Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπερα σε ολες... 26η μερα κυκλου σημερα περιμενω στις 27/8 περιοδο. Λοιπον προσπαθουμε ενα χρονο τωρα με τον αντρα μου τωρα θα κανουμε εξετασεις εχω κλεισει και ραντεβου με τον Θανο Παρασχο...να μιλησουμε μαλλον για εξωσωματικη. Εσεις τι γνωμη εχετε? Τι εμπειριες? Σαν γιατρος πως σας φαινεται τον ξερετε?

Δημοσίευση

Καλησπέρα και σε σένα πρασινοματα!!ακουστά μόνο τον έχω τον Παράσχο, εγώ μένω Κύπρο οπότε δεν μπορώ να σε βοηθήσω με αυτόν..Πρέπει πρώτα να βρείτε το πρόβλημα, αν υπάρχει, και μετά θα δείτε πως θα προχωρήσετε..Μπορεί να μην έχετε τίποτα και απλά να μην έτυχε..καλό είναι να κάνετε κάποιες εξέτασε για να σας λυθούν οι απορίες..εύχομαι να πάνε όλα καλά!!!!!!!!

Δημοσίευση

Και μενα αυτη ειναι η άποψη μου!!πρωτα θα κανετε ολες τις εξετάσεις σπερμοδιαγταραμμα ορμονικό έλεγχο σαλπιγγιογραφεια πως λέγεται αυτη..???τελος παντων..και οοοοοποιες αλλες εξετάσεις σας πει ο γιατρός και αναλόγως τι πρόβλημα υπαρχει θα σας πει εκεινος πιο ειναι το καλύτερο..εφοσον ομως εχεις γινει μαμά δυο φορές δεν νομιζω να υπαρχει κάποιο πρόβλημα απο σένα.και αν υπαρχει δεν θα ειναι σοβαρό.λενε οτι αν υπαρχει στον άντρα κάποιο πρόβλημα ειναι πιο αντιμετωπίσιμο και πιο εύκολα τα πράγματα ειδικα σε εξωσωματική.οποτε ολα ειναι αισιόδοξα!!και το πιο αισιόδοξο ειναι οτι εισαι μολις 25!!οποτε ολα θα γίνουν!!

Δημοσίευση

Κορίτσια προσοχή! Προσοχή ποιον εμπιστευεστε!

Είχα κλείσει ραντεβού με έναν πολύ γνωστό γυναικολόγο. Πήγαμε στην κλινική του με τον άντρα μου, μας υποδέχτηκε, ήταν ευγενικοτατος. Μπαίνουμε για υπέρηχο. Πριν καλά καλά δει το μόνιτορ, μου λέει ότι έχω πολυποδα μήτρας!!! "Δεν είναι κάτι, θα σας εξηγήσει ή μαία μου." Μας εξήγησε. 800€! Αυτό μας εξήγησε. Είπαμε οκ, να τον βγάλουμε, αφού πρέπει. Πρέπει όμως να κάνουμε κ μία σαλπιγγογραφια. Οκ να γίνει κ αυτή. Ο γυναικολόγος δεν ασχολήθηκε άλλο! Μας τα είπε όλα ή μαία! Επίσης, χωρίς να της πούμε για υποβοηθούμενη εγκυμοσύνη, άρχισε να μας βγάζει τις εξετάσεις που θα χρειάζονταν. Τα παίρνω κρανίο! Της λέω ότι αφού δεν ξέρουμε ακόμα αν υπάρχει πρόβλημα, γιατί να βιαστουμε; Δεν υπάρχουν πιθανότητες για φυσική σύλληψη; Απογοητευμένη σκίζει το μπουγιουρντι με τις εξετάσεις.

