Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση
στις πριν 39 λεπτά, ο/η Lovely είπε:

Πες μου πραγματικα πως ρο κανουν αυτο???οοολααα στο βομο του χρηματος??ολαααα γαμωτο??

Σε ευχαριστω πααααραααα πολυ να εισαι καλα !!!σου ευχομαι το ιδιο αν εισαι σε προσπαθεια!!

Φιλια πολλααα σε ολες!!!???????????

ΚΑΛΗΜΕΡΑ Κ ΑΠΟ ΜΕΝΑ....

Κ ΜΕΝΑ Ο ΘΥΡΟΕΙΔΗΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3 .Κ ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΟΣ ΜΟΥ (ΜΟΝΟ)

ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΕ ΟΡΘΙΟΙ.ΤΟ ΧΩ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΑΡΚΕΤΑ....Κ ΣΥΝΕΧΙΖΩ Κ ΠΑΙΡΝΩ ΧΑΠΙ.

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η Lovely είπε:

Γεια σου κοπελα μου!!????

με τι τιμη ξεκινησες να παιρνεις το χαπι και ποσο το εχεις κατεβασει σε ποσο διαστημα??

Ευχαριστω

ΑΠ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΡΙΝ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ.ΗΤΑΝ 3,03 

ΣΗΜΕΡΑ 0,99 !!!!

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Anthi1402 είπε:

ΑΠ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΗ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΡΙΝ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ.ΗΤΑΝ 3,03 

ΣΗΜΕΡΑ 0,99 !!!!

Μπραβοοοοοοοο!!!τελικα???εισαι εγκυουλα τι εκανες??σε τι φαση σε βρισκω????

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Lovely είπε:

Μπραβοοοοοοοο!!!τελικα???εισαι εγκυουλα τι εκανες??σε τι φαση σε βρισκω????

Εγκυουλα δεν ειμαι..ΑΚΟΜΑ...

η εξωσωματική δεν πετυχε.Τώρα προσπαθουμε μονοι μας γιατι καθαρισαμε απο μικροβια που δεν ειχαμε ανακαλυψει πριν...η αιτια που δεν πετυχε η εξωσωματική. 

Δημοσίευση
στις πριν 25 λεπτά, ο/η Anthi1402 είπε:

Εγκυουλα δεν ειμαι..ΑΚΟΜΑ...

η εξωσωματική δεν πετυχε.Τώρα προσπαθουμε μονοι μας γιατι καθαρισαμε απο μικροβια που δεν ειχαμε ανακαλυψει πριν...η αιτια που δεν πετυχε η εξωσωματική. 

Άνθη μου γεια σου... ήθελα να σε ρωτησω αν επιτρέπεται τι μικρόβια ήταν αυτά... Και πώς τα εντοπισατε;;

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Lovely είπε:

Ουεροπλασμα το πιο σημαντικό να ξερεις...

Ειχαμε κ χλαμυδια (2ο)

Κ εχω κ αντιπατρικα αντισώματα. 

Κανε αυτες τις εξετασεις που ειναι σοβαρες.να επιμεινεις σ αυτες.ειναι Νο1 για μη σύλληψη 

Δημοσίευση
στις πριν 7 ώρες, ο/η Lovely είπε:

Κοριτσια καλημερα και απο εμενα!!θελω να σας μεταφερω την δικη μου "εμπειρια"ωστε να μην ταλαιπωρηθει καμμια απο εσας τοοοσο διαστημα οσο εγω.

Εμεις με τον συζηγο μου προσπαθουμε 1 1/2 χρονο γ μωρο.

Σττους 7 μηνες προσπαθειων αρχιζα να ανυσηχω γιατι ..ακομα??πηφαμε Αθηνα καθως ημαστε απο επαρχια και καναμε ολες τις απαραιτητες εξετασεις και εγω και ο συζηγος μου οπου ολες ηταν πενατακαυαρες το μονο που ηταν λιγο αδυναμο το σπερμα του συζηγου οπου με βιταμινες θα διορθωνονταν ξατα πολυ οπως μας ειπε ο γιατρος και ετσι εγινε.

Περασαν αλλα 4 μηνες τιποτα και με μετρησεις οωρεξιας κτλπ.

Πηγα σε αλλους 2 γιατρους οπου εκανα και 2 σπερματεχυνσεις.

Ηθελα να σας πω οτι σε ολους τους γιατρους που πηγα εδειχνα και τις εξετασεις .

