικό αποτέλεσμα;;;; ; ;;; ; ????έχω τρελαθεί μηλαμε. Ούτε καν πήρα δεύτερο γιατί αν ξανά βγει και εκηνο θετικό αποτέλεσμα θα τρελαθώ!! !! Την Δευτέρα θα πάω για χωριακη δεν ξέρω τι να κάνω μα πως είναι δυνατόν κάτι τέτοιο ; ούτε καθυστέρηση έχω και βρίσκομαι μία εβδομάδα πριν την περίοδο πως μπόρεσε να ανιχνευτή κάτι τέτοιο από τόσο νωρίς ; δεν μπορώ να βάλω να πιστέψει τίποτα το μυαλό μου :( δεν το πει πουθενά παρά μόνο η μητέρα μου και εσάς. Μα είναι εντελώς τρελό αυτό που μου συμβαίνει. Συγνώμη για το μεγάλο μήνυμα μου αλλά ήθελα να το μηραστο μαζί σας γιατί η προσπάθειες μου είναι σχεδόν πάνω από ένα χρόνο και τώρα με αυτό τα έχω παίξει. ????είναι κάτι ανεξηγητο αυτό που γίνεται δεν κολλάει τίποτα πως γίνεται. .. ... ???

Χιονουλα μου καλησπέρα..μη σου κανει εντυπωση που βγηκε το τεστ τοσο νωρίς θετικό!!εγω το εκανα 4 γεμάτες μερες πριν την περίοδο και έδειξε θετικό.εσενα μπορει να ειναι ακομα πιο ψιλα οι τιμες της χοριακης και να έδειξε μια εβδ πριν συμβαίνει και αυτο!!με το καλο συγχαρητηρια!!κανε μια χοριακη να εισαι 100% σίγουρη!!

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση πρώτον. Το εκτιμώ πολύ. ???και τώρα στο θέμα μας. ???εεμμμ το πιστεύεις πως δεν ξέρω τι να πω; τρέμουν τα χέρια μου και η καρδιά μου!!! Είμουν στο δεύτερο μήνα με σερπαρφαρ και πίστευα πως θέλει αρκετούς μήνες για να πετύχει. Είναι δυνατόν από τόσο γρήγορα; μόνο να δεις την φάτσα την στιγμή που σκέφτομαι το θετικο τεστ!!! Κορνίζα θα το κάνω!!! ???? μα είναι όντως αλήθεια; πω! Πω! Νομίζω όνειρο ζω ???βέβαια μην χάσω πήρα τηλέφωνο τον γιατρό μου και πριν προλάβει ο άνθρωπος να μου μηλισει πήρα φορά και σταμάτησα μετά από 5 λεπτά. ???μου είπε πως τελικά τα σερπαρφαρ η και το utrogestan δεν ανεβάζουν τίποτε άρα; ????ναι είμαι! !!! !!! !! Το μόνο που τον προβλημάτισε είναι πως είμαι μια εβδομάδα πριν την περίοδο και το τεστ βγήκε πολύ έντονο θετικό και μπορεί λέει να υπάρχει πολυδιδιμη κύηση αλλά μπορεί και όχι. Εδώ να πω φυσικά την αλήθεια παγωσα όταν μου το είπε ???φυσικά ας είναι ότι θέλει φτάνει που επιτέλους το όνειρο μου πραγματοποιήθηκε ??????μου είπε την Δευτέρα να πάω για χωριακη και μετά να τον πάω τα αποτελέσματα να δει πόσες μονάδες είναι. Δεν έχω πει ακόμη στον αντρουλη μου τίποτα. Φεύγω από κοντά του γιατί τον βλέπω και μου έρχεται να τσιριξω και να τον πω έρχεται το μπεμπε μας ???αλλά κρατιέμαι η κακό μοίρα ακόμη ???σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Επητα μου είπε να σταματήσω τα utrogestan γιατί πλέον δεν χρειάζεται να τα περνω αυτό δεν ξέρω αν είναι καλό γιατί όπως είπα είχα πολύ έντονο πόνο τέλος πάντων φυσικά θα το συζητήσουμε. Το θέμα ειναι πως θα σκάσω μέχρι την Δευτέρα. Αλλά τι μπορώ να κάνω... ?????

