Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσίευση

Kalimera sas k kali xronia,

Ton proigoumeno mina eixa adia8etisei 4 tou minos k auto to mina akomi tipota..o kiklos mou eine 27-28 imerwn...exei 2-3 meres exw foverous ponous stin koilia k katw xamila opws perimenoume na doume periodo k pio entonous mporw na pw..sinexeia pigenw stin toualeta giati lew twra eida twra eida alla pali tipota...ekana ena test tin tetarti to vradi alla vgike oloka8ara arnitiko...den 3erw ti na skeftw alla pantws me paidevoun polloi oi ponoi..ne to sti8os mou exei pristei polli,exw diarroies, kommares, egina poli evais8iti me ton paramikro klaiw, exw aipnies alla den mporw na stirixtw s'auta ta simptwmata mporei na eine otidipote allo..signwmi pou sas trellana..

Δημοσίευση

Kalimera Andria!!!

Pragmati den einai swsto na stirixteis

sta symptwmata pou perigrafeis...

Efoson exeis stathero kyklo

tote kai to testaki thewreite pio egkyro...

Den einai simantiki i kathysterisi sou -nomizw-

(2/1) exoume,,, -isws ligo arrwsti-

aaaaaaaaaaalla opws kai na exei

min apogoiteuesai...!!!

Ligo ypomoni kai an den,

kaneis kai mia xoriaki pou einai 100%

aksiopisti!!!

Sou euxomai na perasoun grigora oi ponoi sou

kai efoson epithymeis mwraki,

na sto steilei grigora o Theoulis...!!!

Kali xronia kai anamenoume nea!!!

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΝΤΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ..2 ΜΕΡΕΣ!! ΤΩΡΑ ΑΦΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΑΡΝΗΤΙΚΟ,ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕ 2-3 ΜΕΡΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑΚΑΝΕ..Η ΑΛΛΙΩΣ ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ ΣΗΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 100% ΣΙΓΟΥΡΗ ΓΙΑ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ..ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΚΡΥΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΓΚΥΟΥΛΑ!!!!!

Δημοσίευση

ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΛΙΓΑΚΙ ΑΚΟΜΗ.ΚΑΙ ΑΝ ΣΥΜΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΙΣ 28 ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΤΕΣΤ ΠΑΛΙ ΤΗΝ 29η ή ΑΚΟΛΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΜΙΑ Β ΧΟΡΙΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΙΓΟΥΡΗ.

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΑ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΕΑ ΣΟΥ.ΦΙΛΑΚΙΑ

Δημοσίευση

ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΙ ΘΕΤΙΚΗ.ΟΤΙ ΝΑΙ ΝΑ ΔΗΞΕΙ ΘΑ ΤΟ ΔΗΞΕΙ.ΔΕΝ ΥΑΠΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ.ΑΝΤΕ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ...ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΩ,ΣΑ ΦΡΕΣΚΙΑ ΕΓΚΥΜΟΝΟΥΣΑ.

Δημοσίευση

Καλησπέρα κι απο μένα! Μακάρι να είσαι έγκυος σου στέλνω όλες τις ευχές μου!;) Αλλά γιατί τόση απαισιοδοξία και στενοχώρια?? Και αν δεν είσαι τώρα θα είσαι στον επόμενο μήνα ή στον μεθεπόμενο..Κοίτα να χαίρεσαι τις προσπάθειες εσυ!;);) ;) :P :P :P

Δημοσίευση

ΑΝΤΡΙΑ ΜΟΥ ΟΧΙ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΚΛΑΜΑΤΑ!! ΘΑ ΗΡΕΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΥΠΟΜΟΝΗ ΘΑ ΠΑΣ ΓΙΑ ΧΟΡΙΑΚΗ. ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ. ΑΝ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΕΙΣ ΤΕΣΤ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΠΡΩΙΝΑ ΟΥΡΑ! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!:)

Δημοσίευση

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ.ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΑ.ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΕΣΑΙ.ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ. ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ Η ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΧΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΟ ΜΩΡΑΚΙ. ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ ΚΑΙ ΦΙΛΑΚΙΑ.

Δημοσίευση

Andria καταρχήν Καλή Χρονιά!!

Καλέ μη στενοχωριέσαι τόσο! Ψυχραιμία!!!!!

Εύχομαι τα αποτελέσματά σου να είναι θετικά αλλά κι αν δεν είναι δε σημαίνει τίποτα!! Θα μείνεις την επόμενη φορά ή τουλάχιστον όταν πρέπει!!!

Όλα καλά θα πάνε και καλή θετική χοριακή....

:) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) :)

Δημοσίευση

ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΒΡΕ ΧΑΖΟΥΛΙ. ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ. ΜΗ ΧΑΛΙΕΣΑΙ ΓΙΑΤΙ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ. ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΜΕ ΤΗ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΜΠΗΚΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΜΑΝΟΥΛΑ. ΦΙΛΙΑ

