Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπερα σε ολες... 26η μερα κυκλου σημερα περιμενω στις 27/8 περιοδο. Λοιπον προσπαθουμε ενα χρονο τωρα με τον αντρα μου τωρα θα κανουμε εξετασεις εχω κλεισει και ραντεβου με τον Θανο Παρασχο...να μιλησουμε μαλλον για εξωσωματικη. Εσεις τι γνωμη εχετε? Τι εμπειριες? Σαν γιατρος πως σας φαινεται τον ξερετε?

Δημοσίευση

Καλησπέρα και σε σένα πρασινοματα!!ακουστά μόνο τον έχω τον Παράσχο, εγώ μένω Κύπρο οπότε δεν μπορώ να σε βοηθήσω με αυτόν..Πρέπει πρώτα να βρείτε το πρόβλημα, αν υπάρχει, και μετά θα δείτε πως θα προχωρήσετε..Μπορεί να μην έχετε τίποτα και απλά να μην έτυχε..καλό είναι να κάνετε κάποιες εξέτασε για να σας λυθούν οι απορίες..εύχομαι να πάνε όλα καλά!!!!!!!!

Δημοσίευση

Και μενα αυτη ειναι η άποψη μου!!πρωτα θα κανετε ολες τις εξετάσεις σπερμοδιαγταραμμα ορμονικό έλεγχο σαλπιγγιογραφεια πως λέγεται αυτη..???τελος παντων..και οοοοοποιες αλλες εξετάσεις σας πει ο γιατρός και αναλόγως τι πρόβλημα υπαρχει θα σας πει εκεινος πιο ειναι το καλύτερο..εφοσον ομως εχεις γινει μαμά δυο φορές δεν νομιζω να υπαρχει κάποιο πρόβλημα απο σένα.και αν υπαρχει δεν θα ειναι σοβαρό.λενε οτι αν υπαρχει στον άντρα κάποιο πρόβλημα ειναι πιο αντιμετωπίσιμο και πιο εύκολα τα πράγματα ειδικα σε εξωσωματική.οποτε ολα ειναι αισιόδοξα!!και το πιο αισιόδοξο ειναι οτι εισαι μολις 25!!οποτε ολα θα γίνουν!!

Δημοσίευση

Κορίτσια προσοχή! Προσοχή ποιον εμπιστευεστε!

Είχα κλείσει ραντεβού με έναν πολύ γνωστό γυναικολόγο. Πήγαμε στην κλινική του με τον άντρα μου, μας υποδέχτηκε, ήταν ευγενικοτατος. Μπαίνουμε για υπέρηχο. Πριν καλά καλά δει το μόνιτορ, μου λέει ότι έχω πολυποδα μήτρας!!! "Δεν είναι κάτι, θα σας εξηγήσει ή μαία μου." Μας εξήγησε. 800€! Αυτό μας εξήγησε. Είπαμε οκ, να τον βγάλουμε, αφού πρέπει. Πρέπει όμως να κάνουμε κ μία σαλπιγγογραφια. Οκ να γίνει κ αυτή. Ο γυναικολόγος δεν ασχολήθηκε άλλο! Μας τα είπε όλα ή μαία! Επίσης, χωρίς να της πούμε για υποβοηθούμενη εγκυμοσύνη, άρχισε να μας βγάζει τις εξετάσεις που θα χρειάζονταν. Τα παίρνω κρανίο! Της λέω ότι αφού δεν ξέρουμε ακόμα αν υπάρχει πρόβλημα, γιατί να βιαστουμε; Δεν υπάρχουν πιθανότητες για φυσική σύλληψη; Απογοητευμένη σκίζει το μπουγιουρντι με τις εξετάσεις.

Πήγα στο Ιασω, έκανα τη σαλπιγγογραφια και βγήκε μία χαρά! Πολυποδας πουθενά! Παίρνω τηλ τη μαία του, της διαβάζω τα αποτελέσματα και μου λέει απογοητευμένη:"Α, δεν έχεις πολυποδα, ε; Ε, τότε τί να κάνουμε τη λαπαροσκόπηση;" Μόνο που δεν έβαλε τα κλάματα! Και ρωταω: Τί θα είχε συμβεί αν έκανα πρώτα τη λαπαροσκόπηση και μετά τη σαλπιγγογραφια? Έπαιζε κ αυτό το σενάριο....

Να παίρνετε ΠΑΝΤΑ μία δεύτερη γνώμη! 

Δημοσίευση

Σε ποιο νοσοκομειο πηγες? Και με ποιον γνωστο γιατρο??? Για πες μας να κραταμε επιφυλαξεις! Κοριτσια ευχαριστω δεν απογοητευομαι ξερω πως συντομα θα τα λεμε εδω με τα νινακια μας στην κοιλιτσα μας ειμαι σιγουρηηηη!!! ???????