Πήγα στο Ιασω, έκανα τη σαλπιγγογραφια και βγήκε μία χαρά! Πολυποδας πουθενά! Παίρνω τηλ τη μαία του, της διαβάζω τα αποτελέσματα και μου λέει απογοητευμένη:"Α, δεν έχεις πολυποδα, ε; Ε, τότε τί να κάνουμε τη λαπαροσκόπηση;" Μόνο που δεν έβαλε τα κλάματα! Και ρωταω: Τί θα είχε συμβεί αν έκανα πρώτα τη λαπαροσκόπηση και μετά τη σαλπιγγογραφια? Έπαιζε κ αυτό το σενάριο....

Να παίρνετε ΠΑΝΤΑ μία δεύτερη γνώμη! 

Δημοσίευση

Σε ποιο νοσοκομειο πηγες? Και με ποιον γνωστο γιατρο??? Για πες μας να κραταμε επιφυλαξεις! Κοριτσια ευχαριστω δεν απογοητευομαι ξερω πως συντομα θα τα λεμε εδω με τα νινακια μας στην κοιλιτσα μας ειμαι σιγουρηηηη!!! ???????

Δημοσίευση
στις On 23/8/2016 at 5:34 ΜΜ, ο/η prassinomata είπε:

Καλησπερα σε ολες... 26η μερα κυκλου σημερα περιμενω στις 27/8 περιοδο. Λοιπον προσπαθουμε ενα χρονο τωρα με τον αντρα μου τωρα θα κανουμε εξετασεις εχω κλεισει και ραντεβου με τον Θανο Παρασχο...να μιλησουμε μαλλον για εξωσωματικη. Εσεις τι γνωμη εχετε? Τι εμπειριες? Σαν γιατρος πως σας φαινεται τον ξερετε?

Σαν γιατρος πολυ "επιχειρηματιας" και καθολου τυπικος με το ραντεβου που ειχαμε.εντωμεταξυ ειχαμε παει να ρωτησουμε για εξωσωματικη μας μιλησε και καλα δεκα λεπτα κ μετα εβαλε τη "νοσηλευτρια" του να μας τα πει πολυ απροσωπος και αυτα τ θεματα θελουν αλλο τακτ.τωρα θα συνεργαστουμε μ τν σφακιαννουδη .

Δημοσίευση
στις On 23/8/2016 at 5:34 ΜΜ, ο/η prassinomata είπε:

Καλησπερα σε ολες... 26η μερα κυκλου σημερα περιμενω στις 27/8 περιοδο. Λοιπον προσπαθουμε ενα χρονο τωρα με τον αντρα μου τωρα θα κανουμε εξετασεις εχω κλεισει και ραντεβου με τον Θανο Παρασχο...να μιλησουμε μαλλον για εξωσωματικη. Εσεις τι γνωμη εχετε? Τι εμπειριες? Σαν γιατρος πως σας φαινεται τον ξερετε?

Σαν γιατρο δεν τον ξερω, εγω ειμαι στο μητερα με τον σταθη σαμιωτη εκανα τις σπερματεγχυσεις οι οποιες δεν πετυχαν κ απο σεπτεμβρη λεμε γα εξωσωματικη με το Μιναρετζη Δημητρη ειναι ειδικος σε εξωσωματικες αλλα δυστηχως πολυ ακριβος

Δημοσίευση

Μπεμπελουκα μου εχεις κανει ηδη εξωσωματικη ή ακομα? Εψαξα και για αλλους γιατρους εχω κλεισει ραντεβου τωρα σε αυτον τον παρασχο θα παω και θα κοψω κινηση αν δεν μου αρεσει δεν καθομαι εννοειται.. Καταρχας αν δεν μου γεμιζει εμενα το ματι δεν υπαρχει περιπτωση! Εψαξα και για το Γεννημα και για το Γεννεσης Αθηνων ειδα καλους γιατρους οπως επισης και στο Ιασω υπαρχει μοναδα εξωσωματικης η αληθεια ειναι οτι πρεπει να μου κανει το κλικ ο γυναικολογος αν δεν... Δεν παω απλα γιατι εγω ουτως συ αλλως ειμαι περιεργη περιπτωση.... Ειμαι σε αναπηρικο απο τροχαιο 2 χρονια τωρα και νομιζω χρηζω ιδιαιτερης μεταχειρησης... 