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Απαντήσεις

    • Καλή σας ημέρα , έχω και εγώ θετική χοριακή μετά από χρόνια εξωσωματικής και διανύω τον τρίτο μήνα . Θα γεννήσω Αύγουστο . Δεν μπορώ να το πιστέψω ακόμη είμαι πολύ φοβισμένη και σχεδόν ΄δεν μπορώ να χαρώ . Είχα πάρα πολλές ναυτίες και βάρος στο στομάχι από το μεσημέρι και έπειτα και ακόμη παιδεύομαι κυρίως με βάρος στο στομάχι και επιπλέον με έχουν βάλει να προσέχω πάρα πολύ την διατροφή μου εξ' αιτίας του ζάχαρου νηστείας που ήταν λίγο αυξημένο στο 98 , ενώ η καμπύλη ζαχάρου που μου έκαναν ήταν εντάξει . Οπότε έχω περιορίσει πάρα πολύ τι τρώω και αυτό είναι δύσκολο γιατί με τόσο βάρος στο στομάχι  που έχω και πάρα πολύ φαγητά που με πειράζουν δυσκολεύομαι . Εύχομαι σε όλες μας μια καλή αυχενική 
    • Και γω με καισαρική θα πάω, για τον ίδιο λόγο @eva96.  @melitiniღ, βάλε προτεραιότητες. Ας πούμε το ριλάξ δεν νομίζω πως θα το χρησιμοποιήσεις άμεσα. Εγώ δηλαδή τον έβαλα τον μικρό μας στο ριλάξ όταν ήταν 3 μηνών περίπου. Όταν δεν ήταν στην κούνια του (ή στην αγκαλιά μας!) ήταν στην καλαθούνα/πορτ μπεμπέ αραχτός και λάιτ! Σωστή σκέψη από νωρίς ο αποστειρωτής. Εγώ η έξυπνη πίστευα πως θα κάνω αποκλειστικό θηλασμό και δεν είχα πάρει αποστειρωτή. Όταν λοιπόν επιστρέψαμε σπίτι έφαγα φρίκη με την κατσαρόλα και την αποστείρωση και μήπως κάνω κάποιο λάθος στην αποστείρωση και πάρει κανένα μικρόβιο το παιδί. Ευτυχώς αυτό κράτησε πολύ λίγο. Τον αγαπημένο μου αποστειρωτή δεν τον έχω αποχωριστεί καθόλου. Παρόλο που ο μικρός πια είναι 2 ετών, που και που του αποστειρώνω τα μπιμπερό του κυρίως για την αποφυγή των οσμών που (νομίζω) πως έχουν τα μπουκάλια. Να κάνετε καλή επιλογή και στα αφρόλουτρα και τις κρέμες (αλλαγής και ενυδατικές). Εγώ είχα γεννήσει ιδιωτικά και μας έδωσαν πολλά δείγματα από διάφορες εταιρείες. Προτίμησα τα φαρμακευτικά και μέχρι στιγμής έχω μείνει ευχαριστημένη.
    • Ναι από την αρχή φαινόταν ότι θα είναι μικρό μωρό οπότε έπαιξε κ αυτό τον ρόλο του. Αχ αυτές τις λίγες μέρες περιμένω κ γω να περάσουν.. Θέλει υπομονή!  Δεν ξέρω να σου πω για τις συσπάσεις γτ από την αρχή είχα 2 στο 10λεπτο δηλαδή 2:00 το μεσημέρι. Στη γιατρό πήγα 6 το απόγευμα κ ήταν ήδη 3λεπτες. Δεν ξέρω πως μετράνε τη διαστολή πάντως η μαία μου έβαλε 3 δάχτυλα. Δεν μου είπε αν έχω διαστολή μ είπε ότι εξαληφθηκε ο τράχηλος. Όταν πήγα ιασω μου βάλανε όρο και ήταν σαν να μην είχα μετά δλδ 7:30 - 8 το απόγευμα λες κ οι συσπάσεις είχαν φύγει. Ή τουλάχιστον εγώ δεν τις μετρούσα! Δεν ξέρω πως έγινε. Έπρεπε να πάει 9 το βράδυ γτ είχα φάει στις 3 και δεν γινόταν νωρίτερα η επισκληριδιος. 
    • Ευχαριστώ πάρα πολύ! Διάβασα και τα δικά σου πως περνάς και πως σκέφτεσαι ώρες ώρες και να ξέρεις ταυτίστηκα με κάποιες σκέψεις σου... Δεν είσαι μόνη! θα σου πω πως όλα γίνονται σιγά σιγά.. Όλοι θέλουμε να έχουμε τη Σειρά μας, να είναι όλα έτοιμα, τακτοποιημενα, ρυθμισμένα, "ιδανικά" με άλλα λόγια και να γεννήσουμε χωρίς σκοτούρες αλλά δεν βγαίνει πάντα και δεν είναι κακό. Είναι απλά διαφορετικό. Εγώ τον πρώτο στο αυτοκίνητο τον έχω από την πρώτη μέρα στη θέση του συνοδηγού με κλειστό αερόσακο όπως προβλέπει ο νόμος. Οπότε ένας ενήλικας με 4 παιδιά χωράνε σε ένα αμάξι έστω κ έτσι αν χρειαστεί να τους πας κάπου.  Μόνο τη χάρη μου έκανε! Ευτυχώς είχε 26 ο μήνας κ είναι όντως ωραία!   
    • Ναι μωρέ λίγο πρόωρο αλλά οριακά! Μια μέρα μετά αν γενναγες θα θεωρούνταν τελειομηνο σκέψου! Οπότε για λίγο θα μείνει θερμοκοιτίδα, όλα καλά θα είναι σε λιγες μέρες θα την έχετε μαζί σας ☺️ Βγήκε και λίγο μικρούλι στα κιλά ε, ίσως παίζει ρόλο κι αυτό! Σε λίγες μέρες θα πάρει τα πάνω της και θα την έχετε σπιτάκι❤️ Εγώ ένα πράγμα αναρωτιέμαι μόνο, από το μεσημέρι που είχαν φτάσει στο 3λεπτο πώς καθυστέρησες τη γέννα μέχρι τις 9 το βράδυ;; Γίνεται αυτό;;
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...