Οι σπερματεχυνσεις δυστυχως δεν πετυχαν το πολυποθητο αποτελεσμα.

Πριν μια εβδομαδα αδιαθετησα οπου στις 2 ημερες μου κοπηκε η περιοδος και λεω λες να ειμαι εγκυος??

Παιρνω μια γιατρο που μου την ειχε συστησει φιλη μου και παω.της λεω τα συπτωματα μου λεει αυτο ειναι ενα δειγμα οτι μπορει να εισαι αλλα μπορει να ειναι και απο το αγχος.

Τελικα δεν ημουν.

Τις δειχνω τις εξετασεις και προβλημα"θυροειδης!!!

Κοριτσια πηγα σε 3 γιατρους και δεν ειδε κανεις οτι ο θυροειδης μ ειναι τοοοσο ψηλα??

3.55 η τιμη και η κανονικη τιμα γ να μπορεις να συλλαβεις κατω απο 2.

Τα συμπερασματα δικα σας!!!

Κοιταξτε τον θυροειδη σας αν προσπαθειτε καιρο!!

Φιλικα?☺?????

καλησπερα εγω εχω θυροειδη αλλα ειναι 1.67 και τωρα ειμαι εγκυος και απλα θελει παρακολουθηση 
αλλα οτι φταει ναι ειναι αληθεια ξερω περιπτωση που ειναι τωρα 47 ετων και δεν μπορεσε να κανει παιδι  λογω αυτου αλλα ενα ταμα βοηθαει παντα :)

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια. Χαθήκαμε. Ημουν λιγο στεναχωρημένη που ήρθε η περίοδος τον προηγούμενο μηνα. Τωρα περιμενω σε 11 μερες. Ξαναπροσπαθήσαμε να δουμε. Ήθελα να σας ρωτήσω για το στυθος. Με πονάει κ δεν ειμαι σε γόνιμες ούτε περιμενω περιοδο άμεσα. Εχει συμβεί σε καμία κοπελα;

Δημοσίευση

Μελινακι καλημέρα! Πραγματικά χαθηκαμε! Αυτό με το στήθος δε θυμάμαι να μου έχει συμβεί, αλλά επειδή ακόμα είναι νωρίς, μην τρελαίνεσαι με συμπτώματα και τέτοια. Στο λέω εγώ που και το δαχτυλακι μου να πονάει, σύμπτωμα θα πω ότι είναι! Είναι πολύ ψυχοφθορα όλη αυτή ή διαδικασία ρε γμτ!!?

Δημοσίευση
στις πριν 29 λεπτά, ο/η maria1405 είπε:

Μελινακι καλημέρα! Πραγματικά χαθηκαμε! Αυτό με το στήθος δε θυμάμαι να μου έχει συμβεί, αλλά επειδή ακόμα είναι νωρίς, μην τρελαίνεσαι με συμπτώματα και τέτοια. Στο λέω εγώ που και το δαχτυλακι μου να πονάει, σύμπτωμα θα πω ότι είναι! Είναι πολύ ψυχοφθορα όλη αυτή ή διαδικασία ρε γμτ!!?

Το  γνωρίζω Μαρακι μου. Πραγματικά ψυχοφθόρα. Αλλα μου συμβαίνει πρώτη φορα. Γιαυτο ρωτάω. ??

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Melina Mantani είπε:

Το  γνωρίζω Μαρακι μου. Πραγματικά ψυχοφθόρα. Αλλα μου συμβαίνει πρώτη φορα. Γιαυτο ρωτάω. ??

Κοριτσια μ καλημερααααααα και απο εμενα!!!!!!

Μην πανικοβαλομαστε ο Πανοπουλος ειπε!!για οτι προσπαθουμε καιρο αυτο το διαστημα ειναι το καλυτερο!!!οποτε μην αγχωνομαστε σε λιγο καιρο ολες θα ημαστε με φουσκομενες κοιλιτσες!!!!!!!!!???????????????

Δημοσίευση
στις On 30/9/2016 at 10:38 ΠΜ, ο/η Lovely είπε:

Κοριτσια μ καλημερααααααα και απο εμενα!!!!!!

Μην πανικοβαλομαστε ο Πανοπουλος ειπε!!για οτι προσπαθουμε καιρο αυτο το διαστημα ειναι το καλυτερο!!!οποτε μην αγχωνομαστε σε λιγο καιρο ολες θα ημαστε με φουσκομενες κοιλιτσες!!!!!!!!!???????????????

