Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Αυτο εξαρτάται απο πολλα πράγματα..εμενα προσωπικά μου εχει τύχει στο παρελθόν..ειχα σταθερό κύκλο παντα 31 ημερών..30 του μήνα ειχα επαφή και εκείνη την μερα οπως διαπιστώθηκε αργότερα εκανα ωορρηξία γιατι ο κύκλος πήγε 44 ημέρες χωρις λόγο..ηταν απλα ενα τυχαίο γεγονός που μπορει να συμβεί 1-2 φορές τον χρονο χωρις να σημαίνει οτι υπαρχει κάποιο πρόβλημα..επισης αν ο κύκλος ειναι πολυ μικρός π.χ 25 ημερών τοτε οι μερες μετα την περίοδο που θεωρητικά δεν ειναι γόνιμες σε αυτο τον κύκλο ειναι...επισης εξαρτάται και το ποσο ζει το σπερμα αλλα επιβιώνουν για μια μερα αλλα για 5-6 μερες οποτε ποτε δεν ξερεις!!σε ποια μέρα του κύκλου είχες επαφή και τι κύκλο εχεις συνήθως;

Δημοσίευση

Ειναι αρκετά δύσκολο να σου πω την αληθεια..η ωορρηξία σου γίνεται περίπου την 14η-15η μερα του κύκλου..ακομα και το σπερμα να ζει 4-5 μερες πράγμα σπάνιο πιστευω οτι δεν προλαβαίνει να υπάρξει ζωντανό μεχρι εκείνη την μερα..εκτος και αν ο κύκλος σου μικρύνει και κανεις ωορρηξία νωρίτερα..ολα ειναι πιθανά να ξερεις...

  • 2 months later...
Δημοσίευση

Κ εγώ  έχω καθηστεριση 3 μέρες αυτόν τον μήνα είχα μια επαφή μετά την περίοδο...... έχω σκάσει κ το περίεργο είναι ότι πάντα πονάω στην ωορρηξια αλλα αυτόν τον μήνα δεν ένιωσα τπτ

Δημοσίευση
στις On 27/7/2016 at 4:45 ΜΜ, ο/η christinets είπε:

Ρε κορίτσια βοήθησε με...ήθελα να ρωτησω υπάρχει νπεριπτωση εγκυμοσύνης σε μη γόνιμες μέρες;;;έχει τύχει σε καμία;;να ελπίζω;

Το ιδιο ερωτημα εχω κι εγω!

 

Δημοσίευση

Kalhspera!katarxas sou euxomai na eisai!h worhksia dn nomizw oti einai idia panta.ektos apo auto akouw apo diafores phges akoma kai apo gunaikologous oti to na meineis egkuos amesws meta thn periodo einai spanio kai egw exw akousei apo polles gunaikes kai mesw internet kai gnwstes mou pou emeinan egkuos amesws meta thn periodo.epomenws pws ginete na einai spanio otan stis 4 stis 10 gunaikes sumvainei?

Δημοσίευση

Εγω απο αυτα π ξερω..ολα ειναι ενα συτημα καλα φτιαγμενο...που κανει κυκλο κ ξανα μανα αρχιζει..δηλ τι εννοω...αδιαθετεις κ ξεκιναει ενας κυκλος...σιγα σιγα αρχιζει κ παχαινει το ενδομητριο..κ οδευουμε προς την ωορηξια π ερχεται σε καθε γυναικα αναλογα με τον κυκλο κ τις ορμονες της για πχ ργω εχω σταθερο κυκλο 30ημερων κ η γονιμη μου μερα λοιπον...αυτο τον μηνα ηταν η 19η...!!!το βλεπεις απο καποιες ορμονες..το θεωρω δυσκολο αλλα οχι απιθανο να μεινεις εγκυος μετα την περιοδο λοιπον αλλα πρπει να εχεις ισως πολυκυστικες ωοθηκες γιατι υπο φυσιολογικες συνθηκες δε μπορει ν συμβει.το σπερμα μενει ζωντανο για 3 μερες το πολυ..?

Δημοσίευση

Επισης το "μη γονιμες" που γραφεις προφανως δεν ειναι ελεγμενο με βαση καποιον υπερηχο ή καποιες ορμονολογικες εξετασεις γιατι απο κει καταλαβαινεις τις γονιμες σου μερες...αν τις παρακολουθεις ιατρικως κ σχεδον σε καθημερινη βαση...?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Τόσο όμορφο το Χαρά! Και η αλήθεια είναι ότι και εγώ κάπως κολλάω με ημερομηνίες και γιορτές! Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος του Σταυρου και μου έχει χαραχθεί. Όνομα εμείς μάλλον βρήκαμε αλλά κάπως αποφεύγω να το κλείσω πριν γεννηθεί. Είπα θα του το δώσουμε αφού έρθει. Στον πρώτο δεν είχα τέτοια κολλήματα. Τώρα με έπιασε να είμαι προληπτική. 
    • Εύκολο να το λέω απ έξω αλλά πραγματικά νομίζω ότι δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι. Αφου ο γιατρός σου είναι ήρεμος όλα πάνε καλά. Κάνε τον επαναληπτικό έλεγχο σου και θα ηρεμισεις ακόμα παραπάνω. 
    • Γεια σας κορίτσια και από μένα! Τι όμορφα που κάνετε όλες προετοιμασία. Με βάλατε στο ρυθμό, καθώς ακόμα δεν ξεκίνησα! Αγχώθηκα βέβαια τώρα αν θα προλάβω. 😂   Εμεις πήραμε νέο καρότσι, γιατί το παλιό μας αποτελειώθηκε μετά από 2,5 χρόνια καθημερινής χρήσης σε κάμπους και βουνά. Κατά τα άλλα πρέπει να δω τι έχω από τον πρώτο μου γιο, αν και ήρθε χειμώνα και να τα πλύνω και τακτοποιήσω. Και να κάνω και βαλίτσα μέσα στον Απρίλη. Εχω και εγώ πονάκια χαμηλά και πίεση. Εχει γυρίσει και το μωρό από όσο είδαμε στο υπέρηχο. Με χτυπάει συνέχεια στα πλευρά και στο πάνω μέρος της κοιλιάς. Και νιώθω και συσπάσεις, ειδικά τα βράδια. Πια με ζορίζει να σηκώνω αγκαλιά τον μεγάλο μου, αλλά προσπαθώ να το. Παίρνω έστω καθιστή. Δεν θέλω να νιώσει ότι τον αποφεύγω. Κατα τα άλλα εγώ είχα μια ελιά στο στήθος και σήμερα να μου φάνηκε ότι έγινε πιο σκούρα. Ήταν κόκκινη και σαν να καφετισε. Σκέφτηκα μήπως είναι από εγκυμοσύνη αλλά με έπιασε ένα τρομερό άγχος και δεν μπορώ να ηρεμισω. Και όσο αγχώνομαι τόσο κλωτσάει και ο μικρός νιώθω.  
    • Καλά αποτελέσματα κορίτσι μου στην αυχενική σου, να πάνε όλα καλά!!!
    • Χαχαχα κι εγώ δεν τον άφηνα ούτε καν να πλησιάσει τα χέρια του εκεί εκείνη την περίοδο 😂 εύχομαι να φέρνουν καλά νέα τα πιο έντονα συμπτώματα αυτό το μήνα 🤞
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...