Επεξεργάστηκε από Xionoula

στις πριν 7 ώρες, ο/η Xionoula είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση πρώτον. Το εκτιμώ πολύ. ???και τώρα στο θέμα μας. ???εεμμμ το πιστεύεις πως δεν ξέρω τι να πω; τρέμουν τα χέρια μου και η καρδιά μου!!! Είμουν στο δεύτερο μήνα με σερπαρφαρ και πίστευα πως θέλει αρκετούς μήνες για να πετύχει. Είναι δυνατόν από τόσο γρήγορα; μόνο να δεις την φάτσα την στιγμή που σκέφτομαι το θετικο τεστ!!! Κορνίζα θα το κάνω!!! ???? μα είναι όντως αλήθεια; πω! Πω! Νομίζω όνειρο ζω ???βέβαια μην χάσω πήρα τηλέφωνο τον γιατρό μου και πριν προλάβει ο άνθρωπος να μου μηλισει πήρα φορά και σταμάτησα μετά από 5 λεπτά. ???μου είπε πως τελικά τα σερπαρφαρ η και το utrogestan δεν ανεβάζουν τίποτε άρα; ????ναι είμαι! !!! !!! !! Το μόνο που τον προβλημάτισε είναι πως είμαι μια εβδομάδα πριν την περίοδο και το τεστ βγήκε πολύ έντονο θετικό και μπορεί λέει να υπάρχει πολυδιδιμη κύηση αλλά μπορεί και όχι. Εδώ να πω φυσικά την αλήθεια παγωσα όταν μου το είπε ???φυσικά ας είναι ότι θέλει φτάνει που επιτέλους το όνειρο μου πραγματοποιήθηκε ??????μου είπε την Δευτέρα να πάω για χωριακη και μετά να τον πάω τα αποτελέσματα να δει πόσες μονάδες είναι. Δεν έχω πει ακόμη στον αντρουλη μου τίποτα. Φεύγω από κοντά του γιατί τον βλέπω και μου έρχεται να τσιριξω και να τον πω έρχεται το μπεμπε μας ???αλλά κρατιέμαι η κακό μοίρα ακόμη ???σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια. Επητα μου είπε να σταματήσω τα utrogestan γιατί πλέον δεν χρειάζεται να τα περνω αυτό δεν ξέρω αν είναι καλό γιατί όπως είπα είχα πολύ έντονο πόνο τέλος πάντων φυσικά θα το συζητήσουμε. Το θέμα ειναι πως θα σκάσω μέχρι την Δευτέρα. Αλλά τι μπορώ να κάνω... ?????

Καλημερα γλυκια μου!!! Πολλα πολλα συγχαρητηρια κ με το καλο σου ευχομαι το μωρακι!!!! Κι εγω με σερπαφαρ, ενα μηνα προλαβα να τα παρω μονο και τωρα κλεινω αισιως την 10η εβδομαδα, ειναι θαυματουργα!!!! Ηθελα να σου πω οτι κι εμενα μου ειχαν προκαλεσει πονακια, αλλα δε δημιουργουν ψευδως θετικο αποτελεσμα (μονο η pregnyl..) Αρα...περιμενεις μωρακι!!!!! Το πιο πιθανο ειναι να εγινε νωρις η συλληψη και η εμφυτευση κι ετσι εδειξε το τεστακι σου! Γρηγορα χοριακη τη Δευτερα κ να μας πεις τα ομορφα νεα σου !! Φιλακια πολλα!

στις πριν 5 ώρες, ο/η annina είπε:

Καλημερα γλυκια μου!!! Πολλα πολλα συγχαρητηρια κ με το καλο σου ευχομαι το μωρακι!!!! Κι εγω με σερπαφαρ, ενα μηνα προλαβα να τα παρω μονο και τωρα κλεινω αισιως την 10η εβδομαδα, ειναι θαυματουργα!!!! Ηθελα να σου πω οτι κι εμενα μου ειχαν προκαλεσει πονακια, αλλα δε δημιουργουν ψευδως θετικο αποτελεσμα (μονο η pregnyl..) Αρα...περιμενεις μωρακι!!!!! Το πιο πιθανο ειναι να εγινε νωρις η συλληψη και η εμφυτευση κι ετσι εδειξε το τεστακι σου! Γρηγορα χοριακη τη Δευτερα κ να μας πεις τα ομορφα νεα σου !! Φιλακια πολλα!

Σε ευχαριστώ πολύ ακόμη δεν μπορώ να το πιστέψω!!!! Σηνχαρητηρια και εσένα για τα χαρμοσινα νέα σου ???δεν περίμενα τόσο γρήγορα να έχουν αποτέλεσμα τα χάπια. Αλλά από ότι μου λες και σε εσένα κατευθείαν έπιασαν. ???σήμερα έκανα και δεύτερο τεστ και βγήκε και εκηνο κατευθείαν θετικό. Φυσικά θα πάω για χωριακη την Δευτέρα. Που και που μου έρχονται κάτι ελαφριά πανακια χαμηλά. Είναι το δεύτερο το μωράκι μου αλλά σχεδόν για ένα χρόνο που κάναμε προσπάθειές δεν ερχόταν. Η ευτυχία μου πλέον έχει ολοκληρωθεί δεν ζητάω τίποτα πλέον μόνο να πάει καλά η εγκυμοσύνη μου. Εύχομαι και σε εσένα το ίδιο. ???????

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...