Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλημέρα,θέλω αν μπορεί κάποια κοπέλα να μου πει αν της έχει τύχει κάτι αντίστοιχο,προσπαθώ με τον άντρα μου εδω  και 3 χρόνια για μωράκι,είχαμε επαφές με ωορηξία στις 14 και χθές που πήγα στο μπάνιο είδα ρόζ στο χαρτι καιείχα λίγο πόνο και πήγαινα συνέχεια τουαλέτα,σήμερα το πρωί δεν είχα τπτ.Υπάρχει περίπτωση να είναι αιμοραγία εμφύτευσης

Δημοσίευση

Καλημερα!! Αντιγραφω απτο βιβλιο εγκυμοσυνης που εχω και συμβουλευομαι: "3η εβδομαδα κυησης: Η συλληψη εχει συντελεστει. Το ωαριο εχει συζευχθει με ενα σερπατοζωαριο και εχουν δημιουργησει ενα κυτταρο που προκειται να εξελιχθει στο μωρο σας. 4η εβδομαδα: Η μητρα διογκωνεται και μαλακωνει, ενω παρατηρουνται αλλαγες στον τραχηλο. Μπορει να εμφανισετε αιμορραγια καθως το γονιμοποιημενο ωαριο εμφυτευεται στο επιθηλιο της μητρας." Απο τη Νεα Βιβλο της Εγκυμοσυνης, εκδ. Ψυχογιος.

Σου ευχομαι να ειναι για καλο το αιματακι!!

Δημοσίευση

Καλησπέρα σε όλα τα κορίτσια :xθυμάμαι στην δική μου περίπτωση όταν είχα μηνει έγκυος είχα μια μικρή αιμορραγία πολύ ελαφριάς μορφής και μετά μου κόπηκε ελπίζω να βοήθησα και εύχομαι σε όλες της κοπέλες να αποκτήσουν το μωράκι τους :x

Δημοσίευση

Γλυκιά μου είχα  μία ολόκληρη ημέρα και την επόμενη κατά την μέση της ημέρας μου κόπηκε. Να ξανά πω. . Πως είχα ελάχιστο. Από πόνο είχα λες και νόμιζα πως θα αδιαθετισω από λεπτό σε λεπτό. Εύχομαι να είσαι μέσα από την ψυχή μου φιλενάδα μου :)πάντως είναι πολύ καλό σημάδι αυτό :xεμένα μου πήρε στο γιο μου 4 χρόνια για να έρθει τώρα είμαι σε προσπάθεια για το δεύτερο γιατί και αυτό μου αργεί σχεδόν ένα χρόνο είμαι στον δεύτερο μήνα με σερπαρφαρ αν και δεν είμαι πολύ αισιοδοξη είπα να δοκιμάσω την τύχη μου :roll:

Δημοσίευση

Έλα μην σε περνει από κάτω. Ξανά τον επόμενο μήνα. Ξέρω απογοητευτηκες.... Κατανοητό. Πάμε παρακάτω και για καλύτερα. Σου εύχομαι τον επόμενο μήνα με ένα μωράκι στην κοιλίτσα και τα χαρμοσινα εδώ ???????

Δημοσίευση

Όλες έχουμε περάσει κάτι παρόμοιο! Μην απογοητευεσαι γιατί όλη αυτή ή διαδικασία είναι πολύ ψυχοφθορα και τα νεύρα σου θα γίνουν τσαταλια!!! Καλή επιτυχία τον επόμενο μήνα!!!!!????

Δημοσίευση

Σε καταλαβαίνω... Τον Ιουλιο έκανα κύκλο 57 ημερών!!!! Ήμασταν σίγουροι!!! Είχα κάτι καφέ υγρά, μου είπε ή γυναικολόγος μου οτι δεν είναι περίοδος κι ελπιζαμε!!! Άστα!!! Πολύ άσχημη κατάσταση!!! Σε νιώθω!!! Υπομονή!!!! Πού θα πάει;;;; Θα έρθει και σε μας!!!!?????????????