Δημοσίευση
στις On 23/8/2016 at 5:34 ΜΜ, ο/η prassinomata είπε:

Καλησπερα σε ολες... 26η μερα κυκλου σημερα περιμενω στις 27/8 περιοδο. Λοιπον προσπαθουμε ενα χρονο τωρα με τον αντρα μου τωρα θα κανουμε εξετασεις εχω κλεισει και ραντεβου με τον Θανο Παρασχο...να μιλησουμε μαλλον για εξωσωματικη. Εσεις τι γνωμη εχετε? Τι εμπειριες? Σαν γιατρος πως σας φαινεται τον ξερετε?

Σαν γιατρος πολυ "επιχειρηματιας" και καθολου τυπικος με το ραντεβου που ειχαμε.εντωμεταξυ ειχαμε παει να ρωτησουμε για εξωσωματικη μας μιλησε και καλα δεκα λεπτα κ μετα εβαλε τη "νοσηλευτρια" του να μας τα πει πολυ απροσωπος και αυτα τ θεματα θελουν αλλο τακτ.τωρα θα συνεργαστουμε μ τν σφακιαννουδη .

Δημοσίευση
στις On 23/8/2016 at 5:34 ΜΜ, ο/η prassinomata είπε:

Καλησπερα σε ολες... 26η μερα κυκλου σημερα περιμενω στις 27/8 περιοδο. Λοιπον προσπαθουμε ενα χρονο τωρα με τον αντρα μου τωρα θα κανουμε εξετασεις εχω κλεισει και ραντεβου με τον Θανο Παρασχο...να μιλησουμε μαλλον για εξωσωματικη. Εσεις τι γνωμη εχετε? Τι εμπειριες? Σαν γιατρος πως σας φαινεται τον ξερετε?

Σαν γιατρο δεν τον ξερω, εγω ειμαι στο μητερα με τον σταθη σαμιωτη εκανα τις σπερματεγχυσεις οι οποιες δεν πετυχαν κ απο σεπτεμβρη λεμε γα εξωσωματικη με το Μιναρετζη Δημητρη ειναι ειδικος σε εξωσωματικες αλλα δυστηχως πολυ ακριβος

Δημοσίευση

Μπεμπελουκα μου εχεις κανει ηδη εξωσωματικη ή ακομα? Εψαξα και για αλλους γιατρους εχω κλεισει ραντεβου τωρα σε αυτον τον παρασχο θα παω και θα κοψω κινηση αν δεν μου αρεσει δεν καθομαι εννοειται.. Καταρχας αν δεν μου γεμιζει εμενα το ματι δεν υπαρχει περιπτωση! Εψαξα και για το Γεννημα και για το Γεννεσης Αθηνων ειδα καλους γιατρους οπως επισης και στο Ιασω υπαρχει μοναδα εξωσωματικης η αληθεια ειναι οτι πρεπει να μου κανει το κλικ ο γυναικολογος αν δεν... Δεν παω απλα γιατι εγω ουτως συ αλλως ειμαι περιεργη περιπτωση.... Ειμαι σε αναπηρικο απο τροχαιο 2 χρονια τωρα και νομιζω χρηζω ιδιαιτερης μεταχειρησης... 

Δημοσίευση

Καλησπερα κοριτσι μου οχι δεν εχω κανει ακομη εμεις εχουμε αζωοσπερμια αρα παιζει ρολο η βιοψια..η υπογονιμοτητα γενικα ειναι ενα ευαισθητο θεμα που χρειζεται ιδιαιτερη μεταχειριση..καλη επιτυχια**

Δημοσίευση

Μπεμπελουκα μου ευχομαι να πανε ολα καλα!! Οταν λες αζωοσπερμια εννοεις δεν υπαρχει σπερμα δηλ??? Πως το καταλαβες? Μονο με σπερμοδιαγραμμα η και απο την ποσοτητα του σπερματος? Συγνωμη για τις τοσες ερωτησεις αλλα και εγω το χω στο νου μου και φοβαμαι γιαυτο ρωτω να ξερω και να ειμαι προετοιμασμενη!

Δημοσίευση

Ορμονικη ειναι την εκανα κ εγω...αυτο δεν ειναι τιποτα ζητανε τρεκα λεφτα εδω για σαλπιγγογραφια θελανε 90 €και τλκ την πληρωσα 25 οι πιο ακριβες ειναι καρυοτιπος κ κυστικη ινωση..εσυ πως ξερεις οτι χρειαζεται εξωσωματικη;

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Μπεμπελουκα είπε:

Ορμονικη ειναι την εκανα κ εγω...αυτο δεν ειναι τιποτα ζητανε τρεκα λεφτα εδω για σαλπιγγογραφια θελανε 90 €και τλκ την πληρωσα 25 οι πιο ακριβες ειναι καρυοτιπος κ κυστικη ινωση..εσυ πως ξερεις οτι χρειαζεται εξωσωματικη;

Μπεμπελουκα καλημέρα! Συγγνώμη που ρωταω, αλλά πού κάνατε σπερμοδιαγραμμα 5€ κ σαλπιγγογραφια 25€; Μου φαίνονται πολύ οικονομικές τιμές...

