Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Χρονια πολλα και καλη χρονια σε ολες.Ειμαι νεα μανουλα εχω ενα αγορακι 3 μηνων και κουκλακι απ'οτι καταλαβατε εχουμε ξετρελαθει ολοι. Διαβαζω το site απο οταν ημουν εγκυος και το βρηκα πολυ ενδιαφερον και ετσι αποφασισα να γραφτω και εγω και να σασ γνωρισω καλητερα με εχετε ενημερωσει και βοηθησει για πολλα πραγματα που δεν ηξερα σασ ευχαριστω.

Δημοσίευση

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΑRSOTI

ΚΑΛΩΣ ΜΑΣ ΗΡΘΕΣ ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΑΓΓΕΛΟΥΔΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ.ΜΕ ΛΕΝΕ ΑΝΝΑ,ΚΑΙ ΕΧΩ 2 ΑΓΟΡΑΚΙΑ 6ΕΤΩΝ ΚΑΙ 22ΜΗΝΩΝ. ΘΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΑΡΕΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ. BYE

Δημοσίευση

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ:)

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΤΡΕΛΑΘΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ:woohoo: :silly: :woohoo: :silly: :woohoo:

ΟΛΑ ΤΑ ΜΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΖΟΥΖΟΥΝΙΑ:laugh:

ΝΑ ΤΟ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ:)

Δημοσίευση

ειδες τη ωραια που ειναι εδω και μετα ρε κοριτσια καποιοι λενε οτι οι γυναικες δεν μπορουν να συνενοηθουν ,μεταξυ τους , εγω πραγματικα πρωτη φορα βλεπω τοσο μγαλη παρεα. να μα σται ολες καλα και να ερχονταοι καθε μερα και αλλες στην παρεςα μας

Δημοσίευση

MARSOTI καλως ηρθες στην υπεροχη αυτη παρεα!!Με λενε Κωνσταντινα.Καλη χρονια!!!Αν και βλεπω οτι η καινουργια χρονια σε βρηκε αγκαλια με το νινι οποτε τι πιο υπεροχο!!Ευχομαι οτι καλυτερο για σενα και το μωρακι σου και την οικογενεια σου!Καθε ευτυχια!!Υγεια-Αγαπη και να γινεται ακομα πιο πολλοι :)

• 3 weeks later...
Δημοσίευση

καλησπερα κοριτσια!!!Μολις εγινα μελος και ειμαι απο την Θεσσαλονικη.

Εχω τεσσερα παιδια,ειμαι πολυτεκνη!!!!!!!

Χαμος καταλαβαινετε!!!Το μικροτερο ειναι ενος ετους και το μεγαλυτερο

δεκαεξι!!!!

Αυτον τον καιρο επισκευαζω και το σπιτι!!!Ειμαι κατακουρασμενη αλλα και χαρουμενη γιατι φτιαχνω τα δωματια των παιδιων και τα βλεπω ενθουσιασμενα!!!

Να χαιρεστε τα παιδια σας και οσες ειναι στην προσπαθεια γρηγορα να γινουν μαννουλες!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...