Δημοσίευση

Ελπίζω σύντομα Μαρία γιατί αρχίζω να χτυπάω κόκκινα απο την αγωνία και το άγχος...Έχουμε ήδη 3 Χρόνια που προσπαθούμε με ενδιάμεσα κενά βεβαια και τίποτα...οποτε όσο περνάει αγχώνεσαι περισσότερο αυτόματα..Αφού δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα έρθει η μέρα που θα δω θετικό τεστ εγκυμοσύνης....Εσύ πόσο καιρό προσπαθείς?έχεις άλλο παιδακι?

Δημοσίευση

Καλημέρα! Δεν έχουμε άλλο παιδάκι. Προσπαθούμε για το πρώτο. Ακόμη δεν έχουμε κλείσει χρόνο, αλλά κι εμείς έχουμε αγχωθει... Το θέλουμε τόσο πολύ! Αλλά έχω πρόβλημα στο να βρίσκω τις γόνιμες μέρες. Πήρα τα τεστ, αλλά δεν τα πολυβολευτηκα... Θα δείξει... Πάντως καταλαβαίνω αυτό που λες. Ούτε εγώ μπορώ να φανταστώ ότι θα μου τύχει ένα θετικό τεστ εγκυμοσύνης! Είναι το όνειρό μου και προφανώς το έχω μεγαλοποιησει τόσο πολύ στην κεφάλα μου, που μου φαίνεται άπιαστο!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Αγαπημένα μου κοριτσάκια θα σας πω τι κάναμε εμείς στα δίδυμα για να έχετε μια εικόνα. Το δωμάτιο ξεκινήσαμε να το ετοιμάζουμε Νοέμβριο (4 Φλεβάρη είχα ΠΗΤ) και αρχες Δεκεμβρίου ήταν όλα έτοιμα. Με το που μπήκα στον 9ο μου τα πήρε ο γιατρός με καισαρική οπότε γέννησα 36+2 (9/01). Ένα μήνα υπολογίζετε νωρίτερα από την ΠΗΤ σίγουρα. Σχετικά με καρότσι είχαμε το peg perego book for two. Με βόλεψε αφάνταστα!! Είχαμε πάρει κ τα αυγά του κ τον αντάπτορα για το καρότσι κ με βόλεψε στην αρχή για να θα βλέπω. Γινόταν πιο δυσκίνητο βέβαια αλλά οκ πάλι 2ωρες βολτες έκοβα κάθε μέρα με τα μωρά μόνη μου. Πήγαινε παντού. Είχα κάνει τρελή έρευνα αγοράς τότε. Το μόνο καλύτερο που υπήρχε κ ακόμα θεωρώ πως είναι κορυφή είναι το bugaboo donkey αλλά δε μπορούσαμε να διαθέσουμε 1.800€ για καρότσι… Θέμα θηλασμός.. Λοπον ξεκινήσαμε αναγκαστικά μικτή διατροφή καθώς ήταν μικρούλια κ έπρεπε να πάρουν βάρος. Στο μήνα πάνω που έφτασαν τα 3 κιλά ξεκίνησα να μειώνω μπιμπερό (σταδιακά!!) κ να προσφέρω μόνο στήθος. Δεν το είχα όμως ελεύθερο. Ουσιαστικά αντικατέστησα τα προγραμματισμένα γεύματα οπότε καταλήξαμε να θηλάζουμε αποκλειστικά αλλά με πρόγραμμα… Κράτησα μόνο ένα μπιμπερό ξένο γύρω στις 12:00 το βράδυ γιατί μου είχε κολλήσει ότι βοηθούσε να κοιμούνται καλύτερα. Ο παιδίατρος το θεωρούσε αποκλειστικό θηλασμό. Και συνεχίσαμε έτσι μέχρι 7.5 μηνών. Θηλαστρο δε χρησιμοποίησα. Το γάλα φτάνει κ περισσεύει αγαπούλες η φύση ξέρει τι κανει!!! Ελπίζω να βοήθησα έστω κ λίγο κ συγνώμη για το σεντόνι.. 
