Μετάβαση σε περιεχόμενο

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 51
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

ΓΙΟΥΥΥΥΠΙΙΙ!!!! Ολα πηγαν τελεια!!!:woohoo:

Καλε Σοφια 2 κιλα και 2400 σου φαινονται μικρα για διδυμα και προωρα μωρακια;;;;) Μια χαρα θα τα παει και το αγορακι!! Πολυ συντομα θα το εχει κοντα της η μανουλα-Τασουλα!!! Πρεπει να νιωθει τυχερη μα πολυ πολυ τυχερη!!!:woohoo: :woohoo:

Δημοσίευση

Geia sas koritsia kai euxaristo kai pali

I fili mou bgeike apo thn kliniki alla ta mwrakia kai ta 2 einai akoma sto nosokomeio se thermokitida...theloun mallon arketo xrono akoma..oi giatroi den lene omos poso.

I fili mou niothei perierga pou einai spiti xoris na mwrakia :(

Telospanton tha perasei kai auto..aurio tha pame mazi na ta doume...paei kathe mera ta milaei , ta taizei , ta xaideuei..alla einai duskolo na blepeis na mwrakia sou ekei mesa me tosa solinakia...:(

Δημοσίευση

ΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ,ΠΟΣΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ!!!!!!!ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΑΣΗ(ΜΗ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ).ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΑ ΜΩΡΟΥΛΙΝΙΑ ΤΗΣ.ΕΞΑΛΛΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΒΑΡΟΣ.ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΔΥΜΑΚΙΑ ΜΑΣ.............

Δημοσίευση

Ειναι σιγουρα μια ασχημη εμπειρια και για τα μωρα και για τη φιλη σου

Ομως μεσα στην ατυχια αυτη τα μωρα της ειναι ζωντανα και αρκετα μεγαλα για να αντεξουν αυτη τη δοκιμασια

Η φιλη σου αν δεν μενει κοντα στο νοσοκομειο καλο θα ειναι να βρεθει σπιτι να μενει κοντα Οι μετακινησεις ειναι δυσκολες στη φαση αυτη μετα την καισαρικη

Στηριξτε την ψυχολογικα οσο μπορειτε

Με το γαλα τι κανει;

Δημοσίευση

Αχ Σοφάκι μου μακάρι να πάνε όλα καλά!Λόγω προσωπικής εμπειρίας ξέρω τι είναι να φέρνεις τα μωρά σου στον κόσμο σε μεγάλη προωρότητα(εγώ γέννησα 26η εβδ).Μακάρι να πάνε όλα καλά και να συντομα όλοι σπιτάκι τους.Εύχομαι τα παιδάκια να μην αντιμετωπίσουν κανένα απολύτως πρόβλημα και η γλυκιά μανούλα να περάσει τις στιγμές αγωνίας στην θερμοκοιτίδα όσο πιο ήπια γίνεται.Εύχομαι απο καρδιάς να πάνε όλα τέλεια!Δωστης πολλά φιλάκια!

Δημοσίευση

ΑΧ ΓΙΑΤΙ ΜΩΡΕ ΤΑ ΜΙΚΡΟΥΛΑΚΙΑ ΜΑΣ;;;;

ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΑ

ΖΟΥΖΟΥΝΑΚΙΑ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΗ ΦΙΛΗ ΣΟΥ..

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΠΙΤΙ ΧΩΡΙΣ ΤΑ

ΜΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ

ΘΑ ΤΑ ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΛΑ ΜΕΤΑ!!!!

Δημοσίευση

ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΛΙΓΟ ΒΑΡΟΣ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΔΙΔΥΜΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΓΡΗΓΟΡΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΤΗΣ ΜΑΝΟΥΛΑΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΟΥΣ.Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΤΗ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.ΠΑΡΟΛΑΥΤΑ ΤΑ ΚΙΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΔΙΔΥΜΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΚΑΛΟ.ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ. ΒΑΛΕ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΣΟΥ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ ΜΟΥ.ΠΙΣΤΗ ΠΑΙΔΙΑ. ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ. ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΤΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΠΟΥ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΜΑΚΡΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ.ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑΚΙΑ. ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΑ!

  • 1 month later...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Απαντήσεις

    • Χμ... Την ίδια μέρα τα έκανες και τα 4?  Ποια μέρα του κύκλου είσαι; Είδες αίμα τελικά;
    • Εγω με καισαρικη γεννησα εκει πριν εναν χρονο. Ευχαριστημενη ειμαι καθαρα και περιποιημενα ολα και το δωματιο (δικλινο) πολυ καλο. Τις μαιες τις φωναζαμε οποτε θελαμε κατι αλλα καποιες φορες αργουσαν να ερθουν και βεβαια αναλογα τον ανθρωπο καποιες ηταν πιο ψυχρες καποιες πιο βοηθητικες και υποστηρικτικες. Με το καλο το μωρακι!
    • Ναι αυτά είναι ωραία ψώνια όντως και σε βάζουν και στο κλίμα για τα καλά κ είναι ευχάριστα!!Και εγώ από εμβρυολόγο γύρισα, τα μικρά η διαφορά ανέβηκε πάλι στο 16% 770g το ένα και 645g το μικρούλι, τα ντοπλερ κλπ μετρήσεις είναι όλα οκ κ όργανα κ αμνιακό υγρό που αυτό μας νοιάζει, την ρώτησα εγώ αν μπορεί να ξανά πέσει η διαφορά βάρους και είπε αν στο μετρήσει ο Χ τ΄ώρα μπορεί να στο βγάλει 12% κ ο Υ 18%,, είναι σχετικές και οι μετρήσεις κ ανάλογα τη θέση κλπ, δε κοιτ΄άμε λέεο μόνο το βάρος εμείς μας νοιάζουν κ τα ντοπλερ κ όλες οι ροές να είναι οκ, το μικρούλι θα ναι πάντα πιο μικρούλι μ λεέι φαίνεται και λόγω θέσης επειδή είναι πλάγια πρόσφυση στον πλακούντα κ ένα να είχες αν ήταν σ αυτή τη θέση θα έπαιρνε πιο αργά βάρος. Τα παρακολουθούμε και αναλόγως θα πράξουμε,λογικά το πιο μικρό θα καθορίσει τη βδομάδα που θα πρέπει να γεννήσω. Οκ κρατάω το όλα μια χαρά για την ώρα και εύχομαι να παραμείνουν για πολλές βδομάδες ακόμαμ όλα οκ!!
    • Αυτά που λες μου ακούγονται για σημάδια τοκετού 😊 Με το καλό! Κι εγώ ελπίζω να μην σε ταλαιπωρηθείς αυτή τη φορά!  Θα περιμένουμε νέα σου ❤️
    • Α κοίτα αφού θες καισαρική, πήγαινε καλύτερα στο δημόσιο. Την ίδια αντιμετώπιση θα έχεις πιστεύω καθότι χειρουργείο (ας απαντήσει και καμία κοπέλα με καισαρική στο δημόσιο). Στο ιδιωτικό συνήθως πας γιατί μπορείς να γεννήσεις με τον γιατρό σου και τη μαία σου. Μετά τα δωμάτια οκ, και στο δημόσιο καλά είναι για 2-3 μέρες. Αν επιτρέπεται πώς και θες να γεννήσεις με καισαρική;
  • Νέες συζητήσεις

×
×
  • Προσθήκη...