Ποιος είναι ο Πανοπουλος;

Δημοσίευση
στις πριν 12 λεπτά, ο/η Melina Mantani είπε:

Κοριτσια ακόμη με πονάει το στιθος κ δεν περιμενω περιοδο. Εχω 37.4 εδω κ δυο μερες. Σημερα 37. Πρώτη φορα μου συμβαίνει αυτο. Εχει συμβεί σε κάποια κοπελα; 

Γεια σου!!μηπως εισαι στος γονιμες ??

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Melina Mantani είπε:

20 η μερα του κύκλου ειμαι

Που σημαινει τι??γιατι ξερεις η καθε κοπελα εχει κυκλο διαφορετικο.τεσπα γ να το λες ετσι σημαινει οτι εχεις φυσιολογικο κυκλο.δεν γνωριζω να σου πω κατι παραπανω.

Ευχομαι να εχεις το αποτελεσμα που θες!

Φιλικα

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Lovely είπε:

Που σημαινει τι??γιατι ξερεις η καθε κοπελα εχει κυκλο διαφορετικο.τεσπα γ να το λες ετσι σημαινει οτι εχεις φυσιολογικο κυκλο.δεν γνωριζω να σου πω κατι παραπανω.

Ευχομαι να εχεις το αποτελεσμα που θες!

Φιλικα

Έχω 28 μερες. Παντως σε ευχαριστω πολυ ♥️

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Melina Mantani είπε:

Έχω 28 μερες. Παντως σε ευχαριστω πολυ ♥️

Κάνε μία βδομαδουλα υπομονή βρε Μελινακι!! Ή γνώμη μου είναι να κάνεις ένα τεστακι την πρώτη μέρα της καθυστέρησης. Καλό κουράγιο με την υπομονή που πρέπει να κάνεις ως τότε...!!! Σε λίγες μέρες θα είμαι στην ίδια φάση κι εγώ...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Καλημέρα στην παρέα την όμορφη.!!! Τι κάνουν τα κορίτσια μου;; Πως είναι το ΣΚ σας;; Εγώ κορίτσια είμαι χαλαρή! και.. δεν βλέπω την ώρα να ρθει η Πέμπτη! 🤣 Καλά χαλαρή δεν με λες, σωματικά τουλάχιστον.. αλλά ψυχικά ναι! είμαι πολύ χαλαρή.. και χαρούμενη! Επιτέλους είμαι τόσο κοντά στο όνειρο μετά από τόσους μήνες!!! Δεν βλέπω την ώρα να πάω. Αυτή τη φορά τα κανόνισα με το σύζυγο να πάμε χωρίς να ξέρει κανείς τπτ.. ούτε φίλοι, ούτε γονείς, ούτε συγγενείς.. κανείς!!!!! Θα πάμε Τετάρτη Θεσσαλονίκη και θα γυρίσουμε Πέμπτη μετά την ετ, κανείς δεν θα καταλάβει τπτ.. ούτε στάση στην Ξάνθη θα κάνουμε στα πεθερικά. Μόνοι μας στο ταξίδι αυτό. Την προηγούμενη φορά το πέρασαν οι γονείς μας και δύο τρεις φίλοι όλο αυτό μαζί μας και τους κόστισε πολύ ψυχολογικά. Αυτή τη φορά θέλω να μην στοιχίσει σε κάνεναν αν κάτι δεν πάει καλά.! Γιατί άλλο να ανακοινώνεις απλά αν κάτι πέτυχε ή δεν πέτυχε κι άλλο να ζεις όλη τι διαδρομή.. γι' αυτό και αυτή τη φορά είπα και τους είπα.. το ξέρουν δηλαδή.. ότι η συνταγή έχει αλλάξει προς αποφυγή παρεξηγήσεων. Για το δικό τους καλό και μόνο.. γιατί δεν μπορώ να σηκώνω εκτός από μένα και εκείνους ψυχολογικά, δεύτερη φορά δεν νομίζω ότι θα είμαι τόσο δυνατή για να το αντέξω, οπότε καλύτερα να προφυλλάξω και εκείνους και εμένα κυρίως!
    • Κορίτσι μου χθες μίλησα με το κέντρο πάλι έχω ακριβώς τα ίδια συμπτώματα που προαναφερες ,μια έρχονται μια φεύγουν ,η απάντηση τους ήταν για ακόμη μια φορά ότι όλα αυτά είναι φυσιολογικά και να προσπαθήσω να είμαι ήρεμη και ξεκούραστη ,εγώ αύριο 5+2 πάω για πρώτο υπερυχο και έχω χε@@@ πάνω μου χαχαχα
    • Λοιπόν διαβάζω "χαζά" νομίζω... Τι είναι αυτά που διαβάζω;; Αρραβωνιασμένη ήμουν κι εγώ στα 25 με έναν όπως αποδείχτηκε εκ τον υστέρον ψυχάκια τύπο. Ζω σε επαρχιακό χωριό κάτω των 500 κατοίκων που και να κλάσεις ο άλλος τη μυρίζει. Δεν σκέφτηκα ούτε μια στιγμή τι θα πει ο κόσμος αν χωρίσω.. σκέφτηκα μόνο τον εαυτό μου και το δικό μου καλό για το μέλλον που θέλω να έχω. Και προφανώς χώρισα. Κι εμένα ουσιαστικά η πρώτη μου σχέση ήταν, άλλη δεν είχα.. ήμουν 25 και ήθελα πολύ οικογένεια.. δεν στο κρύβω ότι άργησα πολύ να βρω τον άντρα μου, όχι γιατί ήμουν αρραβωνιασμένη και δεν με θέλανε.. απλά γιατί δεν έβρισκα τον κατάλληλο για μένα..  είχα καεί από το χυλό οπότε είχα αρχίσει να φυσάω και το γιαούρτι. Προφανώς και δεν τον γνώρισα σε κοινές παρέες ή στη μικρή κοινωνία που ζω.. ξέρεις πως τον γνώρισα τον άντρα μου;; Μέσα από το badoo.. 🤣🤣 για την ακρίβεια αυτός με είδε εκεί, δεν μου έστειλε μνμ και έψαξε και με βρήκε στο fb και μου έστειλε μνμ από κει.. Εγώ στο χωριό των 400ων κατοίκων και αυτός στην Αλεξανδρούπολη, 170 χιλιόμετρα μακριά. Κι αυτός αρραβωνιασμένος και χωρισμένος στις ίδιες ηλικίες πάνω κάτω με τις δικές μου. Μια χαρά τα βρήκαμε και μια χαρά παντρευτήκαμε και πολύ γρήγορα μάλιστα. 1 Σεπτεμβρίου του 2020 μου έστειλε το πρώτο μνμ.. 28 Αυγούστου 2021 μου έκανε πρόταση γάμου και 24 Σεπτεμβρίου του 2022 με παντρευτήκε.. τόσο απλά, τόσο γρήγορα.  Και για να το πάω λίγο πιο μακριά, φίλη μου πολύ καλή από το ίδιο χωριό.. αυτό το μικρό.. αυτή την κλειστή κοινωνία.. ναι.. αυτή.. παντρευτήκε παιδί το οποίο ήταν ήδη παντρεμένο μια φορά και χωρισμένος, χωριό παιδιά βέβαια. Μια χαρά οικογένεια έκαναν μαζί και έχουν και δύο κοριτσάκια αυτή τη στιγμή.. τι με αυτό δηλαδή;; άνθρωποι που έχουν κάνει κάποιες επιλογές στη ζωή τους και δεν προχώρησαν για τον α-β λόγο είναι καταδικασμένοι στην μοναξιά;; Σε όποιο χωριό αυτής της χώρας και να ζούμε.. Να ξέρεις πως όλα είναι στο κεφάλι μας και πουθενά αλλού!!! Δική σου η ζωή δική σου και η επιλογή για το πως θα τη ζήσεις.!!!  Με αγάπη πάντα και φιλικά ότι σου είπα!! 💕
    • Καλημέρα κορίτσια, όμορφη Κυριακή να έχετε. Χθες το βράδυ γέλασα πάρα πολύ, χεστηκε η μικρή όταν την είχε αγκαλιά ο μπαμπάς και εγώ έκανα μπάνιο και άρχισε να μου φωνάζει έλα γρήγορα βγήκαν απέξω όλα. Βγαίνω και εγώ και τον βλέπω με μια φάτσα και πέθανα στα γέλια. Τον είχε γεμίσει στα ρούχα και μόνο εμετο που δεν έκανε ο άντρας μου.  @Kn1 δηλαδή σου είπε να τα αφήνεις μέσα στον αποστειρωτή μολις τελειώσει? Οταν τον ανοιξεις ομως να παρεις ενα δεν θα χαλασει η αποστειρωση στα υπόλοιπα?
    • @almira εύχομαι όλα καλά να είναι κορίτσι μου και τπτ να μην συμβαίνει επί της ουσίας! 🙏🏼
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...