    • Εξαρτάται και από το δωμάτιο που θα είσαι. Εγώ ήμουν σε μονοκλινο στον 8ο, έκανα rooming in με το μωρό και ήταν καλύτερα από ξενοδοχείο, όλα πεντακάθαρα, φαγητό εστιατορίου πολύ περισσότερο από όσο μπορούσα να φάω και οι μαίες δεν προλάβαινα να πατήσω το κουμπί και ήταν δίπλα μου. Για τρίκλινο διίστανται οι απόψεις, κάποιες φίλες μου έμειναν ικανοποιημένες, κάποιες βρίζουν ακόμα. Στο δημόσιο βέβαια είναι και που θα πέσεις αλλά νομίζω πως αν ο γιατρός σου συνεργάζεται με δημόσιο νοσοκομείο θα σου φερθούν καλά. Ίσως πληρώσεις λίγο παραπάνω για να μπεις σε δίκλινο (να μην είσαι σε 5κλινο ας πούμε) αλλά σίγουρα όχι όσα σε ιδιωτικό. Όσο για το είδος τοκετού, αν έχεις αποφασίσει για καισαρική, συμφωνώ, πόσο να αλλάξει η αντιμετώπιση; Απλώς μιλα με έναν γιατρό που συνεργάζεται με δημόσιο για να σε καθοδηγήσει και να σε ενημερώσει. Τα δημόσια έχουν εξαιρετικούς γιατρούς.
    • Χμ... Την ίδια μέρα τα έκανες και τα 4?  Ποια μέρα του κύκλου είσαι; Είδες αίμα τελικά;
    • Εγω με καισαρικη γεννησα εκει πριν εναν χρονο. Ευχαριστημενη ειμαι καθαρα και περιποιημενα ολα και το δωματιο (δικλινο) πολυ καλο. Τις μαιες τις φωναζαμε οποτε θελαμε κατι αλλα καποιες φορες αργουσαν να ερθουν και βεβαια αναλογα τον ανθρωπο καποιες ηταν πιο ψυχρες καποιες πιο βοηθητικες και υποστηρικτικες. Με το καλο το μωρακι!
    • Ναι αυτά είναι ωραία ψώνια όντως και σε βάζουν και στο κλίμα για τα καλά κ είναι ευχάριστα!!Και εγώ από εμβρυολόγο γύρισα, τα μικρά η διαφορά ανέβηκε πάλι στο 16% 770g το ένα και 645g το μικρούλι, τα ντοπλερ κλπ μετρήσεις είναι όλα οκ κ όργανα κ αμνιακό υγρό που αυτό μας νοιάζει, την ρώτησα εγώ αν μπορεί να ξανά πέσει η διαφορά βάρους και είπε αν στο μετρήσει ο Χ τ΄ώρα μπορεί να στο βγάλει 12% κ ο Υ 18%,, είναι σχετικές και οι μετρήσεις κ ανάλογα τη θέση κλπ, δε κοιτ΄άμε λέεο μόνο το βάρος εμείς μας νοιάζουν κ τα ντοπλερ κ όλες οι ροές να είναι οκ, το μικρούλι θα ναι πάντα πιο μικρούλι μ λεέι φαίνεται και λόγω θέσης επειδή είναι πλάγια πρόσφυση στον πλακούντα κ ένα να είχες αν ήταν σ αυτή τη θέση θα έπαιρνε πιο αργά βάρος. Τα παρακολουθούμε και αναλόγως θα πράξουμε,λογικά το πιο μικρό θα καθορίσει τη βδομάδα που θα πρέπει να γεννήσω. Οκ κρατάω το όλα μια χαρά για την ώρα και εύχομαι να παραμείνουν για πολλές βδομάδες ακόμαμ όλα οκ!!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...