Μετάβαση σε περιεχόμενο

Αναφορά

• Απαντήσεις

• γιατί η γιατρός έχει τόσο πολύ κόσμο που δεν έχει το απαραίτητο χρόνο.. σκέφτηκα να πάω στο νοσοκομείο μια βόλτα, αλλά να σου πω κάτι, αν ήταν κάτι σοβαρό θα φαινόταν από την αρχή. Έχει σταματήσει το αίμα από χθες το βράδυ κι όλας και σήμερα όλη μέρα δεν έχω απολύτως τπτ. Ίσως να έσπασε κανένα αγγείο.. με τα φάρμακα και το salospir πιστεύω ότι είναι πιο εύκολο να συμβεί κάτι τέτοιο. Μου έγραψε αναρρωτική άδεια εξάλλου 19 μέρες.. οπότε θα τη βγάλω στο σπίτι ξαπλωμένη και όσο ξεκούραστα μπορώ. Δεν θέλω να πάω και αμέσως για υπέρηχο γιατί μπορεί να χρειάζεται κάνα δύο μέρες να καθαρίσει ο οργανισμός από το αίμα αν υπάρχει κάπου.. στην προηγούμενη εγκυμοσύνη που είχα μεγάλη αιμορραγία και πήγα να με δει τη δεύτερη μέρα δεν φαινόταν τπτ.. δεν είχαμε καθαρή εικόνα, όταν πήγα ξανά μετά από μία εβδομάδα σχεδόν το μωρό φαινόταν πεντακάθαρα. Τώρα ευτυχώς δεν είχα κάτι τέτοιο οπότε θεωρώ ότι μπορεί να ήταν κάποιο αγγείο απλά.. θα κάνω λίγη υπομονή και θα πάω την Πέμπτη! όσο δεν υπάρχει πόνος και αίμα πιστεύω πως τα πράγματα είναι καλά..!!! 🙏🏼
    • δε μετανιωσα ουτε μια στιγμη που πηρα το cybex... τυχαινει μαλιστα σε εμπορικα κλπ να με βλεπουν αλλοι γονεις και να μου λενε το πονο τους που δε το διαλεξαν... το μονο που εχω να προτεινω ειναι ανοιχτο χρωμα και οχι μαυρο γιατι με τη ζεστη ανεβαζει θερμοκρασία πανευκολα κ βραζουν τα μωρα
    • Εγώ κορίτσια με το ανάσκελα δεν έχω ακόμα θέμα, και σε καναπέ και στο κρεβάτι άμα κάθομαι σε μαξιλάρι αντε με ελαφρώς λίγο σηκωμένη πλάτη νιώθω μια χαρά ή όταν ξαπλώνω κ βάζω και τα πόδια πιο ψηλά σε μαξιλάρι πάλι οκ νιώθω. Ε όταν κοιμάμαι βράδια κοιμάμαι στο πλαι μια από τη μια μια απλο την άλλη πλευρά.. Εχω ρωτήσει και τη γιατρό της κάνω πειράζει που αράζω ανάσκελα , εμένα δε με ενοχλεί της κάνω, ε όχι λέει αλλά σε λιγο καιρό θα το δεις δε θα νιώθεις άνετα και δε θα μπορείς να κάθεσαι,ε φαντάζομαι όταν συμβεί θα το καταλάβω και εγώ..για την ώρα οκ. Ανάσα κ παλμοί το τέρμα κ μένα με ένα απλό ανέβασμα σκάλας 1ου ορόφου πχ στο θεό πάνε κ στο περπάτημα το κανονικό ΄η πιο γρήγορο, οπότε πιο αργά πλέον όλα χαχα
    • Μέχρι 15% είναι οκ, 15-19% οριακ΄ά οκ και πάνω από 20-25 παθολογικό οπότε μεγαλύτερη ανησυχία ψάξιμο κλπ Η εμβρυολόγος μου είναι αυτή που με παρακολουθεί στενά κ αυτή τα μετράει, είπε για την ώρα είμαστε οκ απλά δείχνει ότι υπάρχει διαφορά και φοβάται μην αυξηθεί πολύ. Εμένα με παρακολουθεί η Ιωάννα Τσουμπού στην Αθήνα, τον Λίβανο τον είχα ακούσει και αυτόν ,ήμουν ανάμεσα σε αυτούς τους δυο πριν πάω σε κπ και διάλεξα την άλλη τελικά γιατί είχα ακούσει πολλά καλά επίσης και την είχε και μια φίλη, και όντως είναι τρομερή επιστήμονας και μας τα εξηγεί κάθε φορά πολύ και σχολαστική.Επειδή μας έκανε και τη β επιπέδου , έχει δει όλη την ανατομία κλπ για κάθε όργανο μας είπε δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα τώρα και όλα είναι οκ. Μας έστειλε προληπτικά και σε μεβρυοκαρδιολόγο όπου και αυτός δόξα το θεό μας είπε πολύ καλά νέα και στις δυο η καρδία κ όλες οι βαλβίδες αορτη κλπ ήταν εξαιρετικά και τα είδε όλα τέλεια. Θέλει απλώς εξτρα να πάμε και σε δεύτερο γιατρό εμβρυολόγο με εξειδίκευση και σε επεμβάσεις κλπ αλλά μας είπε στην φάση που είμαστε ΄τώρα ο κίνδυνος να χρειαστεί να κάνουμε κτ σε πλακούντα laser κλπ θεωρεί οτι έχει περάσει, άρα πλέον θέλουμε να δουμε πως θα μεγαλωσουν κ το μόνο που μπορεί να πάει ασχημα πχ είναι το μεγάλο να μεγαλώσει αρκετά και το μικρότερο όχι τόσο λόγω διαφορετικού ρυθμού και το μεγαλύτερο να μη χωράει πχ στο σάκο του και να αναγκαστούμε για πιο πρόωρα ακόμα γέννα, αλλά αυτό δεν φαίνεται κάπως απλά σαν φόβος μη ξεφύγει δλδ, θέλει να το κοιτάμε και για αυτό θέλει να το δει κ κάποιος άλλος να μας πει κ αυτός γνώμη κλπ...  
    • Ναι κοριτσι μου σίγουρα δεν θα χρειαστείς άλλη διέγερση! Το μωρακι σου είναι ανάμεσα σε αυτά τα 9 παγωτινια σίγουρα! Τώρα ποτε με το καλό θα κανετε την επόμενη προσπάθεια?
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...