Μετάβαση σε περιεχόμενο

συλληψη


Recommended Posts

:confused: Καλησπερα κοριτσια...ειμαι καινουργια στην ομορφη παρεα σας κ ευχομαι ολοψυχα σε ολες οτι καλυτερο..με απασχολει το εξης..το μαρτιο εκανα επεμβαση πολυποδα αρκετα μεγαλου κ ο γιατρος μου με συμβουλεψε να επισπευσω το θεμα συλληψης και οως μετα την επεμβαση θα ειναι κ πιο ευκολο λογω του οτι ειναι πεντακαθαρη η μητρα...δεν εχω σταθερο κυκλο αλλα συμφωνα με τον γιατρο μ οι γονιμες μου ξεκινουν 12η μερα κυκλου εως 18 με ωροξια 16η μερα... Εμεις με τον αρραβωνιαστικο μ ειχαμε επαφη 8η-9η10η μερα καθως και 12η-13η και 15η μερα..σημερα βρισκομαι στην 22η μερα του κυκλου μ και εδω κ τρεις μερες νιωθω κοπωση,το στηθος μ εχεις ορηστει κ οι θηλες μ πονανε υπερβολικα και κατα την επαφη σημερα ενιωθα να ποναει η μητρα μ...λετε να πετυχαμε μωρουλι;;;ευχαριστω πολυ!!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλησπερα σου τον μαρτιο εκανα κι εγω αφαιρεση πολυποδα. σου ειχεερθει η περιοδος απο μονη της οταν την εκανεσ δλδ και μετα? φυσιολογικα στον κυκλο σου η με καθυστερηση.? και σου ευχομαι να ερθει το νινι πολυ συντομα...!!

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Καλησπερα...μετα την επεμβαση ειχα καθυστερηση ενα μηνα...τον απριλιο δεν μου ηρθε καθολου...μου ηρθε τον μαιο η περιοδος μ μετα την επεμβαση..απλως ο γιατρος με συνβουλεψε να μην το καθυστερησω κ ειπα ν τν ακουσω...απλως δεν ξερω αν εχω πιθανιτητες μ αυτες τις ημερομηνιες π ειχα επαφη με τν αρραβωνιατικο μ..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Υπάρχει πιθανότητα παντός. γιατί ήρθες σε επαφή με τον αρραβωνιαστικο σου της μερες που σου είπε ο γιατρός σου.

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου.. σε ρωτησα γιατί εμένα δεν έχει έρθει εδώ και 53 μέρες. 

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

κανε μια επισκεψη στον γιατρο σου να σε δει...κ μενα αργησε να μου ερθει αλλα μου ειπε να παω απο εκει να με δει...καλο θα ηταν να πας!! ευχομαι οτι καλυτερο...μπορει να φταιει κ το αγχος σου αν θα ερθει η περιοδος  η οχι..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Είχα πάει και με είχε δει.. σήμερα μιλισα με τον γιατρό μου και μου είπε να κάνω ένα τεστ αύριο και να τον πάρω τιλ. Να του πω και να μου πει.

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Προσθήκη...