Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Χρονια πολλα και καλη χρονια σε ολες.Ειμαι νεα μανουλα εχω ενα αγορακι 3 μηνων και κουκλακι απ'οτι καταλαβατε εχουμε ξετρελαθει ολοι. Διαβαζω το site απο οταν ημουν εγκυος και το βρηκα πολυ ενδιαφερον και ετσι αποφασισα να γραφτω και εγω και να σασ γνωρισω καλητερα με εχετε ενημερωσει και βοηθησει για πολλα πραγματα που δεν ηξερα σασ ευχαριστω.

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΑRSOTI

ΚΑΛΩΣ ΜΑΣ ΗΡΘΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ.ΜΕ ΛΕΝΕ ΑΝΝΑ,ΚΑΙ ΕΧΩ 2 ΑΓΟΡΑΚΙΑ 6ΕΤΩΝ ΚΑΙ 22ΜΗΝΩΝ. ΘΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΑΡΕΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ. BYE

Δημοσίευση

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ:)

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΤΡΕΛΑΘΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ:woohoo: :silly: :woohoo: :silly: :woohoo:

ΟΛΑ ΤΑ ΜΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ:laugh:

ΝΑ ΤΟ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ:)

Δημοσίευση

ειδες τη ωραια που ειναι εδω και μετα ρε κοριτσια καποιοι λενε οτι οι γυναικες δεν μπορουν να συνενοηθουν ,μεταξυ τους , εγω πραγματικα πρωτη φορα βλεπω τοσο μγαλη παρεα. να μα σται ολες καλα και να ερχονταοι καθε μερα και αλλες στην παρεςα μας

Δημοσίευση

MARSOTI καλως ηρθες στην υπεροχη αυτη παρεα!!Με λενε Κωνσταντινα.Καλη χρονια!!!Αν και βλεπω οτι η καινουργια χρονια σε βρηκε αγκαλια με το νινι οποτε τι πιο υπεροχο!!Ευχομαι οτι καλυτερο για σενα και το μωρακι σου και την οικογενεια σου!Καθε ευτυχια!!Υγεια-Αγαπη και να γινεται ακομα πιο πολλοι :)

  • 3 weeks later...
Δημοσίευση

καλησπερα κοριτσια!!!Μολις εγινα μελος και ειμαι απο την Θεσσαλονικη.

Εχω τεσσερα παιδια,ειμαι πολυτεκνη!!!!!!!

Χαμος καταλαβαινετε!!!Το μικροτερο ειναι ενος ετους και το μεγαλυτερο

δεκαεξι!!!!

Αυτον τον καιρο επισκευαζω και το σπιτι!!!Ειμαι κατακουρασμενη αλλα και χαρουμενη γιατι φτιαχνω τα δωματια των παιδιων και τα βλεπω ενθουσιασμενα!!!

Να χαιρεστε τα παιδια σας και οσες ειναι στην προσπαθεια γρηγορα να γινουν μαννουλες!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Επειδή και εγώ το σκέφτομαι εάν θα γεννήσω στο Ιασώ πήρα και ρώτησα. Το superior  είναι ανακαινισμένο δωμάτιο με μεγαλύτερο χώρο διαθέτει πολυθρόνες και όχι καρέκλες για συνοδούς και το κακο είναι ότι είναι μόνο ένα τέτοιο δωμάτιο και δεν κλείνεις από πριν εάν γέννας και είναι διαθέσιμο το ζητάς να πας σε αυτό.
    • @Sotiria_94 εγω ειμαι της άποψης να ακολουθείς τ παιδι κ τις ανάγκες του. Εγω π θηλαζω ξερω ποσο τρωει? Αν βλέπεις κ δ χορταίνει εννοείται θα δώσεις παραπανω. Της @ΜαρίαΔημήτρης ειναι μπεμπαρα! Έχει αλλες ανάγκες απο ενα πιο λεπτεπιλεπτο μωρακι. Θα τ δεις κ αργότερα στις στερεές. Αλλο παιδακι τρωει μια μπολαρα φαι αλλο τ μισο. 
    • Καλησπερα σε ολες! Τι κανετε κοριτσια; Πως ειστε; Καλο μηνααα!!! Σε αλλα δικα μου νεα, εκανα εξετασεις και βρεθηκε αυξημενη η προλακτινη μου (το κανει το ΣΠΩ). Θα κανω μια ειδικη εξεταση για την προλακτινη. Με βαση τα αποτελεσματα των εξετασεων, η ενδοκρινολογος θα μου δωσει ενα χαπακι να την ριξουμε την τιμη της για να εχω πιο ποιοτικα ωαρια. Αυτα χοντρικα. Τρεχω για τις τελευταιες εξετασεις.
    • Καλησπερα @Eirin Τελεια που η σαλπιγγογραφια σου βγηκε καθαρη! Φανταστικα νεα! Εγω θα κανω την ερωτηση ποσο καιρο προσπαθειτε; Πριν πας σε εξωσωματικη θα πρεπει να δειτε πολλα πραγματα απο εξετασεις μαζι με θεραπειες (προκλησεις ωορρηξιας, σπερματεγχυση αν εσεις σαν ζευγαρι επιθυμειτε). Παρτε κι αλλη γνωμη αν μπορειτε απο αλλο γιατρο. Ευτυχως που βρηκες οτι εχεις ΣΠΩ. Εχω κι εγω και τοσο καιρο παλευα να ξεδιαλυνω αν εχω ή οχι (ο ενας ελεγε οτι εχω, ο αλλος οχι). Πρεπει να γινει συνεργασια ενδοκρινολογου μαζι με γυναικολογο για εναν ασθενη με ΣΠΩ και να του δοθει αγωγη. Στη δικια μου περιπτωση ο ενας γιατρος κατηγορουσε τον αλλο, με αποτελεσμα να φτασω στο και 5' για τη διαγνωση. Αν θες στειλε μου προσωπικο να μιλησουμε. Εχω περασει κι απο το δικο σου σταδιο.
    • κι εγώ Τρίτη, άντε να κάνουμε και την καμπύλη να τελειώνει κι αυτό!
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...