Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια.

Έχω θέμα με τον μικρό μου , πέρασε τα 4 και μισό και τσίσα κάνει μόνο καθιστός ενώ τα κακά του μόνο στην πάνα.

Τού έχουμε μιλήσει αλλά αυτός το δικό του. Όλοι μας λένε ότι θα έρθει η στιγμή και θα νιώσει μόνος του να κάνει την αλλαγή, αλλά πάλι εμένα αυτό δεν μου φτάνει. Ξέρει ότι η εύκολη λύση είναι η πάνα και η λεκάνη και δεν αγχώνεται νομίζω. Έχετε καμία καλή ιδέα ;

Ευχαριστώ.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Απαντήσεις

• Γεια σας κοριτσια μου ομορφα πως ειστε;; Ευχαριστω για οσα μου ειπατε γιατι με πιανει απελπισια κανια φορα. Τελικα το μωρο και ο αντρας μου ειχαν κορωνοιο γιαυτο εκανε εμετο εκεινη την ημερα το μωρο. Την ιδια μερα το βραδυ εκανε πυρετο κρατησε μια μερα και μετα ευτυχως υποχωρησε. Τωρα τρωει με χαρα τα φρουτα του και βαζω και λιγη βρωμη μεσα, αλλα το λαχανικο με το κοτοπουλο δεν το τρωει δυστυχως. Μαλλον δεν του αρεσει. Ολα τα ζεσταινω και γω και του αρεσουν περισσοτερο εχετε δικιο και σε αυτο. Εσεις τι τους δινετε για μεσημεριανο; Μηπως κανω κατι αλλο και του κανει ορεξη γιατι κατα τα αλλα πινουμε ακομα μια μπουκαλα γαλα 4 φορες την ημερα. Φουσκι εχει γινει. @ΜαρίαΔημήτρης πολυ χαιρομαι π ειναι καλα η μπεμπουλα και με το καλο να χαρειτε το δεντρακι σας και του χρονου!! Εγω στολισα 7 Νοεμβρη γιατι περσι που ημουν στο κρεβατι δεν ειχα στολισει οποτε φετος να το ευχαριστηθω.
    • Έλα μου ντε πως πέρασε έτσι ο καιρός. Από το πανικό και το άγχος του 1ου τριμήνου τα καταφέραμε ❤️
    • Μπράβο! Άντε με το καλό!
    • Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου . Εγώ εντάξει έτσι και έτσι είμαι ακόμα πονάω και το στήθος μου είναι πέτρα αλλά το παλεύω . Η αλήθεια είναι και γω ήθελα να έρθει από μόνη της αλλά δεν είχα κανένα σημάδι και η γιατρός δεν με άφηνε άλλο γιατί στην πρώτη γέννα το μωρό είχε κάνει δυστοκια. Με το καλό η μπέμπα σας 
    • @Mantarini Τι γλυκια μωρέ η αδελφούλα!!! Να σου ζήσει κ με το καλο..!!!  Ναι τα ενοίκια είναι χάλια πια, αφταστα. Αθήνα έψαχνε ο ανιψιός μου να νοικιάσει για 3 μήνες γιατί περνούσε εκπαίδευση στην αεροπορία να φέρει και τη γυναίκα του κ τη μικρη κ όλοι ζητούσαν 1000 ευρω+. Τελικά έμειναν με την αδελφή του στο σπίτι της, λίγο στριμωχτα αλλά μια χαρά. Τώρα νοίκιασαν σπίτι στο Βόλο για μονιμα... Κέντρο, νέα πολυκατοικία, 3 υπνοδωμάτια... 900 ευρώ. Έβρισκε σαβούρες κ τα έδιναν 700.. Εμεις ευτυχώς μένουμε χρόνια εδώ στο σπίτι αυτό κ δίνουμε λίγα ακόμη, μόνο 20 ευρώ το ανέβασε. Βέβαια κάποια στιγμή θα πάμε κ εμείς στο χωριό στο πατρικό του άντρα μου.  Να αρχίσω να αγχώνομαι; 25η βδομάδα αλλά δεν έχω κάνει τίποτα. Ούτε στο δωμάτιο του μωρου, ούτε ρουχαλάκια να ξεδιαλεξω απο την αδελφή μου κ να δω τι άλλο θα χρειαστώ.. Μόνο καροτσι πήραμε κ αυτό επειδή βρήκαμε προσφορά κ το αποφάσισε ο αντρας μου.. Εγω έλεγα μην είναι νωρίς ακόμη; κ αν γίνει τίποτα.. Ε με κλώτσησε ο γιος μου κ με συνέφερε. 😊 😊 
  • Νέες συζητήσεις

• Προσθήκη...