Δημοσίευση

Καλησπερα κοριτσι μου οχι δεν εχω κανει ακομη εμεις εχουμε αζωοσπερμια αρα παιζει ρολο η βιοψια..η υπογονιμοτητα γενικα ειναι ενα ευαισθητο θεμα που χρειζεται ιδιαιτερη μεταχειριση..καλη επιτυχια**

Δημοσίευση

Μπεμπελουκα μου ευχομαι να πανε ολα καλα!! Οταν λες αζωοσπερμια εννοεις δεν υπαρχει σπερμα δηλ??? Πως το καταλαβες? Μονο με σπερμοδιαγραμμα η και απο την ποσοτητα του σπερματος? Συγνωμη για τις τοσες ερωτησεις αλλα και εγω το χω στο νου μου και φοβαμαι γιαυτο ρωτω να ξερω και να ειμαι προετοιμασμενη!

Δημοσίευση

Ορμονικη ειναι την εκανα κ εγω...αυτο δεν ειναι τιποτα ζητανε τρεκα λεφτα εδω για σαλπιγγογραφια θελανε 90 €και τλκ την πληρωσα 25 οι πιο ακριβες ειναι καρυοτιπος κ κυστικη ινωση..εσυ πως ξερεις οτι χρειαζεται εξωσωματικη;

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

Ορμονικη ειναι την εκανα κ εγω...αυτο δεν ειναι τιποτα ζητανε τρεκα λεφτα εδω για σαλπιγγογραφια θελανε 90 €και τλκ την πληρωσα 25 οι πιο ακριβες ειναι καρυοτιπος κ κυστικη ινωση..εσυ πως ξερεις οτι χρειαζεται εξωσωματικη;

Μπεμπελουκα καλημέρα! Συγγνώμη που ρωταω, αλλά πού κάνατε σπερμοδιαγραμμα 5€ κ σαλπιγγογραφια 25€; Μου φαίνονται πολύ οικονομικές τιμές...

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η maria1405 είπε:

Μένω Πειραια. Εκανα τη σαλπιγγογραφια στο Ιασω κι εσκασα 170€, γι'αυτο μου κάνει εντύπωση!