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η maria1405 είπε:

Μένω Πειραια. Εκανα τη σαλπιγγογραφια στο Ιασω κι εσκασα 170€, γι'αυτο μου κάνει εντύπωση!

Στο euromedica 25 kαι μαλιστα μεσω εοππυ δωρεαν

Δημοσίευση

Μπεμπελουκα δεν το ξερω το υποψιαζομαι ομως παιζει πολυ σημαντικο ρολο οτι δεν περπαταω παιζει ρολο το οτι ησουν το σπερμα δεν μενει στον κολπο και οτι ο αντρας μου εχει σκηρηνση κατα πλακας! Ολα παιζουν τον ρολο τους.. Τεστοστερονη 0 και αλλα πολλα... Ελπιζω να μην χρειαστει εξωσωματικη και να ειναι απλα τα πραγματα ομως ...πολυ φοβαμαι!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Άπαξ και φάω πρωινό και μένα έτσι είναι... Όπως και στην @sasaki_g  Σχετικά με τα φορμάκια να σου πω την αλήθεια κ γω το σκέφτομαι.. Τα δίδυμα ήταν μικρούλια οπότε φόρεσαν αρκετά και το 0 και το 1. Σε αυτόν εδώ νομίζω θα πάρω κατευθείαν 0-3 μηνών κ πάνω. Σκέφτομαι να ξεκινήσω με πιθανές αγορές και γενικότερα δωματιο κλπ με το που σταματήσω τη δουλειά το Σεπτέμβριο.
    • Καλημέρα κορίτσια! Εμένα είναι μόνιμα απ το μεσημέρι κ μετά, τσίτα και πιο πρησμένη. Μόνο το πρωί είναι κάπως πιο χαλαρή.
    • Περαστικά κορίτσι μου!! Ελπιζω να περασει γρήγορα να μην ταλαιπωρηθεις. Εχεις υψηλό πυρετό?
    • Καλησπέρα κορίτσια,εγώ προσπαθώ να μαζευτώ αλλά ακόμα δεν έχω μαζέψει τίποτα.  Άσε που έχει.γεμισει όλη η γειτονιά μυρμηγκια και όλη την ώρα κοιτάω και ψεκάζει έξω. Θα πάω διακοπές και θα σκέφτομαι τα μυρμηγκια μην κάνουν κατάληψη στο σπιτι. Πήγα πήρα παγίδες να βάλω μπροστά από κάθε παράθυρο και πριν φύγουμε θα ψεκασω και μέσα στο σπίτι.  Έχουμε πάθει αμοκ όλη η γειτονιά.  Σε άλλα νέα η μικρή σήμερα το μάτι γαρίδα όλη μέρα και αρκετή γκρίνια το απόγευμα, έχουν αρχίσει δοντια πλέον είμαι σίγουρη. Την έκανα μπάνιο και ήπιε για πρώτη φορά 270ml γάλα ή χοντρουλα μου και ήθελε και άλλο αλλά δεν της έδωσα,νόμιζα θα σκάσει.  Την ζυγισα σήμερα και ειναι 6490 και λογικά θα έχει πάρει και ύψος, την προηγούμενη εβδομάδα ήταν 65 εκατοστά.  Εγώ το μεσημέρι πήγα και έκανα νυχια και στα χέρια και είμαι έτοιμη για διακοπές. Είχα ένα χρόνο να κάνω χέρια και μου φαίνεται περίεργο.   @Kn1 στον γιο μου έβαζα κρεμα της helenvita και του καθόταν καλύτερα από της frezyderm ,ωραίο κόλπο είναι να την έχεις και στο ψυγείο ανακουφίζει καλύτερα. 
    • @Rena92 και η καισαρικη μ δ ειχε καμια σχέση με τις προηγουμενες. Κατ αρχας ήταν ο άντρας μου μέσα, του εδωσαν τη μπεμπα αγκαλια απ ευθείας, εχω βίντεο απο τον τοκετο π τραβηξε η Δήμητρα, αφησαμε τ μωρο με τ μυκωνειο για ενα 24ωρο μετα τ τοκετο, σηκωθηκα αμεσα, ειχα πολυ καλύτερη αναρρωση. Αλλα εχουν πολλες πολλες επιτυχίες στο φυσικο τοκετο. Το πανε μέχρι οσο παει.
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...