Μετάβαση σε περιεχόμενο

φοβος αποβολης

Recommended Posts

Κορίτσια καλησπέρα.. Εχθες μες την χαρά ανακαλυψα ότι ειμαι εγκυος, μετά από αρκετό καιρό προσπαθειών.. Έκανα 2 τεστ που βγήκαν θετικά κ χοριακη 416 με 4 μέρες καθυστέρηση! Ο γιατρός μ πε μια χαρά να ξεκίνησω 3utrogestan των 100 και 1 filicine τη μέρα! Σήμερα όμως το μεσημέρι ξεκίνησε μια μικρή αιμοραγία πολύ μικρή αλλά ικανή ν μ κάνει να τρεμω! Σε συνδυασμο με κατι πονακια χαμηλα πολυ ανεκτα , εχω αγχωθει!Έχει τύχει σε καμία σας? Το μυαλό μου έχει πάει σε χίλια δύο άσχημα αν κ πιστεύω πως τλκ όλα θα πάνε καλά παρόλο που ήδη είχα μια ατυχία στο παρελθόν! Θέλω να μαι αισιόδοξη..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

Ισως ειναι καποια μικρη αποκολληση.. μην αγχωνεσαι. Περνεις ουτροζεσταν! Ολα καλα θα πανε!!! Εχεις ενημερωσει το γιατρο σου;;;

Τον πήρα τώρα κ μου πε να πάρω δίπλα ουτραζεσταν κ αύριο χοριακη.  Με ρώτησε για το στήθος αν έχει μαλακώσει αλλά δεν είχε σκληρύνει κ ποτέ!! Τινά πω?!?! Αύριο τέτοια ώρα θα ξέρουμε!!

Μην ανγχωνεσαι κουκλα μ..εγω ειμαι στν πεμπτο κ ολο τ πρωτο τριμηνο ημουν κατω,ξαπλα μ αιμοραγια....κ ακινισια...μην στεναχωριεσαι ολα θ πανε καλα.κανε αυτό π σ λεει ο γιατρος..

ΜΗ ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΚΟΠΕΛΑ ΜΟΥ.Κ ΕΓΩ 2 ΜΗΝΕς ΠΡΙΝ ΕΙΧΑ ΒΙΟΧΗΜΙΚΗ ΑΛΛΑ Ο ΘΕΟΥΛΗΣ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΣΠΟΡΑΚΙ ΜΕΤΑ

Ρε κορίτσια δε θα πρεπε να χω πλυμμηρα αίμα?? Εγώ είχα μόνο καφέ αίμα λίγο λίγο κάθε μέρα κ ακόμη δεν έχει έρθει πολύ! Βέβαια έπαιρνα μέχρι κ την πέμπτη utragestan οπότε φαντάζομαι θέλει 5-6 μέρες..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Προσθήκη...