Στο euromedica 25 kαι μαλιστα μεσω εοππυ δωρεαν

Δημοσίευση

Μπεμπελουκα δεν το ξερω το υποψιαζομαι ομως παιζει πολυ σημαντικο ρολο οτι δεν περπαταω παιζει ρολο το οτι ησουν το σπερμα δεν μενει στον κολπο και οτι ο αντρας μου εχει σκηρηνση κατα πλακας! Ολα παιζουν τον ρολο τους.. Τεστοστερονη 0 και αλλα πολλα... Ελπιζω να μην χρειαστει εξωσωματικη και να ειναι απλα τα πραγματα ομως ...πολυ φοβαμαι!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Λοιπόν μπάνιο δεν πρόλαβα αλλά βρήκα τρόπο να κοιμηθεί στο λίκνο μόνος του!!! Αρχικά τον τύλιξα με την κουβέρτα για να μην τον αφήσω στο κρύο κρεβατακι (θεωρώ πως είναι ένας από τους λόγους που ξυπνάνε όταν τα αφήνεις), 2ον έβαλα ένα λούτρινο που έχουμε με λευκούς ήχους κλπ να δουλεύει στον χτύπο της καρδιάς κ νομίζω πως η κίνηση κλειδί ήταν πως έβγαλα την μπλούζα μου κ την έβαλα στην κούνια…. Κάθισε λίγο ξύπνιος κ μετά κοιμηθηκεεεεεε🥳🥳🥳🥳 Που τις προηγούμενες ημέρες με το που σκεφτόσουν να τον αφήσεις το βραδι τσιριζε.. Ελπίζω να πιάσει κ αύριο κ να μην έτυχε απλά σήμερα..
    • Καλησπέρα..εγώ καλά είμαι..αν και νωρίς βλέπω ότι ξαφνικά ξεπετάχτηκε η κοιλιά κι εγώ ακόμα δεν το έχω πει στη δουλειά...αύριο έχω γιατρό μετά από 2,5 εβδομάδες...για να δούμε..
    • Ετσι μου είπε, αλλά δεν μπορεί να ξέρει και με βεβαιότητα! Εγώ πάντως συνεχίζω περπάτημα και θα αρχίσω κ ελεύθερες επαφές και χουρμάδες και όποτε θέλει ας έρθει! Γέννησε και η Ελίζα;; Δεν μας έγραψε και την σκεφτόμουν! Πάντως αφού έχεις συσπάσεις είναι καλό! Λες να σου έρθει μέσα στον Δεκέμβρη;; Εγώ πολύ θα το ήθελα!  Οσο για την μικρή σου, πιστεύω ότι καταλαβαίνει την αλλαγή που έρχεται, γιατί και εγώ τα ίδια βλέπω στην δικιά μου. Μας ακούνε να συζητάμε και εγώ προσωπικά την προετοιμάζω και για τις μέρες που θα λείψω, οπότε έχουν κ αυτά άγχος. Εμένα έχει 1 βδομάδα που έχει κολλήσει ακόμη πιο πολύ πάνω μου, όλη μέρα θέλει αγκαλιές κ φιλιά κ είναι υποτονική, αφού νόμιζα πως αρρωσταίνει. Και επίσης ξυπνάει τα βράδια με πολύ κλάμα, κάτι που είχε κόψει εδώ κ καιρό. Μην έχεις τύψεις αλήθεια είναι απόλυτα φυσιολογικό!! Σε νιώθω 100% και πραγματικά σε λίγο καιρό θα περάσουν όλα, θα μπούμε σε κανονικότητα και θα κυλάει η ζωή μας όμορφα με τις όποιες δυσκολίες. Αλλά αυτό το στάδιο που είμαστε τώρα, όσο όμορφο είναι άλλο τόσο άχαρο είναι επίσης..
    • Καλησπερα!!Μόλις μπήκα να στείλω κ εγω να μάθω νέα σας😁 Ααα σε βλέπει για πιο νωρίς απο την ΠΗΤ σου δηλαδή;Κοίταξε μην γεννησεις κ εσύ πριν απο εμενα,μεχρι 5/01 θα με περιμένει λεει μετα θα παμε με ήπια προκληση κ αν δεν,τότε θα αφήσουμε το vbac για καμιά άλλη😅 Παντως απο του Δεκέμβρη μια κοπέλα γεννάει με το καλο αύριο όλες οι άλλες εχουν τα μωρακια τους ηδη αγκαλια☺️💝🙏 Χθες ολο το βραδυ ειχα συσπασεις καθε 5 7 10 λεπτα αλλα ήταν ακανόνιστες,σημερα πιο χαλαρά πραγματα..Δευτερα εχω γιατρο κ θα εχουμε καλυτερη εικόνα για το πως τα βλεπει,εγω ψηλά τον νιωθω ακομη νομίζω. Η μικρή ειναι μεσα στην γκρίνια αυτες τις μερες πραγματικά κ ολο τσακωνομαστε κ ολο εχω τύψεις μετα γιατι σκέφτομαι οτι για πολυ λίγες μερες ακομη θα ειμαστε μονο οι 2 μας...περίεργα την εχω δει με το συγκεκριμένο θεμα ακομη δεν ξερω πως θα την παλέψω κ με τα 2 χωρις βοήθεια μετα τις πρώτες μέρες..θα δείξει...Περαστικά θα ειναι κ τα δύσκολα,αυτο σκεφτομαι κ οτι γίνει.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...